- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.561
Valla yorumları okuyunca koşa kosa gidip ameliyat olmak istiyoruzbebisim suan engelliyor beni emziriyor olmasaydım kesinlikle hemen olurdum yaza kadar da toparlanırdim ama yapacak birşey yok. Kaç saat sürüyor ameliyat ben birkez narkoz aldım o da doğumda 45 dk falandi sonra uyandım süre kısa olduğu için anlamadim bazı arkadaşlar 5 saat falan yazmış zor olmuyor mu onu vücuttan atmak
sigaranın ne gibi zararı oluyormuş ki? yıllardır burnumdan şikayetçiyim artık karar verdim olacağım çok büyük değişiklik istemiyorum aslında kemeri gitse dünyalar benim olacak. bol kavisli burunlardan da hoşalanmıyorum. emre beyden daha burun örneği göremedim. nasıl tarzı??
Çok teşekkür ederim yorumlariniz için valla büyük moral oluyor yazdiklariniz araştırdığım bütün doktorlar hakkında mutlaka birşeyler çıktı karsima o yüzden çok kararsiz kalmıştım herşey de hayır var hiç ismini duymadığım doktor hakkında hiç kötü yorum okumadim ne güzel herkes memnun bu yıl inşallah olcam bu ameliyati. Ne güzel siz atlattıniz darısı başıma. Kızlar çok geçmiş olsun sizlere inşallah hayalinizde ki burunla mutlu mesut yaşarsiniz
Yani bi sure tabiki de hassas davranmam gerekcek ama omurboyu "ay burnuma bisey olmasin" diye dikkat etmek gerekmez umarim
arklar 3 ayı geçmiş hastalara sesleniyorum bu burun şişlikleri ne zaman insan içine çıkılıcak hale geliyo??17.günüm yuzum gözümde şiş biras kendimi yaratık gibi hissetmeye başladım peygamber sabrından gerek bana bu aralar bolca..
önden burnun kalınlığı çok geç iyileşiyo onu hiç dert etme ilk 6 ay önden kalın diye sorun ederdim şimdide tamam yeter inmesin diyorumbunları duymak insana moral oluyo gerçekten benim yandan sorunlu bi burnum vardı onden öle aşırı göze çarpan problemlerim yoktu yandan tam istedgm gibi oldu kemerim gitti kalkık bebek gibi bi burnum oldu fakat eski burnum onden ınce ve normal gorundugu ıcın (öle aşırı bi düşüklükte yoktu) şu anki kalıun şiş burun beni bunalıma sokuyo evet geçiceni bende biliyorum ama en azından evde pek insan içine çıkmadan bu dönemi atlatsaydım diyorum şimdi herkese açıklama yapmak bide aaa ne kadar kalın gibi yorumlar duymak insanın canını sıkıyo insanlar burnun ne kadar geç oturdugnun farkında deil anında iileşip fındık gibi bi burun olmasını bekliyolar bende buna sinirleniyorum neyse çok uzattım sabır sabır sabır diyorum ameliyat olucaklarada şi,mdiden geçmiş olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?