- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.681
Arkadaşlar ; bişey sorma istiyorum. Ameliyattan kaç gün sonra tamponlar çıkıyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar ; bişey sorma istiyorum. Ameliyattan kaç gün sonra tamponlar çıkıyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Benim de sürekli tıkanıyor ve akıyor. Kağıt mendil kullanamadığım için, kulak çubuğu kullanıyorum. Kulak çubuğunun ne gibi zararı var ki?
Kardan80, benim 6. Gun cikmisti kardesimin 5. Gun ona emre bey karar veriyor :) ama ortalama 5 gunde cikiyor.
Flautista kardesim zarar verdi burnuna kulak cubuguyla sadece ucunda bisey varsa almak icin kullanilabilir kardesim bilincsiz kullanmis burnunu ben temizliyodum ben yokken yapmis ucu da tehlikeli aslinda dikisler var onde cunku mecbur kalmadikca kullanmamani tavsiye ederim ben doktoruna da danis tabi en iyisini doktor bilir:)
Kardan80, benim 6. Gun cikmisti kardesimin 5. Gun ona emre bey karar veriyor :) ama ortalama 5 gunde cikiyor.
Flautista kardesim zarar verdi burnuna kulak cubuguyla sadece ucunda bisey varsa almak icin kullanilabilir kardesim bilincsiz kullanmis burnunu ben temizliyodum ben yokken yapmis ucu da tehlikeli aslinda dikisler var onde cunku mecbur kalmadikca kullanmamani tavsiye ederim ben doktoruna da danis tabi en iyisini doktor bilir:)
Hmm, anladım. Peki, bir daha yapmayayım o zaman. Kontrole gittiğim zaman sorayım. Teşekkür ederim :)
Canim kardesin nasil zarar vermis bizimlede paylasabilirmisin? ne yapmis ve ne oldu yani?.. benim burnumun ici cok sis su an.. acaba bendemi zarar verdim diye dusunuyorum.. eskiden bu kadar sis degildi sanki.. ama sizi dinledim cubuklarla temizlemeyi azalttim insallah ise yarar...
Kardesim farkinda olmadan burun ucundaki dikisleri indirmisti dikisleri söktükten sonra da farketmemisti taa ki ben gorene kadar :) emre beye gittik hemen apar topar emre bey sok oldu tabi gorunce ilk defa bir hastam boyle birsey yapti nasil becerdin diye :) baya ugrasti sonra..dikisleri indirdigi icin burnu fazla sisti o zaman ama oyle birsey olsa anlardiniz diye dusunuyorum bizimkinin akli havada oldugu icin anlamamisti:) sumuk sanmis hatta almaya calismis :)) dikkatli temizlerseniz zorlamazsaniz bisey olmaz.
Benimde ameliyatın yaklaştı :) varmı burda 22 subatda başka ameliyat olan?? Ya bide şey soracağım hastanede 1 gece kaliniyormus benim iki arkadaşım refakatcı olarak kalabiliyormu ? 1 gün az değilmi :S
1gun normal zaten toparlaniyorsunuz geriye dinlenmek dikkat etmek kaliyor:) 2 kisi refakatci kalabiliyor:)
şu anlattıklarında bizzat kendımı göruyorum aynen cnm bende amelıyat tarıhı aldım ve saatler kala vazgectım bende coookkk ama cokkk olmak istiyorum durmadan herkesin resimlerine bakıp iç geçiriyorum
Flautista ayni derttem muzdaribiz canim :))) senin kacinci gunun??? benim 45 gun oldu...
Çok gıcık bir durum silemiyoruz, dokunamıyoruz ama akıyor. Ben çözümü kulak çubuğunda bulmuştum, ama o da gitti artık elimden. :)) Benim 3 ay oldu canım, ama hala akıyor.
aslında iki kişi kalamıyo göz yumuyolar sadece:)) bizi uyarmışlardı bir kişi refakatçi kalabilir diye ama yinede kaldım ben1gun normal zaten toparlaniyorsunuz geriye dinlenmek dikkat etmek kaliyor:) 2 kisi refakatci kalabiliyor:)
aslında iki kişi kalamıyo göz yumuyolar sadece:)) bizi uyarmışlardı bir kişi refakatçi kalabilir diye ama yinede kaldım ben
kızlar merhaba
ben de burnum için estetik düşünüyorum ama burnumdaki şikayetim profilden ufacık bır kemik ve güldüğümde aşağıya doğru düşen bir burun ucu.
emre bey'in muayenehanesi nerede acaba? ve muayene fiyatları nedir?
bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?