- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.461
Canım çok geçmiş olsun,ilk iki ameliyatını hangi doktorlara oldun,neden sonuç kötu oldu :18:bilgi verebilirmisin...Ah cnm.bnm.kimse istemez tabii de alci cikinca dunya basina yikiliyor insanin istedigi gibi olmayinca.Hatta benimki 2 sinde daha kotu oldu,hungur hungur agladim yasamak istemiyorum diye bagirdim.Ustu cokmus,sol tarafa kan birikmis,balon gibi olmustuSuan insan icine cikilmaz halde degil,soylemeyince anlamiyor bile kimse ama dokununca ustu dúz degil.Allah herkese ilk ameliyatta istedigi gibi buruna kavusmak nasip etsin!Yoksa boyle 2-3 kere olunca tadi tuzu kalmadi artik.Dúzelse bile cok mutlu olur muyum acaba diye soruyorum arada kendime.Depresyona giriyor insan resmen,canim arkadaslarimla bile gorusmek istemiyor artik.Kendimi taniyamaz oldum,eskiden cok konusan ve cok gulen kadin gitti de yerine baska biri geldi....gulmeyi unuttum galiba ben! ((((
Ben ameliyatlarimi Turkiyede olmadim.Ne gibi sorunlar yasadigimi daha once anlatmistim,ilerki yazilarimda okuya bilirsin cnm.msj,sayim yeterli olmadigindan ozel msj.gonderemiyorum.Buarada bana ozelden msj.atan emelsahine tskr:)Ben bu doktorlari anlamiyorum!Kendine bu konuda guvenmeyen doktorlar ne diye boyle ameliyatlar yapiyor...yazik,gunah bu bence!Kuafore gitsek,sacimizi sifirdan kazisa koku bizde,tekrar buyur ama burun yerine gelmiyor.Goz yaslarim sel oldu gitti aylardir,benim nasil uzuldugumden haberi olsa o onlugu bir daha takmaz bileCanım çok geçmiş olsun,ilk iki ameliyatını hangi doktorlara oldun,neden sonuç kötu oldu :18:bilgi verebilirmisin...
Merhaba kızlar, benim kızkardeşim(F.D) isimli doktora BURUN ameliyatı oldu.Ameliyat başarısız tekrar amelıyat olması gerekiyor.Ailece çok endişelenıyoruz.Grupta tuana nıckli ve ablası(LaRoche) nıckli olan kişi fd isimli doktora ameliyat olmuştu.Sizden rıcamız bu kızlara nasıl ulaşabılırım,lutfen yardımcı olun..... çaresiz....:18:
tam 800 tl zam gelcek off cok para ya 6000 tl gözume cok gelirken 6800 tl olması kötü oldurandevu icin gun almistim doktor bey cok yogun oldugu icin simdiden ameliyat icin de gun aldim. nisanin 11ine verildi. Yalniz nisan ayindan sonra fiyat 6800 oluyormus.. Sizce ilk gorusmeye gittigimde doktor beye rica etsem ameliyat tarihini nisandan daha once bi tarihe alabilirmi.. Gorusmem de subatin basinda, zaten kararim da kesin sayilir doktor konusunda.. Iptal ettirenler filan oluyordur muhakkak, ne dersiniz?
arkadaşlar aranızda rinoplasti sonrası nefes alma sorunu olan ve tekrardan ameliyat olmak zorunda olan varmı? 1 yılı geçenler cevap verirse sevinirim...
acemi cadı. aynen benim burnuma benziyor amA bnmki daha büyüğü bunu . kocaman bi görsen domuz burnu gibi. ortadaki kemikte ordada kabak gibi. ağzım felç olmuş sanki konuşup gülemiyorum . resmen yamuldum . allahım yine ağlamak istiyorum
tam 800 tl zam gelcek off cok para ya 6000 tl gözume cok gelirken 6800 tl olması kötü oldu
canım mesaj kutun dolu boşaltır mıısın?fatih.dağ denen doktora mı ameliyat oldun? benımde burnumu mahvetti inanılmaz derecede bende revızyon ameliyatı olacağım canım bana kımı onerebilirsin artık hata yapmak istemıyorum....
yok quote . son şansımıda o adama harcamak istemiyorum . başka bi doktorla deniycem . artık işim allaha kaldı . ne olur bnm için dua edin
gecen senelerde 500 tl hep artış oluyordu bu sene 800 tl olucakmışher yıl zammı yapılıyor acaba gelecek seneye 7 500 olur heralde :) kötü yaaaa
canım emre bey ne dedi peki bu duruma? nefes çok buuyk bi sorun geçmş olsun umarım düzelir peki şekil konusunda memnunmusun?
canım emre bey ne dedi peki bu duruma? nefes çok buuyk bi sorun geçmş olsun umarım düzelir peki şekil konusunda memnunmusun?
şeklinden gayet memnunum..emre beyden daha randevu almadım.. nefes alamamamın bir çok nedeni olabilir burun etim vardı zaten o olabilir.. havalardan olabilir.. herkeste olabilecek bir sorun.. tşk ederim bu arada...
nefertiti seni eklesem resimlerini görmem mümkün mü? pazartesi ameliyatım var benmde heyecandan ölmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?