emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlar benimde bugun 8.gunum dun alcilarim ve tampon alindi once cok korkuyordum ama su an iyiki olmusum diyorum morluklarm kalmadi sislikler var sadce

evet gerçek emre beyin hasta sayısı çk fazla ilk ismini bu sitede duydum 2 ay takip ettim yeni yılın ilk günlernde randevu aldım 4 ay sonraya gün verdiler artık kararım netleşirse ameliyatı kimbilir hangi tarihe verecek ama şimdiye kadar hiç olumsuz sonuç okumadım uamrım başarılı bir operasyonla bende güzelleşeceğim AMİN :)

Emre bey kesinlikle en iyisi 3 yildir arastiriyorum burun estetigiyle alakali butun doktorlari biliyorum nerdeyse:) cevremde her doktora ameliyat olan var en yakinlarimdan emre beye olan cok ve her birinin burnu farkli kesinlikle herkese ayni burun yapmiyor herkesin yuzune yakisani yapiyor emre beye ameliyat olupta revizyon olan da hic duymadim en onemlisi de bu revizyon orani 0 :) genelde bozulmus burunlari duzeltiyor cesaretimi topladim ameliyat gunumu aldim :) heyecan dorukta :)

kizlar moralim coook bozuk
bugun randevu almak icin aradim ve en erken 3 hazirana verebilecegini soyledi
oysa ben en fazla 1 ay sonraya verir sandim

sanirim universiteye yetismiycek
sizce 3 haziranda gittigimde ne zamana ameliyat gunu alabilirim??

yorum yapin lutfenn(

Randevuyu hazirana verdiyse ameliyatı da 2 3 aydan önce vermez bence, ama yine de belli olmaz. İstersen tekrar ara, asistanına sor. Hem eğer kesin Emre Bey'e ameliyat olacaksan şimdiden ameliyat günü alabilirsin.

geçmiş olsun doktorun adını verirseniz başkalarıda aynı hatayı yapmazlar

Bende Emre beyin hastalarindan biriyim, ustelik yurtdisindan onca doktoru eleyerek onu sectim.. dun ilk gorusmem vardi sunu soyleyebilirim ki IYIKIIIII EMRE BEYI SECMISIIIIIIIIIMM inanilmaz tatli inanilmaz rahatlatici cok ilgili bir doktor.. ameliyat olmayi dusunenlerin bence ilk aklinda olmasi gereken kisi.. 4 gun sonra her tarafi sorunlu olan burnumu ameliyat edecek insaAllah, ki ben bu burnu hicbir doktor ele almaz saniyordum :).. ameliyattan sonra da fotolarimi gorebilirsiniz..

Emre bey'le ben de görüşücem yalnız şunu merak ediyorum burun ucu düşmesi, burun düşmesi vs. gibi sorunlar yaşadı mı Emre beye ameliyat olanlar?

ben bizzat merveyi hem amelıyat öncesı hemde sonrası gördüm hersey mukemmel burnu inanılmaz havalı cenesı mukemmel ikisi birlikte super bi ikili olmuş :) bayıldım acıkcasııı 5 yıldız 10 numara :)))

ben de kalın deriliyim ve "ben kalin derili oldugum halde yediklerime dikkat ederek doktorumu dinleyerek daha hizli iyilestim." bu cümleyi açar mısınız? neler yaptınız, ne yediniz? benim için de önemli.

mrb ameliyat olmaya karar verdikten sonra nekadr sonrasına Emra bey ameliyat tarihi veriyor. Bende 1 nisan da ilk randevuya gideceğim ?

Gercekten 6800 mu olmus??!!??

Mrb fiyat gözünüzü korkutmasın ben uzun süredir araştırıyorum emre beyin fiyatı uygundur. Ben bir çok kişiyle görüştüm 12.000 tl-15.000 tl areası değişiyor sonuçta bu operasyonda aslına bakarsanız sağlık. Bu fiyat aralığını veren doktorlar sadece ameliyat parsı haricinde muane ve hadtane masrafları ekleniyor. Araştırmalarm sonucunda Emra bey ilk tanışmada ücret almıyro tekrar rendevuya gidilirse 300 tl ameliyata karar verilirse 300 tl 6.800 tl içinden düşülüyor hiç ek masrafta yok. Artı bir yıl ücretsiz kontrölleri var. Bunları duyunca en uygun olanı ve işinde başarılı olan Emre beyi seçtim ve sabırsızlıkla randevu günümü bekliyorum.

Canimmm çok sağol utandirdin beni yine sislikler bi insin de inşallah o zaman da güzel bi sonuç çıkar ortaya :)

ben de kalın deriliyim ve "ben kalin derili oldugum halde yediklerime dikkat ederek doktorumu dinleyerek daha hizli iyilestim." bu cümleyi açar mısınız? neler yaptınız, ne yediniz? benim için de önemli.

Ne yemedim desek daha dogru olur :) tuzu kestim ve bol bol su ictim oyle sunu ic sisin iner bunu ic sisin iner diyenleri dinlemedim emre beyle devamli iletisim halindeydik 1 sene oldu hala da devamli danisirim konusuruz sayesinde cok cabuk iyilestim kalin derili olmama ragmen cok iyi durumdayim:) tuzdan kesinlikle uzak durmalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…