- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.661
Arkadaslar merhaba.. Sonunda bende Emre beye amileyatimi aldim hatta 1 ay bile gecti:)) sisler gunden gune degisiyor ve bende sabirla bekliyorum.. size bir sorum olacak eger cevaplarsaniz cok sevinirim.. burun icindeki dikisler varya hani dr kendiliginden dusecegini soyledigi, bendekiler hala duruyor. sag tarafta birsey yok en azindan ben gormuyorum ama sol tarafta bayagi onde ve oylece duruyolar.. bunlar ne kadar zamanda dusunuyo bana bi fikir verebilirmisiniz? 1 ay gectigi icin artik endiselenmeye basladim acikcasi..
onca zaman ameliyat için beklemiştim, çok şükür ki ameliyatımı oldum bugün 7.günüm. hem burun hem çene ameliyatı oldum ben. şuan hala aynaya baktığımda bu kim diye şaşırıyorum :):) . evet ameliyat sonrası ilk 2 gün bunu neden yaptım diye kendime kızsam da onca zamandır istediğim şeyi sonunda gerçekleştirmiş olmak inanılmaz bir duygu. umarım sargıların altında güzel birşey vardır :) ama unutmayın ilk etapta çekilen sıkıntılar ve aynadaki farklı yüz insanı biraz korkutsa da gelişmeleri gördükçe kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. bi de benim şanssızlığım şu oldu,, herkesin ameliyat sonrası topuğunda hissettiği ağrı benim kafamın arkasında oluştu,, kafamda yumurta gibi bi şişlik ve inanılmaz bir acı. ameliyatın ilk gecesi acaip bağırdım ağladım ortalığı yıktım resmen :) sonra hemşireler emre beyi aradı meğersem bazen o ayaktaki ağrı başta olabiliyormuş uzun süren bir ameliyat sonrası malum.. ama başta görülen bu ağrı çok nadirmiş o da bana denk geldisağolsun uyumam için bir hap verdi hemşireler ve 1-2 saat ağlayıp zırlamanın ardından sızmışım. sabah kalktığımda kafamın arkası biraz daha iyiydi. onun haricindeki tek sıkıntı bir miktar tıkanıklık ve benim bir de çene ameliyatım olduğu için ağzımı da kısıtlı kullanıyor oluşum :) ama bunlar haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım ne ağrı ne sızı burnumda hiçbir şey yok. o konuda endişelenmeye hiç gerek yokmuş. darısı olmak isteyen herkese... biraz kendimi iyi hissettiğimde fotolarımı da ekleyeceğim...
ananas enzimini bende bu forumda duymuştum. emre beyi aradım sordum kullansam mahzuru olurmu diye. çünkü ödemlerim çok fazlaydı. oda kullan bakalım bir deneyelim dedi. iki kutu kullandım. çok gözle görülür bir değişiklik olmadı. çünkü benim ödemlerim bünyem ile ilgil bir durumdu. ama ben yinede şansımı denemek istedim. eğer çok sıkıntınız varsa şişlerle ilgili doktorunuza bir danışın derim. ama ananaz enzimi içinde bulundurduğu etken maddesi itibari ile ödemler için çok etkili tek enzim olan bromelain içeriyor. fayadası olma ihtimali çok yüksek. ben biraz istisna bir durum olduğum için kendimi örnek gösteremiyeceğim.ayrıca bu enzimi destek amaçlı hergün kullanan sporcular var. zararı yok faydası var.
Bende çene ve burun ameliyatı oldum...1 ay oldu burnumdan da (ki hafif şiş olmasına rağmen) çenemden de çok memnunum :)seninkisini de çooook merak ettim vallahi.bu arada uyuşmanın geçmesi biraz sürebiliyor..bende çok hafif hala var.
Koyucam fotoğraf en kısa zamanda senin fotoğraf var miydi canım ben de seninkini merak ettim :) uyuşukluk hissi Suan çok rahatsız edici degil beni en çok burun tıkanıklığı rahatsız ediyor Suan. Herkeste böyle mi oluyor merak ediyorum sanki burun içindeki etler sisip yolu tıkamış gibi :) okyanus suyu da fayda etmiyor gerçi daha 13. Gün ama ne kadar sürer ki bu daha ???
kafama takılan bir soru var kızlar.Burunumda kırık var ve sol taraftaki kemik daha kısa sağ daha uzun.kırık olan gelişmedi.suratımda burundan dudak kenarına uzanan çizgiler var(gülünce değil normaldede.Ve eskiden yoktu.Yaşım henüz 21) geçer mi ameliyatla? çok kafaya takmış durumdayımm.Kırıktan mıdır bu çizgi iki taraf eşitlenince derinin gerilmesiyle düzelir mi??
kafama takılan bir soru var kızlar.Burunumda kırık var ve sol taraftaki kemik daha kısa sağ daha uzun.kırık olan gelişmedi.suratımda burundan dudak kenarına uzanan çizgiler var(gülünce değil normaldede.Ve eskiden yoktu.Yaşım henüz 21) geçer mi ameliyatla? çok kafaya takmış durumdayımm.Kırıktan mıdır bu çizgi iki taraf eşitlenince derinin gerilmesiyle düzelir mi??
Ama sürekli bi tıkanıklık halindeyim çok sinir bozucu emre beye sorayım belki benim için de bişey verirspreyi de hiç ihmal etmiyorum ama cidden kaloriferin de etkisi olabilir ..
Arkadaslar merhaba yine ben.. bende durum bildirmek istedim:))) Benim bugun 42. gunum ve hala tikaliyim.. bu durum beni cok rahatsiz ediyo.. ama bakiyorum deliklerimin ici bukum buklum sis.. heralde inince sislikler acilacak diye umutla bekliyorum.. Bu arada dikislerim duruyo demistim gecenlerde, benim gorebildigim hepsi dustu..daha gerilerde varsa onlarida ben goremiyorum.. bu tikaniklik yuzunden elimde kulak cubugu oynayip duruyorum onlara takilip bir bir ciktilar:) insallah bu arada deliklerimi buyutmuyorumdur:)) ve son olarak bir soru..burnum acaip doluyo..acikcasi biraz igrenc olacak ama sumukle yani:))) onun icinde devamli temizlemeye calisiyorum.. sizdede boyle cok dolma durumu varmi? yoksa hasta mi oluyorumda bu kadar akiyo cozemiyorum..
Herkese sabirlar diliyorum.. guzel burunlara sahip olucaz ama bu sure gercekten zormus.. hayir 1-2 gunde degilki daha kim bilir kac ay surecek... Allahim hepimizin burunlarini acsin, sislerimizi biran once alsin.. AMIN !!!
Arkadaslar merhaba yine ben.. bende durum bildirmek istedim:))) Benim bugun 42. gunum ve hala tikaliyim.. bu durum beni cok rahatsiz ediyo.. ama bakiyorum deliklerimin ici bukum buklum sis.. heralde inince sislikler acilacak diye umutla bekliyorum.. Bu arada dikislerim duruyo demistim gecenlerde, benim gorebildigim hepsi dustu..daha gerilerde varsa onlarida ben goremiyorum.. bu tikaniklik yuzunden elimde kulak cubugu oynayip duruyorum onlara takilip bir bir ciktilar:) insallah bu arada deliklerimi buyutmuyorumdur:)) ve son olarak bir soru..burnum acaip doluyo..acikcasi biraz igrenc olacak ama sumukle yani:))) onun icinde devamli temizlemeye calisiyorum.. sizdede boyle cok dolma durumu varmi? yoksa hasta mi oluyorumda bu kadar akiyo cozemiyorum..
Herkese sabirlar diliyorum.. guzel burunlara sahip olucaz ama bu sure gercekten zormus.. hayir 1-2 gunde degilki daha kim bilir kac ay surecek... Allahim hepimizin burunlarini acsin, sislerimizi biran once alsin.. AMIN !!!
Ben cumartesi arkadasimla gidicem alcisi cikacak onun istersen senin icin sorabilirim :) cok yeni seninki sende daha cok etkisi vardir kaloriferin haavayi kurutuyor cunku
Canım ben de ctesi gidiyorum bantlar çıkacak karşılaşırız belki :) bu arada bende akıntı yok hiç sadece ici pislikten tıkalı gibi hissediyorum. Ama ise bak ki tam konuşmamız üzerine açıldı biraz burnum bi yarım saattir burnumdan nefes alıyorum :) öyle ki genzim acıdı burnumdan o kadar hava girince bi anda :) ama yine de emre beye sorayım böyle tıkanıklık durumunda ne yapmam gerektiğini filan..
oh oh iyi olmuş ama rahatlamışsındır :) 3 de bizim randevu arkadaşımın alçısı çıkacak karşılaşırsak sen beni gördün zaten söyle bana :):))
cok tesekkurler arkadaslar.. Emre beyi bende aramak istiyorum ama ben americadayim ve saatleri tutturmak baya bi zor oluyor.. onun icin once bi size sorim dedim.. evet sanirim arasam cok iyi olacak.. yarin bi deniycem..
bu arada bende bol bol su iciyorum, ananas yiyorum, tuzsuz yemeye calisiyorum.. insallah yakin zamanda daha iyi olurum.. cok tesekkurler tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?