- 18 Kasım 2012
- 169
- 107
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.481
Mrb.Ben ozel msj gonderemiyorum.Handemelek bana ozelden facebook veya mail adresini gonderse,ona revizyon icin sormak istediklerim var.sen yardimci olur musun cnm?Msj atar misin?nefertiti acaba bizim nazarımız mı değdi:) Emre bey'e de senin adını söylemiştim. Birinci yılında şişliklerin o kadar güzel bi şekilde inmişti ki özenmiştim o zamanlar. Geçecektir canım geçmiş olsun:)
Muayne olursaniz eger ucret 200tl di gecen sene . İlk gorusme ucretsiz sadece konustugunuz icin. Muayne de aldigi ucreti de ameliyatdan dusuyor.
canım istanbuldayım şu an aklımda YAKUP AVŞAR EMRE İLAHAN AKIN DEMİRALAY var akın bey yeni ama çok güzel burunlar yapıyor.Acaba revizyon konusunda başarılşı olabılırmı kaffam çok karişik...nerde olduğunuzu bilmiyorum ama revizyon için ankarada revizyon için çok iyibir doktor biliyorum araştırabilirsiniz ismi serdar öztürk revizyonda çok başarılı revizyon fotoğraflarını görmüştüm önceki ve sonraki fotoğradfları mükemmeldi :)
arkadaşlar dün saat 2 de ameliyata girdim ameliyatım 5.50 saat sürmüş gayet raha tuyandım kusma bayılma hiçbişe olmadı sadece anestezinin etkisiyle ufak bi titreme krizi geçirdim.yüzüm şiş mosmor oldum burnum tıkalı aynada tamamen bambaşka birisi görüyorum hepsini yaşayan arkadaşlarımızdan okumuştum hazırlıklıyım sanıodum ama deilmişim çok zor geçiyo allahım bu ilk gunler napıcam bilmiyorum((
Muayne olursaniz eger ucret 200tl di gecen sene . İlk gorusme ucretsiz sadece konustugunuz icin. Muayne de aldigi ucreti de ameliyatdan dusuyor.
arkadaşlar dün saat 2 de ameliyata girdim ameliyatım 5.50 saat sürmüş gayet raha tuyandım kusma bayılma hiçbişe olmadı sadece anestezinin etkisiyle ufak bi titreme krizi geçirdim.yüzüm şiş mosmor oldum burnum tıkalı aynada tamamen bambaşka birisi görüyorum hepsini yaşayan arkadaşlarımızdan okumuştum hazırlıklıyım sanıodum ama deilmişim çok zor geçiyo allahım bu ilk gunler napıcam bilmiyorum((
kızlar bişi sorucam ameliyattan sonra burundan genize bi akıntı oluo bu ne kadar sürdü sizde benim 1. ayım doldu ama hala burnumdan genzime akıntım var ve balgam gelio sizdede bu ne kadar devam etti acaba
kızlar bişi sorucam ameliyattan sonra burundan genize bi akıntı oluo bu ne kadar sürdü sizde benim 1. ayım doldu ama hala burnumdan genzime akıntım var ve balgam gelio sizdede bu ne kadar devam etti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?