emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

artış konusunda bi fikrim yok bilmiyorum ama sigara burun iileşmesini geciktirdigi ve anestezinin vucuttan çıkmasını yavaşlattıgı için önerilmiyo içilmese çok daha iyi olur tabiki emre bey sen nasıl bi burun istersen aynısını yapar dogal istiosan dogal yapay istiosan yapay iş tamamen sende bitiyo yani sen emre beye ne istedigini iyi anlat gerisini ona bırak

Yakamozcum :) emin ellerde olacaksın eger karar verirsen..Ameliyat saati değişiyor burnunun sonuçta içerisinde ne yapılması gerekiyorsa doktor yapıyor acele de etmiyor özenli çalışıyor benim mesela çene implantıyla beraber burun beraber yapıldıgı için 6 saate yakın sürmüştü.Zorluk olmuyor narkozdan sonra, bende kusmaktan falan korkuyorum ama seni uyandırmadan önce mide bulantısı ilaçları ve ağrı kesiciler ztn verilmiş oluyor..Uyanınca sakince uzanıyrsun uyuyorsun falan :) yakamozcum bence sen git görüş Emre Bey çok yoğun zaten istesende ameliyatını hemen yapamaz (ben en son oradayken baya yogun olduklarını gözlemlemiştim) soruların varsa elimden geldiğince yardım ederim zaten su msj hakkım dolunca albüm yapacagım :)

Canım,ben foto ekleyecegım ama daha msj hakkım dolmadı onu beklıyorum benim 21 gün gecti.. Emre Bey doğal yapıyor bende sırf bu yüzden tercih etmiştim onu.Sigarayı 1 ay oncesinden bırakmam lazımdı yapamadım ama günde 4 tane de fixledim :) sigara iyileşimi olumsuz etkiliyor bundan dolayı ameliyattan sonra doktor 2 ay daha içmemeni istiyor :) Soruların varsa yeni ameliyat olmuş biri olarak severek yardımcı olurum

Çok teşekkür ederim yorumlariniz için valla büyük moral oluyor yazdiklariniz araştırdığım bütün doktorlar hakkında mutlaka birşeyler çıktı karsima o yüzden çok kararsiz kalmıştım herşey de hayır var hiç ismini duymadığım doktor hakkında hiç kötü yorum okumadim ne güzel herkes memnun bu yıl inşallah olcam bu ameliyati. Ne güzel siz atlattıniz darısı başıma. Kızlar çok geçmiş olsun sizlere inşallah hayalinizde ki burunla mutlu mesut yaşarsiniz

Ne demek :) bende ameliyat olmadan önce bu şekilde yardımcı olduklarında çok seviniyordum :) ne zaman sormak istediğin birşey olursa buradayız :)

Yani bi sure tabiki de hassas davranmam gerekcek ama omurboyu "ay burnuma bisey olmasin" diye dikkat etmek gerekmez umarim

canım bildiğim kadadıyla 6-8 ay darbeden koruman gerekıyor sonrasında sıkıntı olmaz ama o 6-8 ayda da dediğim gibi normalde de yapacagın gibi :) yani sonuçta burun yine kemikli burun jöleye dönmüyor ya

arklar 3 ayı geçmiş hastalara sesleniyorum bu burun şişlikleri ne zaman insan içine çıkılıcak hale geliyo??17.günüm yuzum gözümde şiş biras kendimi yaratık gibi hissetmeye başladım peygamber sabrından gerek bana bu aralar bolca..

Canım şişlikler bende de var burnumda ama kötü değiller..çok merak ediyorum foto alabilir miyiz? kafana takacak kadar değildir canım ya.. bak benim de 21.günüm bitti..

yandan problemim yok pek ama önden sag taraf daha şiş oldugu için asimetrik gorunum var dumduz iniyo onden yandan kavisli önden kalas gibi iniyo şişlikten dolayı geçici biliyorum ama her sabah uyanıp aynaya bakıp sonra işe gitmek zorunda olmak ve insanlara açıklama yapmak çok can sıkıcı eklicem resim 1 ayı doldurmayı bekliyorum

arkadaşlar, bende ameliyat oldum, ameliyat esnasında yapılan işlemler kişiden kişiye değişiyor. 4.5 saat sürdü benimki, burnumda iki yerde kırık vardı. etlerim balonlaşma yapmıştı sürekli ağzımdan nefes alıyordum. ameliyat sonrası sorunsuz geçtiğini söyledi doktorum. ama kalın deriliyim. şişliklerim çok kolay inmedi. sebebi ise çok fazla işlem yapılması. normal olarak çok fazla doku ile temasta bulunuluyor. normal olarak ta iyileşme gecikiyor. şu an 7. ayımdayım, çok güzel nefes alıyorum en baştanberi, yani ameliyattan sonrada hiç tıkanmadı burnum allaha çok şükür. ama benim bünyem çok hassas ve geç iyileşir yaralarım, burnum tam oturmadı. ben bunu çok takmıyorum kafama, çünkü her kış salya sümük sürekli hasta grip olan ben bu yıl allaha bin şükür daha grip ve nezle olmadım. lütfen maşallah deyin:) nazar değmesin bana ...... bu durum benim için dünyalara değer, varsın burnumun ucu şiş olsu, ben asıl amacıma ulaştım. demek ki ağızdan nefes aldığım için sürekli hasta oluyormuşum. tahminlerim doğru çıktı. beklediğim sonuçta buydu aslında. tabiki bunun yanında kemerli ve ucu düşük bir burnum vardı. şimdi ise o kemer yok, gözümün önünden gitti :) ayrıca daha kısa bir burnum var, vede ucu kalkık. ama şişi. olsun varsın oda gececek biliyorum, sadece geç iyileşeceğim. sabırdan başka yapacak bişey yok

bunları duymak insana moral oluyo gerçekten benim yandan sorunlu bi burnum vardı onden öle aşırı göze çarpan problemlerim yoktu yandan tam istedgm gibi oldu kemerim gitti kalkık bebek gibi bi burnum oldu fakat eski burnum onden ınce ve normal gorundugu ıcın (öle aşırı bi düşüklükte yoktu) şu anki kalıun şiş burun beni bunalıma sokuyo evet geçiceni bende biliyorum ama en azından evde pek insan içine çıkmadan bu dönemi atlatsaydım diyorum şimdi herkese açıklama yapmak bide aaa ne kadar kalın gibi yorumlar duymak insanın canını sıkıyo insanlar burnun ne kadar geç oturdugnun farkında deil anında iileşip fındık gibi bi burun olmasını bekliyolar bende buna sinirleniyorum neyse çok uzattım sabır sabır sabır diyorum ameliyat olucaklarada şi,mdiden geçmiş olsun diyorum

önden burnun kalınlığı çok geç iyileşiyo onu hiç dert etme ilk 6 ay önden kalın diye sorun ederdim şimdide tamam yeter inmesin diyorum ayrıca yorum yapan herkesin iyi niyetli olduğuna emin misin? bazen kıskanç kıskanç yorum yapan bile çıkıyo en yakın arkadaşın bile olabilir bu kişi zaten halinden tavrından anlaşılır burun güzel olunca ancak şişlikleri bahane edip kıskançlıklarını su yüzüne çıkarırlar

emre bey 2 ay da oturur buyuk oranla iner demişti o yusden 2 ay dolmadan yorum yapmak istemiyorum zaten ama insanın gözu hemen alışmıyo işte yeni görunume kalınlıga:) şişliklerim inse ortaya asıl burun şeklim çıksa benden mutlusu olmicak çunku şekli çok gusel yan görunumdende belli ya umarım benimki aylarca sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…