emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar ; bişey sorma istiyorum. Ameliyattan kaç gün sonra tamponlar çıkıyor. Bilgi verirseniz sevinirim.

Benim de sürekli tıkanıyor ve akıyor. Kağıt mendil kullanamadığım için, kulak çubuğu kullanıyorum. Kulak çubuğunun ne gibi zararı var ki?

Kardan80, benim 6. Gun cikmisti kardesimin 5. Gun ona emre bey karar veriyor :) ama ortalama 5 gunde cikiyor.

Flautista kardesim zarar verdi burnuna kulak cubuguyla sadece ucunda bisey varsa almak icin kullanilabilir kardesim bilincsiz kullanmis burnunu ben temizliyodum ben yokken yapmis ucu da tehlikeli aslinda dikisler var onde cunku mecbur kalmadikca kullanmamani tavsiye ederim ben doktoruna da danis tabi en iyisini doktor bilir:)

dg62 merhaba..beni ekleyebilr misin? resimlerini çok merak ediyorum da..

Hmm, anladım. Peki, bir daha yapmayayım o zaman. Kontrole gittiğim zaman sorayım. Teşekkür ederim :)

Canim kardesin nasil zarar vermis bizimlede paylasabilirmisin? ne yapmis ve ne oldu yani?.. benim burnumun ici cok sis su an.. acaba bendemi zarar verdim diye dusunuyorum.. eskiden bu kadar sis degildi sanki.. ama sizi dinledim cubuklarla temizlemeyi azalttim insallah ise yarar...

Kardesim farkinda olmadan burun ucundaki dikisleri indirmisti dikisleri söktükten sonra da farketmemisti taa ki ben gorene kadar :) emre beye gittik hemen apar topar emre bey sok oldu tabi gorunce ilk defa bir hastam boyle birsey yapti nasil becerdin diye :) baya ugrasti sonra..dikisleri indirdigi icin burnu fazla sisti o zaman ama oyle birsey olsa anlardiniz diye dusunuyorum bizimkinin akli havada oldugu icin anlamamisti:) sumuk sanmis hatta almaya calismis :)) dikkatli temizlerseniz zorlamazsaniz bisey olmaz.

Wow o ciddi hasar vermis yani.. gecmis olsun canim.. yok benim dikisler daha yeni dustu zaten:) hatta dusmuyolar diye bi arada onu dusunuyodum ama gittiler.. ben zaten yapiyorum ama korka korka boyle fazla bastirmadan yani:)) sagol acikladigin icin..

Arkadaslar simdi konustum Emre Beyle:)).. fazla kulak cubugu kullanmak icerde odem yapmis olabilir dedi.. burada aloe verali sprayler oldugunu onlarin icini daha nemli tuttugunu onlardan kullanabilecegimi soyledi.. ayrica normal suyla gunde 9-10 kere burnun icini yikayin dedi.. Tonimer e bir sure ara veriyorum ilgilenenlere duyurulur:))) Herkese rahat nefesler diliyorum:)))

Benimde ameliyatın yaklaştı :) varmı burda 22 subatda başka ameliyat olan?? Ya bide şey soracağım hastanede 1 gece kaliniyormus benim iki arkadaşım refakatcı olarak kalabiliyormu ? 1 gün az değilmi :S

Benimde ameliyatın yaklaştı :) varmı burda 22 subatda başka ameliyat olan?? Ya bide şey soracağım hastanede 1 gece kaliniyormus benim iki arkadaşım refakatcı olarak kalabiliyormu ? 1 gün az değilmi :S

1gun normal zaten toparlaniyorsunuz geriye dinlenmek dikkat etmek kaliyor:) 2 kisi refakatci kalabiliyor:)

şu anlattıklarında bizzat kendımı göruyorum aynen cnm bende amelıyat tarıhı aldım ve saatler kala vazgectım bende coookkk ama cokkk olmak istiyorum durmadan herkesin resimlerine bakıp iç geçiriyorum

Ah canim bilmezmiyim o duyguyu ama ben simdi cok kararliyim artik olacagim insallah en yakinda Emre ilhanla kontaka gecip tarih almayi dusunuyorum

Çok gıcık bir durum silemiyoruz, dokunamıyoruz ama akıyor. Ben çözümü kulak çubuğunda bulmuştum, ama o da gitti artık elimden. :)) Benim 3 ay oldu canım, ama hala akıyor.

Bgn emre beye gittim kontrolum vardi arkadaslarimla birlikte onlarinda kontrolu vardi birinin burnu akiyordu sizin gibi emre bey alerjik olabilecegini soyledi bazi durumlarda ameliyttan sonra oluyormus bi ilac verdi gorusun isterseniz bi emre beyle :)

kızlar merhaba
ben de burnum için estetik düşünüyorum ama burnumdaki şikayetim profilden ufacık bır kemik ve güldüğümde aşağıya doğru düşen bir burun ucu.

emre bey'in muayenehanesi nerede acaba? ve muayene fiyatları nedir?

bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım.

bağdat caddesinde. muayene 300 tl yanılmıyorsam ameliyat 6800 olacak nisandan itibaren şu an 6000 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…