emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım çok geçmiş olsun,ilk iki ameliyatını hangi doktorlara oldun,neden sonuç kötu oldu :18:bilgi verebilirmisin...

Canım çok geçmiş olsun,ilk iki ameliyatını hangi doktorlara oldun,neden sonuç kötu oldu :18:bilgi verebilirmisin...
Ben ameliyatlarimi Turkiyede olmadim.Ne gibi sorunlar yasadigimi daha once anlatmistim,ilerki yazilarimda okuya bilirsin cnm.msj,sayim yeterli olmadigindan ozel msj.gonderemiyorum.Buarada bana ozelden msj.atan emelsahine tskr:)Ben bu doktorlari anlamiyorum!Kendine bu konuda guvenmeyen doktorlar ne diye boyle ameliyatlar yapiyor...yazik,gunah bu bence!Kuafore gitsek,sacimizi sifirdan kazisa koku bizde,tekrar buyur ama burun yerine gelmiyor.Goz yaslarim sel oldu gitti aylardir,benim nasil uzuldugumden haberi olsa o onlugu bir daha takmaz bile

Ben sana bu konuda yardimci ne yazik ki olamam amaaa....ilk ameliyati iyi yapamamis,ikincisinde hic olmaz!Daha kotu olur.Bundan sonra gercekten bu iste tecrubeli olani arayin derim,cunku ben 2 sinide ayni doktora oldum ve duzelmek yerine daha kotu oldu.Doktorum panik oldu alci cikinca,ne yapacagini bilemiyordu.Adam kendine guvenmiyorsa ben nasil guvenirim ona...olmaz.Bu burun ameliyati oyle gorundugu kadar basit degil.Bence kendine guvenmeyen doktorlar bu isi yapmasin kardesim!Burnumuzu sokakta bulmadik!

tam 800 tl zam gelcek off cok para ya 6000 tl gözume cok gelirken 6800 tl olması kötü oldu

Arkadaşlar kimseye özel mesaj atamıyorum yazı sayısını geçemediğim için. Ameliyat olanlar hiç sağlık sorunu yaşadılar mı acaba burnundan? Çok burun akıntısı oluyor diyorlar, doğru mu? Ya da ameliyattan sonra şeklinin bozulması veya nefes alamama gibi sorun yaşayan var mı? Özel mesaj da atabilirsiniz, yazamasam da görebilirim sanırım. Şimdiden teşekkür ederim.

canım mesaj kutun dolu boşaltır mıısın?fatih.dağ denen doktora mı ameliyat oldun? benımde burnumu mahvetti inanılmaz derecede bende revızyon ameliyatı olacağım canım bana kımı onerebilirsin artık hata yapmak istemıyorum....

nerde olduğunuzu bilmiyorum ama revizyon için ankarada revizyon için çok iyibir doktor biliyorum araştırabilirsiniz ismi serdar öztürk revizyonda çok başarılı revizyon fotoğraflarını görmüştüm önceki ve sonraki fotoğradfları mükemmeldi :)

yok quote . son şansımıda o adama harcamak istemiyorum . başka bi doktorla deniycem . artık işim allaha kaldı . ne olur bnm için dua edin

canım fat.dağd isimli doktora ameliyat oldum aynı doktora ameliyat olduk anlattığın sorunların hepsi bende de var bende revizyon ameliyatı olmayı duşunuyorum ısım konusunda kararsızım.beraber hareket edelım ne olur artık hata yapma şansımız yok
quote yle ve senle ozelden konuşmak ıstıyorum canım...

canım emre bey ne dedi peki bu duruma? nefes çok buuyk bi sorun geçmş olsun umarım düzelir peki şekil konusunda memnunmusun?

şeklinden gayet memnunum..emre beyden daha randevu almadım.. nefes alamamamın bir çok nedeni olabilir burun etim vardı zaten o olabilir.. havalardan olabilir.. herkeste olabilecek bir sorun.. tşk ederim bu arada...

şeklinden gayet memnunum..emre beyden daha randevu almadım.. nefes alamamamın bir çok nedeni olabilir burun etim vardı zaten o olabilir.. havalardan olabilir.. herkeste olabilecek bir sorun.. tşk ederim bu arada...

nefertiti acaba bizim nazarımız mı değdi:) Emre bey'e de senin adını söylemiştim. Birinci yılında şişliklerin o kadar güzel bi şekilde inmişti ki özenmiştim o zamanlar. Geçecektir canım geçmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…