- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.621
Gercekten 6800 mu olmus??!!??
kizlar moralim coook bozuk
bugun randevu almak icin aradim ve en erken 3 hazirana verebilecegini soyledi
oysa ben en fazla 1 ay sonraya verir sandim
sanirim universiteye yetismiycek
sizce 3 haziranda gittigimde ne zamana ameliyat gunu alabilirim??
yorum yapin lutfenn(
inşallah hlo. barış çakıra da gitmeyi düşünüyorum .emre ilhan da aklımda .doktor doktor gezeceğim artık . allah sonumu hayır etsin .naci çelik,nazım çerkeşte belki yardım edebilir . offff gerçekten dibe vurdum . hayatımda hiöç bu kadar ağlayıp mutsuz olmamıştım . lütfen bana dua edin
onca zaman ameliyat için beklemiştim, çok şükür ki ameliyatımı oldum bugün 7.günüm. hem burun hem çene ameliyatı oldum ben. şuan hala aynaya baktığımda bu kim diye şaşırıyorum :):) . evet ameliyat sonrası ilk 2 gün bunu neden yaptım diye kendime kızsam da onca zamandır istediğim şeyi sonunda gerçekleştirmiş olmak inanılmaz bir duygu. umarım sargıların altında güzel birşey vardır :) ama unutmayın ilk etapta çekilen sıkıntılar ve aynadaki farklı yüz insanı biraz korkutsa da gelişmeleri gördükçe kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. bi de benim şanssızlığım şu oldu,, herkesin ameliyat sonrası topuğunda hissettiği ağrı benim kafamın arkasında oluştu,, kafamda yumurta gibi bi şişlik ve inanılmaz bir acı. ameliyatın ilk gecesi acaip bağırdım ağladım ortalığı yıktım resmen :) sonra hemşireler emre beyi aradı meğersem bazen o ayaktaki ağrı başta olabiliyormuş uzun süren bir ameliyat sonrası malum.. ama başta görülen bu ağrı çok nadirmiş o da bana denk geldisağolsun uyumam için bir hap verdi hemşireler ve 1-2 saat ağlayıp zırlamanın ardından sızmışım. sabah kalktığımda kafamın arkası biraz daha iyiydi. onun haricindeki tek sıkıntı bir miktar tıkanıklık ve benim bir de çene ameliyatım olduğu için ağzımı da kısıtlı kullanıyor oluşum :) ama bunlar haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım ne ağrı ne sızı burnumda hiçbir şey yok. o konuda endişelenmeye hiç gerek yokmuş. darısı olmak isteyen herkese... biraz kendimi iyi hissettiğimde fotolarımı da ekleyeceğim...
Ben de emre beye ameliyat oldum 1 sene oldu cok memnunum. Kalin deriliyim bende iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor soyledikleri gibi sadece sabirli olmaniz gerekiyor:) daha cok yeni yorum yapmak icin 2 3 ayda baya farkediyor ama tabi tamamen geciyor demek degil bu :) ben kalin derili oldugum halde yediklerime dikkat ederek doktorumu dinleyerek daha hizli iyilestim. Kafaniza takmayin hic onlarin hepsi gecici :)
Emre bey kesinlikle en iyisi 3 yildir arastiriyorum burun estetigiyle alakali butun doktorlari biliyorum nerdeyse:) cevremde her doktora ameliyat olan var en yakinlarimdan emre beye olan cok ve her birinin burnu farkli kesinlikle herkese ayni burun yapmiyor herkesin yuzune yakisani yapiyor emre beye ameliyat olupta revizyon olan da hic duymadim en onemlisi de bu revizyon orani 0 :) genelde bozulmus burunlari duzeltiyor cesaretimi topladim ameliyat gunumu aldim :) heyecan dorukta :)
Gercekten 6800 mu olmus??!!??
ben bizzat merveyi hem amelıyat öncesı hemde sonrası gördüm hersey mukemmel burnu inanılmaz havalı cenesı mukemmel ikisi birlikte super bi ikili olmuş :) bayıldım acıkcasııı 5 yıldız 10 numara :)))
ben de kalın deriliyim ve "ben kalin derili oldugum halde yediklerime dikkat ederek doktorumu dinleyerek daha hizli iyilestim." bu cümleyi açar mısınız? neler yaptınız, ne yediniz? benim için de önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?