emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Mrb.Ben ozel msj gonderemiyorum.Handemelek bana ozelden facebook veya mail adresini gonderse,ona revizyon icin sormak istediklerim var.sen yardimci olur musun cnm?Msj atar misin?

Merhaba kızlar :) bende şubat ayında dr emre ilhan bey de burun ameliyatı olucam cooook heycanliyim :S ameliyatdan önce sadece 1 görüşme randevusu var almanyada olduğum için ... Sizler kaç gün görüştünüz ameliyatdan önce merak ettim?

mrb kızlar ben de şubat ayında görüşme için randevu aldım burcu hnm dan ama sormayı unuttum görüşmede ne kadar ücret ödüyoruz bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Muayne olursaniz eger ucret 200tl di gecen sene . İlk gorusme ucretsiz sadece konustugunuz icin. Muayne de aldigi ucreti de ameliyatdan dusuyor.

arkadaşlar dün saat 2 de ameliyata girdim ameliyatım 5.50 saat sürmüş gayet raha tuyandım kusma bayılma hiçbişe olmadı sadece anestezinin etkisiyle ufak bi titreme krizi geçirdim.yüzüm şiş mosmor oldum burnum tıkalı aynada tamamen bambaşka birisi görüyorum hepsini yaşayan arkadaşlarımızdan okumuştum hazırlıklıyım sanıodum ama deilmişim çok zor geçiyo allahım bu ilk gunler napıcam bilmiyorum((

canım istanbuldayım şu an aklımda YAKUP AVŞAR EMRE İLAHAN AKIN DEMİRALAY var akın bey yeni ama çok güzel burunlar yapıyor.Acaba revizyon konusunda başarılşı olabılırmı kaffam çok karişik...

merhaba geçmiş olsun nekadar uzun sürmüş amliyatın tam olarak sorunun neydi?bende olacam o yüzden araştırıyorum

kizlar biri bana yardimci olsun lutfen
ben burunumu yaptirmak istiyorum
ama bu sene sinav senem
yani biri martta biri haziranda ve ben yaz tatili gelmeden morluklar insin istiyorum hem yazin daha zor olur
sizce hangi ara yapiyim??

Oncelikle cok gecmis olsun... Ben de gecen sene ocak ayinda emre beye ameliyat oldum benimle ayni zaman olan kimse sismedi morarmadi cok fazla hatta bi kac tanesi hic morarmadi ama ben asiri morardim bu zamana kadar benim kadar morarani siseni gormedigini soyleyen bile oldu :) ben bile 3 4 gun icinde baya iyilestim hemen geciyor hic sıkma kendini bu biraz dokularinla alakali bir durum bende kemik falan da yoktu ona ragmen oyle oldum :) annemle kardesim de oldu onlar bana gore cok iyilerdi ki onlarin burunlari kemerli ve buyuktu:) ama cok kalici degil dedigim gibi cok hizli geciyor sana tavsiyem yatarak dinlen ayaga kalkmamaya calis tuzlu da yeme dikkat edersen daha da hizli iyilesirsin:) sonuc cok iyi olacak bir de oyle dusun :) tekrardan cok gecmis olsun.

kızlar bişi sorucam ameliyattan sonra burundan genize bi akıntı oluo bu ne kadar sürdü sizde benim 1. ayım doldu ama hala burnumdan genzime akıntım var ve balgam gelio sizdede bu ne kadar devam etti acaba

kızlar bişi sorucam ameliyattan sonra burundan genize bi akıntı oluo bu ne kadar sürdü sizde benim 1. ayım doldu ama hala burnumdan genzime akıntım var ve balgam gelio sizdede bu ne kadar devam etti acaba

pelin bana ameliyatınla ilgili bilgi verir misin neler önerirsin , zaman yaklaştıkça garip bir korku ve heyecan olmaya başladı bende

Merhaba cnm bnmde 2 ayim dolmak uzere akinti once seyreldi snra tamamen bitti yakin zamanda.burun tikanikligi ara ara devam edio.sanirim normal bi surec yani geniz akintisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…