- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.581
emere bey 2 ay dediyse 2 ayda oturur. hiç moralini bozma canım. ne dediyse tahminleri doğru çıkıyor. içini ferah tut ve pozitif düşün.
yandan problemim yok pek ama önden sag taraf daha şiş oldugu için asimetrik gorunum var dumduz iniyo onden yandan kavisli önden kalas gibi iniyo şişlikten dolayı geçici biliyorum ama her sabah uyanıp aynaya bakıp sonra işe gitmek zorunda olmak ve insanlara açıklama yapmak çok can sıkıcı eklicem resim 1 ayı doldurmayı bekliyorum
yok takmıyorum zaten artık inicek biliyorum sadece ilk zamanlar insanın gözu alışmadıgı için bi tuhaf oluyo ama zamanla alışmaya başlıyo onden inene kadar yandan doya doya bakıp mutlu oluyorum bende:)
canım evet ben 2 aydan sonra paylaştım fotoğrafımı düşün ilk ay domates gibiydiemel senin burnunun ilk hallerini bilmedigim için ne kadar incelme var yorum yapamıyorum ama şuan çok kibar görunuyo ya benimkisi sanki hiç o kadar incelemez gibi geliyo ama psikolojiktir umarım:) seninde ilk bir ayında baya baya kalınmıydı?
resim ekledim..iz gecici mi yorum bekliyorum ..solda iz yok .tek sag kisimda.
Siz kime ameliyat oldunuz?
resim ekledim..iz gecici mi yorum bekliyorum ..solda iz yok .tek sag kisimda.
Forumda emre beye ameliyat olmuş olan herkes memnun gibi.. Cok takıntılı biri oldugumdan tavsiye üzerine tek doktorla görüştüm.. Ama Icimde kalacak sayenizde kızlar..Emre beye ameliyat olsa mıydım demem inşallah ,
Siz kime ameliyat oldunuz?
Arkadaslar merhaba.. Sonunda bende Emre beye amileyatimi aldim hatta 1 ay bile gecti:)) sisler gunden gune degisiyor ve bende sabirla bekliyorum.. size bir sorum olacak eger cevaplarsaniz cok sevinirim.. burun icindeki dikisler varya hani dr kendiliginden dusecegini soyledigi, bendekiler hala duruyor. sag tarafta birsey yok en azindan ben gormuyorum ama sol tarafta bayagi onde ve oylece duruyolar.. bunlar ne kadar zamanda dusunuyo bana bi fikir verebilirmisiniz? 1 ay gectigi icin artik endiselenmeye basladim acikcasi..
6800 tl 8 nisan icin ameliyat gunu aldim, burun ucu sisler inince dusuyor degil mi bu, ben kalkik ve kavisli bir burun istiyorum kalkikligin inmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?