emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende içteki dikişler kendiliginden eriyip gidicek die biliyorum bendede duşen eden bişey yok yandaki izlermde belli belirsiz burun kalkıklıgının inmesi tamponalrdan sora oluyo tamponlar çok kalkık gösteriyo onlar çıkınca o domuz burnu gorunumu tamamen gidiyo şişler indikçede burnun tam şekli ortaya çıkıyo yani mesela benim şuan şişken bile çok gusel kararında bi kavisi var kalkıklıgı herşeyi guzel bide bu şiş inince düşünemiyorum o kavis tamamen ortaya çıkıcak yani düşme gibi bi durum söz konusu deil sadece olan şekil ortaya çıkıyo ayrıca emre beyin yaptıgı burunlar gunden gune guzelleşen sonrası için yatırım olan burunlar oluyo genelde öle diyim:)ilk dönemde biras sabretmek lazım sadece

cnm bir kere olucagın bir ameliyat o bakımdan tek kişiyle sınırlı kalma istersen gene aklındaki dr a ol ama emre bey le de mutlaka görüş derim ben

6800 tl 8 nisan icin ameliyat gunu aldim, burun ucu sisler inince dusuyor degil mi bu, ben kalkik ve kavisli bir burun istiyorum kalkikligin inmesini istemiyorum

hadiese, ben de emre beye oldum 4 5 ay bi tarafda biraz belliydi iz sonradan gitti korkma kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi kardeşiminki 1 ayda kayboldu mesela.

zenjul kalkık ve kavisli istiyorsan beni ekle fotoğraflarıma bak bende emre beye oldum benimki biraz iddialı belki daha az yaptırırsın sen 1sene oldu benimki

6800 tl 8 nisan icin ameliyat gunu aldim, burun ucu sisler inince dusuyor degil mi bu, ben kalkik ve kavisli bir burun istiyorum kalkikligin inmesini istemiyorum

Canım burun şişken daha kalkık durur doğal olarak ama şişlik inince normal abartısız bi kavis olarak kalır yani en güzeli..çok abartı kavisde hoş durmaz,ben başka bi doktora oldum ama benim 6 senem oldu hala hafif kavisli bir burnum var.. burun ucu düşüklüğü başarısız ameliyatlarda gerçekleşiyor belli bi zaman sonra düşüyor falan.. Allah korusun tabii. İnşallah istediğin gibi bi burna kavuşursun,emre ilhan'a ameliyat olan bi çok kişi memnun kalmış anladığım kadarıyla.. şimdiden geçmişler olsun

Umarim dusme sorunu yasamam dedigin gibi emre ilhan guzel burunlar yapiyor ama benim burnuma benzeyen burnu olup da EI'ye ameliyat olan goremedim ... Burnumda kemik veya dusukluk yok biraz etli butlu :)) bu tarz burunlarin ameliyati zor oluyor diye okudum umarim guzellesecegim diye cirkin bir sonuc cikmaz

hihi etli butlu lafı iyiydi benimde burnumda düşüklük yoktu bitek kemer vardı onuda törpülettim mis gibi oldu Umarım güzel olur canımmmm burnunu da merak ettim var mı fotoğraf ?

Ay cok guzel olmus tam istedigim gibi :)

başarılı bulmuyosan gider başka doktora ameliyat olursun gelip burda abartı görüşler sunman bana pek iyi niyetli gelmedi

iyi niyetli değil çünkü beğenmiyosan binlerce doktor var gider ona olur kimse zorla emre beye ol demiyo:):) emre beye ameliyat olmuş olsa memnun kalmamış olsa o zaman tabiki belirtmeli yazmalı buraya ama bu şekilde iyi niyet aramam bile :)

onca zaman ameliyat için beklemiştim, çok şükür ki ameliyatımı oldum bugün 7.günüm. hem burun hem çene ameliyatı oldum ben. şuan hala aynaya baktığımda bu kim diye şaşırıyorum :):) . evet ameliyat sonrası ilk 2 gün bunu neden yaptım diye kendime kızsam da onca zamandır istediğim şeyi sonunda gerçekleştirmiş olmak inanılmaz bir duygu. umarım sargıların altında güzel birşey vardır :) ama unutmayın ilk etapta çekilen sıkıntılar ve aynadaki farklı yüz insanı biraz korkutsa da gelişmeleri gördükçe kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. bi de benim şanssızlığım şu oldu,, herkesin ameliyat sonrası topuğunda hissettiği ağrı benim kafamın arkasında oluştu,, kafamda yumurta gibi bi şişlik ve inanılmaz bir acı. ameliyatın ilk gecesi acaip bağırdım ağladım ortalığı yıktım resmen :) sonra hemşireler emre beyi aradı meğersem bazen o ayaktaki ağrı başta olabiliyormuş uzun süren bir ameliyat sonrası malum.. ama başta görülen bu ağrı çok nadirmiş o da bana denk geldi sağolsun uyumam için bir hap verdi hemşireler ve 1-2 saat ağlayıp zırlamanın ardından sızmışım. sabah kalktığımda kafamın arkası biraz daha iyiydi. onun haricindeki tek sıkıntı bir miktar tıkanıklık ve benim bir de çene ameliyatım olduğu için ağzımı da kısıtlı kullanıyor oluşum :) ama bunlar haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım ne ağrı ne sızı burnumda hiçbir şey yok. o konuda endişelenmeye hiç gerek yokmuş. darısı olmak isteyen herkese... biraz kendimi iyi hissettiğimde fotolarımı da ekleyeceğim...

kizlar yardimci olun lutfen
ben emre beye ameliyat olmak istiyorum haziranin sonuna dogru olmam gerekiyor ilk gorusmede hemen ameliyat gunu alabilirmiyim
bide bu ctesi randevu almak icin arasam yakin bigune randevu alabilirmiyim??
tesekkurler simdiden :))

İlk gorusmede ameliyat gunu alabilirsiniz ama ilk gorusmeyi hemen vermeyebilirler cok yogun oluyor cunku. Ameliyat gunu icinde acele edin cok cabuk doluyor su an mayisa veriyolar sanirim:)

pisika acil bana ulaşman gerekiyo çok önemli

pisika hanım, çok merak ediyorum sizin beğendiğiniz nasıl bir burun????? birde gözlükle bakmayı denemenizi tavsiye ediyorum....çünkü emre bey muhteşem burun ucu çıkarıyor. en güzel örneği benim... şu an ödemlerim olmasına rağmen burun ucumu görünce herşeyi unutuyorum... bu konudaki teziniz tutmadı kusura bakmayın... beğenmeyebilirsiniz.bir kaç yönüyle olumsuz eleştirebilirsiniz... ama yaptığı hiç bir burnu beğenmedim demek kelimesinin ardında ben art niyet arıyorum.... allah bilir çakma bir hesapla girip emre beyi karalama kampanyasına giren maşalardan bir tanesisiniz.... meyve veren ağaç taşlanır. ama sizin attığınız taşların hiç birisi tutmuyor ....haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…