- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.501
pelin bana ameliyatınla ilgili bilgi verir misin neler önerirsin , zaman yaklaştıkça garip bir korku ve heyecan olmaya başladı bende
ameliyat için gün sayıyorum , umarım şişlikler ve morarma en az seviyede olurr en önemlisi istediğim gibi olur umarımmmm.
Merhaba cnm bnmde 2 ayim dolmak uzere akinti once seyreldi snra tamamen bitti yakin zamanda.burun tikanikligi ara ara devam edio.sanirim normal bi surec yani geniz akintisi
Bnede hic oyle bisey olmadi.. hatta hersey burnumdan hep cikti.. 4uncu aya kadar asiri burun tikanip akiyodu fln.. hep silmek zorundaydim simdi yeni yeni durdu.. ama senin dedigin gibi bisey yasamdim canim
Peki birsey daha sorucam sana ilk 15 gunluk yogun kontrollerden snra bi ay snraya tekrar cagirdi emre bey.bugun cok usendm gitmedm gorusmeye.sen halen gidiyomusun gorusmeye onemlimiydi gitsemiydimki:S
Selam didi11, çok can sıkıcı bir durum hakikatençok geçmiş olsun ve bol sabırlar sana..
burnunu düzeltecek bir doktor illa ki bulursun, çözümsüz bir şey değil, revizyonla çok çok güzel hale gelen bir sürü örnek var, onları incele hepsiyle konuş, iyi gelir bence sana onlarla konuşmak.. umudun var yani dünyanın sonu değil kesinlikle
Tahmin etmiştim o doktor olduğunu zaten.. doktor araştırma zamanlarından beri en en uzak durduğum doktor oydu benim.. şöyle olmayacak böyle olmayacak, şunu keşfettim bunu keşfettim diye samimiyetsiz pozlara giren başka doktor görmedim.
allah sabır versin, zamanı çabucak atlatır düzelttirirsin inşalllah, burdan kızlarla konuş dertleş mutlaka, ben de konuşabilirim istediğin her zaman..
hoşçakal
ameliyatımaa son bi haftaaa
inş ya senin hangi günben de ben deee :) yaşayınca yazarız biz de morluk olucak mı ;şişlikler ne zaman iner vs.. hayırlısıyla en iyi şekilde atlatalım ameliyatımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?