emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

pelin bana ameliyatınla ilgili bilgi verir misin neler önerirsin , zaman yaklaştıkça garip bir korku ve heyecan olmaya başladı bende

İlk zmnlarda nerden oldum diyip sonrada oh be iyiki yapmisim diyceksin:)illa sknti yasiycaksn ama bu kisa bi surec.bence sadece sonucu dusun bikac gun disini skicaksn ameliyattan snra gecicek:)

ameliyat için gün sayıyorum , umarım şişlikler ve morarma en az seviyede olurr en önemlisi istediğim gibi olur umarımmmm.

Benim surat okadar sistiki aladigimda goz yasim gozumde yuzup duruyodu cikmiyodu ahahah dusundukce guluyorum.. yani demek istedigim su kendini o halde gormek kotu olabilir ama oda hayatin boyunca hatirlican bir hatira olarak kalacak.. benim hosuma gidiyo o halimide gormus oldum :)) sonucta 3 gunluk bisey fazla takmamak lazim

Merhaba cnm bnmde 2 ayim dolmak uzere akinti once seyreldi snra tamamen bitti yakin zamanda.burun tikanikligi ara ara devam edio.sanirim normal bi surec yani geniz akintisi

Bnede hic oyle bisey olmadi.. hatta hersey burnumdan hep cikti.. 4uncu aya kadar asiri burun tikanip akiyodu fln.. hep silmek zorundaydim simdi yeni yeni durdu.. ama senin dedigin gibi bisey yasamdim canim

Bnede hic oyle bisey olmadi.. hatta hersey burnumdan hep cikti.. 4uncu aya kadar asiri burun tikanip akiyodu fln.. hep silmek zorundaydim simdi yeni yeni durdu.. ama senin dedigin gibi bisey yasamdim canim

Peki birsey daha sorucam sana ilk 15 gunluk yogun kontrollerden snra bi ay snraya tekrar cagirdi emre bey.bugun cok usendm gitmedm gorusmeye.sen halen gidiyomusun gorusmeye onemlimiydi gitsemiydimki:S

Peki birsey daha sorucam sana ilk 15 gunluk yogun kontrollerden snra bi ay snraya tekrar cagirdi emre bey.bugun cok usendm gitmedm gorusmeye.sen halen gidiyomusun gorusmeye onemlimiydi gitsemiydimki:S

Canim ben yurt disinda oldugun icin bandi fln kendim cikartim sonra bisaha kontrooe gitmedim ama insanin ici rahatliyo biyandan bence imkanin varsa git, en azindan bi terslik varsa zamaninda ogrenmis olursun ama o kontrol siradan bir kontrol bisey olmaz cnm

Bu arada emre beye ameliyat olmak isteyen arkadaslar iciniz rahat olsun:) benimle ayni donemde ameliyt olan diger arkadaslardanda anladigm kadariyla ne istiyorsaniz onu buluyorsunuz:)bn aynaya bakmaya doyamiyorum ve cekindigim hicbir resmi artik silmiyorum artik hepsi gzl cikiyo:)

ya bana özelden yazar mısın ismini yanlışlıkla ona gıtmeyelimm yardımcı olun lütfennn

merhaba arkadaşlar
bende ameliyat olmayı düşünüyorum Emre bey hakkındaki yorumlar güzel ama ben bikaç resim görmek istiyorum olan arkadaşlardan rica etsme eklermisiniz.

Mrb kızlar şubatta Aylin hanımdan randevu aldım, burun estetiği yaptıracam. çevremden iyi olduğunu öğrendim ama tereddülüyüm böyle bir ameliyatı yaptırmakta, daha önce Aylin hanıma burun estetiği yaptıran var mı aranızda? Bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…