emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

emre bey daha çok revizyon da mı anılıyor:S sanki bana öyle geldi. şu an okuduklarımla yetiniyorum 25 mesaj ve fotoğraf maduruyum beni ekler misiniz?

ninnaric,her doktorun ilk ameliyatda başarı sansı çok daha yüksek,emre ilhanda öyle,revizyonda çok duymanın sebebi revizyon ameliyatını yapabilen doktor,çok az.emre ilhan yakup avşar en iyileri.

ameliyatımı oldum sonunda ben hem kulak hem burun ameliyatı oldum ama kulağı kimseye tavsiye etmiyorum acayip ağrım var çok rahatsız ediyor

saol canm 11. gunumdeyim o cümleleri kurdugum zamanları hatırlamak bile istemiyorum çok zor geçirdim ben o süreci ama şükür hepsi 4 gunde bitti gitti gözaltlarımda hafif bi morluk kaldı sadece şimdi bantların çıkmasını ve burnumun oturmasını bekliyorum bu burun işi cidden sabır işiymiş insan yaptırınca daha ii anlıyo:)

canım bantlarım var daaha gözlarmn altıda mor yag enjeksiyonu yaptırdım gözaltıma o yusden morluklarım uzun sürdü bantlarım 4 gun sonra çıkıcak koyarım tabiki resim ben begeniyorum şimdiden ama çok degişicek daha şiş şuan burnum yorum yapmak içinde erken burun sırtım şiş ama burun ucum gayet iyi kibar emre beyin ellerine saglık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…