emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim de ayni sekilde gozum bile kizarip kafam sismisti fotografimi tarif etmek bile istemem ama hepsi ama hepsi geciyor. Biraz sabir :)

ah bide şu sag tarafımdaki şişlik inse benim ameliyatdan öncede sag tarafım hep tıkanırdı sonrasında en çok sag taraf şişti sanırım emre bey en çok o tarafla ugraştı:) en azından 1 ay sonra inmiş olmasını diliyorum onun dışında şeklinden zaten çok memnunum ah bu şişliklerrr(

Merhaba arkadaşlar dün ilk kez duydum emre beyin adını. Çocukluğumdan gelen burun sıkıntım var talihsiz kaza sonucu 3 yerinde kırık var burnumun. Burnum büyük değil kemerli bir burnum var ve egrilik var bunlardan çok rahatsizim inanın profilden fotoğraf çekinmekten nefret ediyorum korkularım ve doktor guvensizligi yüzünden bir türlü cesaret edemedim. 25 yaşındayım 21 aylık oğlum var mart ayında sutten kesmek istiyorum sonra burun estetiği olmak istiyorum sürekli onur erol beyi düşünüyordum hatta karar bile vermistim taki düne kadar emre beyin adını duyana kadar ataşehirde ikamet ediyorum acıbademde diye hatırlıyorum bir yorumdan. Ama hala çok korkuyorum korkum ameliyat değil tampon bir arkadaşım burun ameliyati oldu en kötüsünün tampon olduğundan bahsetti. Dayımın kızı da bundan 4 yıl önce burun ameliyati oldu ve burnu düştü tekrar ameliyat olmayı asla düşünmüyor ne zaman tampon kalkarsa yerine başka birşey bulunursa o zaman olurum diyor. Siz nasıl atlattıniz tampon çıkarma anini?

tamponun çıkarılmasından hiç korkma zaten hissetmiyosun bile seni cesaretlendirmek için sölemiyorum gerçekten hiçbişekilde acımıyor emre bey bişe sıkıyo zaten pıt die kayıyo tamponlar asıl sıkıntı ilk 3 gunku şişme ve morarma olur ki oda her ameliyatda kaçınılmaz olarak oluyor

canım daha iki gün önce emre bey tamponumu aldı hiç acımadı zaten hemen çıkıyor artık eski tamponlar kullanılmıyor silikon tamponlar kullanılıyor.

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için. Biraz rahatladım arkadaşım bayılmıştı tampon çıkınca. Ekim ya da kasım gibi istiyorum olsun bitsin artık. Belki bu günlerde gidip tanışabilirim emre beyle en azından erken de olsa gün alirim bir adım atmış olurum. Bu arada hepinize çok çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah:)

Kesinlikle korkma, Emre Bey tampon kullanmıyor teknikleri çok yeni çok iyi, burnunun içine silikon koyuyor , bende çok korkuyordum çıkarken acıyacak diye fakat hiç acımadı :) Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan

Valla yorumları okuyunca koşa kosa gidip ameliyat olmak istiyoruz bebisim suan engelliyor beni emziriyor olmasaydım kesinlikle hemen olurdum yaza kadar da toparlanırdim ama yapacak birşey yok. Kaç saat sürüyor ameliyat ben birkez narkoz aldım o da doğumda 45 dk falandi sonra uyandım süre kısa olduğu için anlamadim bazı arkadaşlar 5 saat falan yazmış zor olmuyor mu onu vücuttan atmak

ameliyat ücreti 6000 tl şuanda içiyorum ben sigara anesteziye 1 saat kala bile içtim ama normalde içmemek gerekiyo sen içme yani bikaç gun öncesnden bırakmaya çalış

sigaranın ne gibi zararı oluyormuş ki? yıllardır burnumdan şikayetçiyim artık karar verdim olacağım çok büyük değişiklik istemiyorum aslında kemeri gitse dünyalar benim olacak. bol kavisli burunlardan da hoşalanmıyorum. emre beyden daha burun örneği göremedim. nasıl tarzı??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…