- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.601
6800 tl 8 nisan icin ameliyat gunu aldim, burun ucu sisler inince dusuyor degil mi bu, ben kalkik ve kavisli bir burun istiyorum kalkikligin inmesini istemiyorum
Emre Bey e ameliyat oldum.Aradım ameliyattaydı..Yarın tekrar arıcagım.E-mailime geri dönen olmadı.Emre bey ilk sorduğum zaman geçer dedi.Ama ya geçmezse ,merak ediyorum o zaman ne olucak.Sol tarafta hiç iz yok,sag da böyle kalınca takıntı yaptım sanırım..
6800 tl 8 nisan icin ameliyat gunu aldim, burun ucu sisler inince dusuyor degil mi bu, ben kalkik ve kavisli bir burun istiyorum kalkikligin inmesini istemiyorum
Umarim dusme sorunu yasamam dedigin gibi emre ilhan guzel burunlar yapiyor ama benim burnuma benzeyen burnu olup da EI'ye ameliyat olan goremedim ... Burnumda kemik veya dusukluk yok biraz etli butlu :)) bu tarz burunlarin ameliyati zor oluyor diye okudum umarim guzellesecegim diye cirkin bir sonuc cikmaz
emre ilhanın ücretleri artacak denilmiş şu an ki ücret nedir ve ne zaman bu artış olacak bilen var mı?
hadiese, ben de emre beye oldum 4 5 ay bi tarafda biraz belliydi iz sonradan gitti korkma kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi kardeşiminki 1 ayda kayboldu mesela.
zenjul kalkık ve kavisli istiyorsan beni ekle fotoğraflarıma bak bende emre beye oldum benimki biraz iddialı belki daha az yaptırırsın sen 1sene oldu benimki
hihi etli butlu lafı iyiydibenimde burnumda düşüklük yoktu bitek kemer vardı onuda törpülettim mis gibi oldu Umarım güzel olur canımmmm burnunu da merak ettim var mı fotoğraf ?
Facebook twitter instagram derken bir de KK ya ekleyelim ya da twitterdan ekle istersen sengulkocman :)
6800 oldu 800 artis yapilmis......
emre ilhan ın yaptığı burunların hiçbirini beğenmedim burun ucu çok başarısız faceboook sayfasına bakarsanız fotoğraflardan ne demek istediğimi anlarsınız
başarılı bulmuyosan gider başka doktora ameliyat olursun gelip burda abartı görüşler sunman bana pek iyi niyetli gelmedi
kizlar yardimci olun lutfen
ben emre beye ameliyat olmak istiyorum haziranin sonuna dogru olmam gerekiyor ilk gorusmede hemen ameliyat gunu alabilirmiyim
bide bu ctesi randevu almak icin arasam yakin bigune randevu alabilirmiyim??
tesekkurler simdiden :))
pisika acil bana ulaşman gerekiyo çok önemli
6800 oldu 800 artis yapilmis......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?