emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım benimde 1 ay oldu bir tarafımda dikişi görebiliyorum iç kısımda..doktor kendisinin zamanla gideceğini söyledi,takma kafana

Bende çene ve burun ameliyatı oldum...1 ay oldu burnumdan da (ki hafif şiş olmasına rağmen) çenemden de çok memnunum :)seninkisini de çooook merak ettim vallahi. bu arada uyuşmanın geçmesi biraz sürebiliyor..bende çok hafif hala var.

Bilmiyorum cnm ananas enzimiyle ilgili hic bilgim yok ben sadece yesil cay icmenin faydasi oldugunu biliyorum bir de bol su icmek gerek cok sey duydum uygulamadim bn emre bey istemedi soranlara da doktora danismalarini tavsiye ettim hep yanlis bisey olmasin diye:) sorduysan emre beye en iyisini o bilir tabi.

kafama takılan bir soru var kızlar.Burunumda kırık var ve sol taraftaki kemik daha kısa sağ daha uzun.kırık olan gelişmedi.suratımda burundan dudak kenarına uzanan çizgiler var(gülünce değil normaldede.Ve eskiden yoktu.Yaşım henüz 21) geçer mi ameliyatla? çok kafaya takmış durumdayımm.Kırıktan mıdır bu çizgi iki taraf eşitlenince derinin gerilmesiyle düzelir mi??

Koyucam fotoğraf en kısa zamanda senin fotoğraf var miydi canım ben de seninkini merak ettim :) uyuşukluk hissi Suan çok rahatsız edici degil beni en çok burun tıkanıklığı rahatsız ediyor Suan. Herkeste böyle mi oluyor merak ediyorum sanki burun içindeki etler sisip yolu tıkamış gibi :) okyanus suyu da fayda etmiyor gerçi daha 13. Gün ama ne kadar sürer ki bu daha ???

Mervegun o tikaniklik bende de oluyor bazen burnu nemli tutmak lazim havadan dolayi oluyor evde kalorifer falan varsa ozellikle o mahvediyor yattigin odaya su falan as kalorifere :) emre beyle gorus ben kullandigim ilac nedeniyle tikaniklik yasiyorum bide ustune hava kurutuyor bana bir kac krem onerdi iyi geliyor.

Theangeldie pazartesi gunu arkadasim da emre beye ameliyat oldu burnunda 2 kirik varmis uzun surdu zor bir burunmus ama cok basarili gecmis kirigi takma kafana o hallolur ama o yuzundeki cizgiye kbb cerrahi mudehale edemez sanirim oraya ayri mudehale gerekebilir yine de bir gostermende fayda var.

Ama sürekli bi tıkanıklık halindeyim çok sinir bozucu emre beye sorayım belki benim için de bişey verir spreyi de hiç ihmal etmiyorum ama cidden kaloriferin de etkisi olabilir ..

canımcım bende yaklaşık 7 ay önce hatta 8 olacak emre ilhan a ameliyat oldum. benimde nefes problemim vardı. kırık olduğunu biliyordum burnumun ...meğer 2 kırık birden varmış.onlar düzeldi etlerim vardı. burnum kemerliydi... vs. senin bu konuda yapman gereken önce doktordan randevu alıp görüşmen. görüşmeden sonra zaten sana doktor bey ne yapıp ne yapamayacağını izah edecek ve senin durumun hakkında en sağlıklı bilgiyi ondan alacaksın. biz şimdi sana ne desek boş. belkide ameliyattan sonra o çizgiler değişecek , yada değişmeyecekse de emre bey sana çözüm yolu gösterecek. emre bey olabilirliği en yüksek seviyede tutarak hastalarının mutluluğunu ön planda tutan nadir doktorlardan. ben hala kontrole gidiyorum, ve ilk sorduğu soru mutlumusun???? inan bu soru herşeye bedel. hastası mutlu ise oda mutlu çünkü.... tavsiyem şu sınırlarını zorla , belkide istanbul da yaşıyorsun bilemiyorum, git bir görüş.... için rahatlasın.... ameliyata ihtiyacın yoksa zaten sana illa ameliyat ol demez... ne gerekiyorsa onu söyler sana.... bazı doktorlar kasap gibi... malesef para için insanları kesip biçmeye meraklı. ben bir arkadaşımı götürdüm oda burun ucundan memnun değildi. kıza açıkça söyledi. hiç gerek yok burnunuzu değiştirmenize gayet güzel ve fonksiyonel dedi. arkadaşımö şaşırdı kaldı. ben kaç doktora gittiysem hemen ameliyat eder şöyle güzel böyle güzel yaparız diye atıp tuttular dedi.halbuki gerek yok. yapısını bozmaya dedi Emre bey.... neyse sen bir randevu al git görüş, ilk randevudan ücret alınmıyor zaten...sonuctan bizide haberdar et. herşey gönlünce olsun.....

Ama sürekli bi tıkanıklık halindeyim çok sinir bozucu emre beye sorayım belki benim için de bişey verir spreyi de hiç ihmal etmiyorum ama cidden kaloriferin de etkisi olabilir ..

Ben cumartesi arkadasimla gidicem alcisi cikacak onun istersen senin icin sorabilirim :) cok yeni seninki sende daha cok etkisi vardir kaloriferin haavayi kurutuyor cunku

cnm bende çok eski sayılmam 30 gun oldu ama senin daha 13 gun olmuş tabiki tıkanıklık olucak emre bey belli bi süre tıkanıklık olabilir diyor zaten bide burnunun içinde şuan yok yok o denli yani dikişler pıhtılar diger başka şeler:) varda var yani sen içini nemli tut zamanla ne var ne yok yumuşayıp çıkıcaktır zaten hem şişlikler indikçe nefes de açılır ben 31.gunum hala bi açılıyo bi tıkanıyo ama genel anlamda nefes sorunum yok şükür

Arkadaslar merhaba yine ben.. bende durum bildirmek istedim:))) Benim bugun 42. gunum ve hala tikaliyim.. bu durum beni cok rahatsiz ediyo.. ama bakiyorum deliklerimin ici bukum buklum sis.. heralde inince sislikler acilacak diye umutla bekliyorum.. Bu arada dikislerim duruyo demistim gecenlerde, benim gorebildigim hepsi dustu..daha gerilerde varsa onlarida ben goremiyorum.. bu tikaniklik yuzunden elimde kulak cubugu oynayip duruyorum onlara takilip bir bir ciktilar:) insallah bu arada deliklerimi buyutmuyorumdur:)) ve son olarak bir soru..burnum acaip doluyo..acikcasi biraz igrenc olacak ama sumukle yani:))) onun icinde devamli temizlemeye calisiyorum.. sizdede boyle cok dolma durumu varmi? yoksa hasta mi oluyorumda bu kadar akiyo cozemiyorum..
Herkese sabirlar diliyorum.. guzel burunlara sahip olucaz ama bu sure gercekten zormus.. hayir 1-2 gunde degilki daha kim bilir kac ay surecek... Allahim hepimizin burunlarini acsin, sislerimizi biran once alsin.. AMIN !!!

canım bitanem zoru gitmiş azı kalmış. sen zor zamanlarını atlatmışsın. ben haziranda ameliyat olmuştum ama burnum atel çıktıktan sonra hiç tıkanmadı.KIŞ OLMASI SEBEBİ İLE BELKİDE GRİBAL BİR ENFEKSİYON KAPMIŞ OLABİLİRSİN.AYRICA kulak çubuğuylada enfeksiyon kaptırmaya davetiye çıkarırsın. bence emre beye bir telefon aç. o sana en sağlıklı yolu söyleyecektir. ama hep şu spreyden kullandım ben. sanırım 5-6 kutu tüketmiştim. çünkü hesap yapıp topluca almıştım. bence kulak çubuğu ile oynama derim. belki bir zarar verebilirsin bellimi olur. sık sık rutubetli kalması gerekiyor. ki tıkanmasın burun. sık sık nemlendirmek için spreyini kullan ne kadar sık kullanırsan o kadar güzel nefes alacaksın. bak bir dene istersen. hem grip falan olduysANDA emre bey sana ilaç yazar iyileşirsin çabucak. bende o kadar işlem yapılmasına rağmen hiç tıkanma sorunu yaşamadım. sadece şişlerim uzun sürdü. şişler içinde tuzdan uzak dur. bol su tüket yeşil çay iç. ben ayrıca ananas enzimi kullandım. ama aman aman bir fark göremedim. sonuçta mutlaka faydası olmuştur da ben farketmedim belkide. emre bey e danışıp kullandım. ayrıca taze ananas , kivi, ve nar. ev yapımı yoğurt da ödemleri geçirmede etkiliymiş. bunların hiç biri kimyasal içerikli değil sonuçta. faydalı meyveler ve proteinler.tamda mevsimi, bence biraz fazla tüket derim. geçmiş olsun güzelim.... 2. aydan sonra burnundan ameliyat olduğunu bile unutacaksın... sen zoru geçmişsin zaten :)))))

canım bak biz ailede 4 kişi olduk annem kız kardeşim ben falan :) annemin 1buçuk sene benim 1sene kardeşimin 8 ay oldu kardeşim ben yokken kulak çubuğuyla temizlerken farkında olmadan zarar vermişti burnuna ben farketmesem o anlamayacaktı bile :)o yüzden kulak çubuğuyla çok zorlama derim burnunu nemli tut yeter emre beyle görüşürsen ne yapman gerektiğini nedenini en iyi o söyler :) kiminin burnu akıyor kiminin akmıyor kardeşimin burnu akıyor benim hiç akmadı öyle mesela :) belki de hasta oluyorsundur ama sakın sakın kulak çubuğuyla çok fazla oynama ucunda falan olursa onları almak için kullan :)

cok tesekkurler arkadaslar.. Emre beyi bende aramak istiyorum ama ben americadayim ve saatleri tutturmak baya bi zor oluyor.. onun icin once bi size sorim dedim.. evet sanirim arasam cok iyi olacak.. yarin bi deniycem..
bu arada bende bol bol su iciyorum, ananas yiyorum, tuzsuz yemeye calisiyorum.. insallah yakin zamanda daha iyi olurum.. cok tesekkurler tekrar..

Ben cumartesi arkadasimla gidicem alcisi cikacak onun istersen senin icin sorabilirim :) cok yeni seninki sende daha cok etkisi vardir kaloriferin haavayi kurutuyor cunku

Canım ben de ctesi gidiyorum bantlar çıkacak karşılaşırız belki :) bu arada bende akıntı yok hiç sadece ici pislikten tıkalı gibi hissediyorum. Ama ise bak ki tam konuşmamız üzerine açıldı biraz burnum bi yarım saattir burnumdan nefes alıyorum :) öyle ki genzim acıdı burnumdan o kadar hava girince bi anda :) ama yine de emre beye sorayım böyle tıkanıklık durumunda ne yapmam gerektiğini filan..

oh oh iyi olmuş ama rahatlamışsındır :) 3 de bizim randevu arkadaşımın alçısı çıkacak karşılaşırsak sen beni gördün zaten söyle bana :):))

oh oh iyi olmuş ama rahatlamışsındır :) 3 de bizim randevu arkadaşımın alçısı çıkacak karşılaşırsak sen beni gördün zaten söyle bana :):))

Suan çok rahatım valla maşallah diyim:) tamam seni görürsem yanına gelicem hemen ben kk dan merve diyicem :) muhtemelen ben de o saatlerde orda olucam zaten canım

canım telefonla saatler uyuşamayabilir, ama mail at en güzeli. internetten facebooktan ulaş. hemen sana geri dönecektir. telefonla saat ayarlamaya uğraşma boşuna...

Benim de sürekli tıkanıyor ve akıyor. Kağıt mendil kullanamadığım için, kulak çubuğu kullanıyorum. Kulak çubuğunun ne gibi zararı var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…