emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bide ananas enzimi çok iimiş şişlik konusunda hap şeklindeymiş heralde ama ne derece dogru bilmiyorum

Chiccy ben inanmiyorum o tarz seylere bana da bi kac bisey soylenmisti bitki cayindan tut kapsule kadar ama bitki cayini bile belli bir zamana kadar icmemek lazimmis kanama yapabilirmis yani emre bey cogu seyi yapmamami soylemisti soylediginin dogruluk derecesini bilemem ama emre beye sormadan kullanma derim :)

emre bey bana şişliklerm için yeşil çayı önerdi içip duruyorum zaten ama ananas enzimini başka bi arkadaşımdan duymuştum emre beye ayrıca sormam lazım

17.günümmmm :) emre beye gözüm kapalı emanet ettim kendimi ve sonuçtan da çokk memnunumm. çok ilgili , çok iyi , işinde uzmanlaşmış bir doktor kesinlikle. şişlik dışında hiçbir problemim yok çk şükür onunda olması çok normal tabi zamanla geçicekkk :)

bak nasıl doğru doktoru seçip çok mutlu olmuşsun :)) bence buda bi yetenek 17 gün ne ki ne kadar güzelleşecek o burun sen bile şaşıracaksın

Canimmm çok sağol utandirdin beni yine sislikler bi insin de inşallah o zaman da güzel bi sonuç çıkar ortaya :)

selam canım öncelikle geçmiş olsun.bende hem burun hem çene olıcam .çenem geride çeneye silikon protez koyılacak bu konuda biraz tedirginim aslında ama.sen de çene olmuşsun nasıl durumun ?çenen geridemiydi seninde ..herhangi bir riski varmı?ameliyattan sonra çene ucu belirginleşiyormu ?beni biraz aydınlatırsan sevinirim canım...

oof yaa cok zam gelmis birden.. ah bu kafam keske ilk ameliyat tarigini aldigimda olsaymisim ozman 5000 tl idi sonra 5500 oldu neyse okadar olur dedik ama 6800 oof yaaa cok zam gelmis (

Ben ameliyat tarihimi herseyimi almistim ama ameliyatima saatler kala vazgectim ( Etrafimdaki herkes yapma cok pisman olacaksin vs vs. seylero zaten hep soyluyordu. Annem hep kizim yapma falan soyleyip durdu bana oyle bir anlattilarki bende tirstim...cok kotu olucakmis gibi...sonra emliyatimi iptal ettim... bir muddet ustumden yuk kalkmis gibi hissetim kendimi cunku son zamanlarda hep burun resimlerine bakip duruyordum hep ameliyat dusunuyordum sonra iste bir muddet iyi gecti ama derler ya birkerecik aklina estetik ameliyati girmisse artik kolay kolay cikmaz:)) bendede oyle oldu...hep aklimda!!!

Simdi ameliyat paramida biriktirdim ve ameliyat olmak istiyorum ama daha tarih almadim. Kizlar bana cesaret verici seyler soyleyin :))))

canım Emre İlhan çok doğru bi karar ben her kontrolüme gittiğimde bundan iyice emin oluyorum dün hem benim hem kardeşimin kontrolü için gittim yeni ameliyat olmuş hastaları gördüm ya adam gittikçe aştı kendini hepsinin şekli muhteşemdi zaten hiç kötü burnunu görmedim:) ilk kez görüşmeye gelenlerde burunlarımızı görünce nasıl mutlu oluyolar anlatamam hatta bu burunlara bu şekli nasıl vermiş diye şaşırıyolar şaşkın şaşkın yüzümüze bakıyolar:)) muayenehane o kadar kalabalıktı ki insanlar kaç saat olursa olsun beklemeye razılar yapılan işi görünce... bi biran önce ameliyatını ol ve kurtul:)) ameliyata destek olmayan akrabalar hep kötü burunlu ünlüleri gördükleri için bu şekilde düşünüyolar benim çevremdeki ameliyata karşı olan akrabalarım hep doktoru soruyo kim bu doktor nasıl böyle yapmış diyip duruyolar:) bence yaptığı burunlara göre aldığı ücret az bile bende geçen sene 5500 e olmuştum şimdi artmış tabi:)

mervee sen ameliyat mı oldun fotoğraflarını bekliyorum canım:) stresli günler bitti bak güzel burnun hayırlı olsun:)

Evet oldum canım çok şükür hem burun hem çene çok sistim Suan gerçi henüz fotoğraf koymaya hazır değilim:) dün sen de kontrole geldiğini yazmissin. Yoksa köşede oturan iki kisiydiniz sen miydin o benzettim de adını hatirlayamadim o yüzden bi sey demedim :) çok guzeldin ama foto larına baktım da şimdi tekrar foto dan daha da guzelmissin maşallah..

çok teşekkürler canımmm evet ya bendim:) o kadar kişiyle sohbet ettim keşke konuşsaydık bilemedim ki sargılı bi kaç bayan vardı hepinizi çok beğenmiştim valla hangisiydin bilmiyorum ama sargılı halinizle de muhteşemdiniz :) fotoğraflarını bekliyorum:)

Ben senin gorus alanında değildim pek çok köşede oturuyordum ama cenesi de sis biri dikkatini cektiyse o bendim iste:) cumartesi bandajim da çıkacak ondan sonrasında fotoğraf koymayı düşünüyorum.

Canım çok teşekkür ederim iyileşiyorum yavaş yavaş.. benim de cenem gerideydi ve özellikle ucu küçüktü. Oraya prolene mesh sanırım öyle bir malzeme koyduğunu soyledi emre bey. Ilk hafta hiç kendimi zorlamadı gulmedim pure tarzı yiyecek yedim hep. Ilk etapta insan görünüş olarak yadirgiyor kendini çok büyük geliyo insanın gözüne ama şimdi 12. Günüm ve normal geliyor gözüme artık sislikler de var tabi onlar da indikce daha da güzel olacak. Agri filan hiç olmadı sadece benim küçük bir noktada açıklık kalmıştı oraya bir dikis daha attı emre bey şimdi orası da iyileşti. Suan sadece biraz uyuşukluk var böyle değişik bi gerginlik hissi var. Bir kaç ay içinde o uyuşukluk da gececekmis. İşte öyle canım. Başka soruların da varsa sorabilirsin. Özel mesaj da yazabilirsin

canımcım. bende geçen sene mayıs ayının başlarıydı sanırım bu forum sayesinde tanıdım emre beyi 2-3 hastasıyla telefonunu alıp telde görüştüm. iyice emin olmak için çok iyilerdi sağolsunlar çok yardımcı oldular. sonra ben randevu aldım ve randevu alırkende ben hemen ameliyat olmak isityorum dedim. biliyordum ki iki 3 görüşme için beklesem çok uzun vadeli bir tarih için ameliyat günü vereceklerdi bana. ben kararımın kesin olduğunu ve ameliyatımı hemen olmazsam cesaretimi kaybedeceğimi söyledim. ayrıca doğrusuda buydu. cesaretimi toplamışken ameeliyatımı olayım dedim. benim önceliğim sağlıktı nefes alamıyor ve sürekli hasta oluyordum. velhasıl şöyle bir durum var sen kararlı olup kafanda netleştirirsen senibelki iptal eden yada bir boşluğun olduğu güne alabilirler diye düşünüyorum. bu şekilde eğer benim gibi emre beyi görmeden güvenini kazandıysan hemen ameliyat olmak sitiyorum diyebilirsin. bu olay bu şekilde hızlanır.ama ben sana derim ki, sen bi,r kez gör emre beyi kararını zaten onunla ilk görüşmede vereceksin. orda kendin konuşursun.ama emre ilhan isabetli bir seçim. pişman olmayacaksın bunun için içini ferah tut. pozitif düşün. inşallah herşey istediğin gibi olur. sana şimdiden geçmiş olsun

ananas enzimini bende bu forumda duymuştum. emre beyi aradım sordum kullansam mahzuru olurmu diye. çünkü ödemlerim çok fazlaydı. oda kullan bakalım bir deneyelim dedi. iki kutu kullandım. çok gözle görülür bir değişiklik olmadı. çünkü benim ödemlerim bünyem ile ilgil bir durumdu. ama ben yinede şansımı denemek istedim. eğer çok sıkıntınız varsa şişlerle ilgili doktorunuza bir danışın derim. ama ananaz enzimi içinde bulundurduğu etken maddesi itibari ile ödemler için çok etkili tek enzim olan bromelain içeriyor. fayadası olma ihtimali çok yüksek. ben biraz istisna bir durum olduğum için kendimi örnek gösteremiyeceğim.ayrıca bu enzimi destek amaçlı hergün kullanan sporcular var. zararı yok faydası var.

yardımların için çok teşekkür ederim canımcım..sabırsızlıkla fotoğraflarını bekliyorum.bende muhaammet beye olıcam burun+çene silikon protez kullanılacak.benimde çenem küçük ve geride umarım işe yarar..çok öptüm seni

Rica ederim canım ne demek. İnş çok güzel mutlu olacağın bi sonuç alırsın sen de.. emin ol ki ilk dikkatini ceken sey yaşının ne kadar küçüldüğünü fark etmek olacak cenenin geride olması insani cidden yaşlı gösteriyor çünkü :) ben de öptüm...

şu anlattıklarında bizzat kendımı göruyorum aynen cnm bende amelıyat tarıhı aldım ve saatler kala vazgectım bende coookkk ama cokkk olmak istiyorum durmadan herkesin resimlerine bakıp iç geçiriyorum

Canım, en son nasıl durumdasın? ben bir haftadır faalan hiç bakamadım buraya..Seni iyi anlıyorum yandan daha güzel görünüyor şu sıralar benimde :) önden çok hafif şiş duruyor..Bak şöyle düşün normal burnundan daha kalın olamaz değil mi? hep böyle söyledim bende kendime İnsanları da takma..iki üç ayda burnun oturunca dediklerine pişman olurlar zaten ..Ben kimseyi takmadım olabildiğince pozitif tutuyorum kendimi başından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…