emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

işte bu içimi ferahlatan sular seller serpen bu cümleler tekrar tekrar okuyorum:)) bunlara hazırlıklıydm aslında ama yaşamak başka oluyomuş yapcak bişe yok nolursa olsn emre beyin ilgisi alakası yeter bugun aradı beni sıkı sıkı tembihler verdi hepsine uymak olası ama şu sigara sigarayı bırakamıyorum

emel senin burnunun ilk hallerini bilmedigim için ne kadar incelme var yorum yapamıyorum ama şuan çok kibar görunuyo ya benimkisi sanki hiç o kadar incelemez gibi geliyo ama psikolojiktir umarım:) seninde ilk bir ayında baya baya kalınmıydı?

Ben de emre beye ameliyat oldum 1 sene oldu cok memnunum. Kalin deriliyim bende iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor soyledikleri gibi sadece sabirli olmaniz gerekiyor:) daha cok yeni yorum yapmak icin 2 3 ayda baya farkediyor ama tabi tamamen geciyor demek degil bu :) ben kalin derili oldugum halde yediklerime dikkat ederek doktorumu dinleyerek daha hizli iyilestim. Kafaniza takmayin hic onlarin hepsi gecici :)

yok takmıyorum zaten artık inicek biliyorum sadece ilk zamanlar insanın gözu alışmadıgı için bi tuhaf oluyo ama zamanla alışmaya başlıyo onden inene kadar yandan doya doya bakıp mutlu oluyorum bende:)

yok takmıyorum zaten artık inicek biliyorum sadece ilk zamanlar insanın gözu alışmadıgı için bi tuhaf oluyo ama zamanla alışmaya başlıyo onden inene kadar yandan doya doya bakıp mutlu oluyorum bende:)

Ben annemden tecrubeliydim inecegini biliyodum yoksa benim ilk zamanlardaki burnumun sekli baya kalindi ve sisti kalin derili olmaminda etkisi var tabi ama sonucu bildigim icin hic takmadim ilk 3 4 ay da kimseye elestiri yapma firsati vermedim sonradan zaten neden firsat vermedigimi anladilar sekli ortaya ciktikca :) sadece azcik sabir umarim istedigim gibi olur hatta eminim olur :)

canım evet ben 2 aydan sonra paylaştım fotoğrafımı düşün ilk ay domates gibiydi sonra gittikçe inceliyo hala da değişmeye devam ediyo:))

Siz kime ameliyat oldunuz?

evet bende baktım fotoğrafa ama burun ucu hala şiş, ödem var çok fazla, bencede o izler için henüz erken olduğunu düşünüyorum, ama ne kadar oldu ameliyat olalı?
ve doktorunuz kim? sorsanız doktorunuza bence ondan daha sağlıklı bilgi alırsınız diye düşünüyorum....

Forumda emre beye ameliyat olmuş olan herkes memnun gibi.. Cok takıntılı biri oldugumdan tavsiye üzerine tek doktorla görüştüm.. Ama Icimde kalacak sayenizde kızlar.. Emre beye ameliyat olsa mıydım demem inşallah ,

İnsallah dememek icin bir de emre beyle gorus icine hangisi sinerse o doktora olursun :)

Siz kime ameliyat oldunuz?

Emre Bey e ameliyat oldum.Aradım ameliyattaydı..Yarın tekrar arıcagım.E-mailime geri dönen olmadı.Emre bey ilk sorduğum zaman geçer dedi.Ama ya geçmezse ,merak ediyorum o zaman ne olucak.Sol tarafta hiç iz yok,sag da böyle kalınca takıntı yaptım sanırım..

6800 tl 8 nisan icin ameliyat gunu aldim, burun ucu sisler inince dusuyor degil mi bu, ben kalkik ve kavisli bir burun istiyorum kalkikligin inmesini istemiyorum

Arkadaslar merhaba.. Sonunda bende Emre beye amileyatimi aldim hatta 1 ay bile gecti:)) sisler gunden gune degisiyor ve bende sabirla bekliyorum.. size bir sorum olacak eger cevaplarsaniz cok sevinirim.. burun icindeki dikisler varya hani dr kendiliginden dusecegini soyledigi, bendekiler hala duruyor. sag tarafta birsey yok en azindan ben gormuyorum ama sol tarafta bayagi onde ve oylece duruyolar.. bunlar ne kadar zamanda dusunuyo bana bi fikir verebilirmisiniz? 1 ay gectigi icin artik endiselenmeye basladim acikcasi..

geçmiş olsun canım....bende emre beyin hastasıyım. ben dikişleri görmedim bile, nasıl bişeyler onu bile bilmiyorum. ne zaman düştüklerini bile bilmiyorum zaten onlar düşmeyecek kendiliğinden eriyip gidecekler. yani dikiş ipi benzeri bişeyler çıkacak diye bekleme burnundan. ama en güzeli emre beye sor o sana en sağlıklı cevabı verecektir canım. hem için rahatlar. ama bence çok erken gibi geliyor bana.çok tedirgin olmanı gerektirecek bir durum değil.

6800 tl 8 nisan icin ameliyat gunu aldim, burun ucu sisler inince dusuyor degil mi bu, ben kalkik ve kavisli bir burun istiyorum kalkikligin inmesini istemiyorum

aslında tam tersi oluyo Emre beyin ameliyatlarında başlarda şişlik nedeniyle çok az daha düşük gözükürken şişlikler geçtikçe burun daha kalkık duruyo çünkü burun altı ve kanatlardaki şişlikler iniyo burunda az da olsa kalkıyo.... burnum kalkıktı da indi diye bişey yok neyse o :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…