- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.201
dg62 ben yanlışlıkla senin msjına alıntıyla cevplamışım kusura bakma :)))
Dr Emre Ilhan'in fiyati genelde ne kadardir?
7000 değil 6800 :)
bende emre ilhana burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama kararsızım çok doğal olsun istiyorum çooook :)
yarın emre beyle tanışıcam... bakalım neler söylicek sabırsızlanıyorum...
Evet 7000 dun konustukEminmisin ara sor bi bakalim :)
ya arkadaşlar acıbadem hastanesinde 6800 tl liv hospitalda 7000 tl diye biliyordum bende. sımdı tekrardan aradım 7000 tl denildi.
arkadaşlar yoğun bir araştırma sonucu muhammet dilber ve emre ilhan arasında kaldığımı belirtmiştim daha önce. forumdan elde ettiğim sonuçlara göre emre ilhan çok geç tarihlere randevu veriyordu ve muhammet dilber daha erken tarihlere .... 18 mart pazartesi günü hem emre ilhanı hem de muhammet dilberi aradım ve muhammet dilber 30 marta randevu verdi. emre ilhan ise temmuz demişti ama ben kesin ameliyat olacağımı ve temmuzda görüşmeye gelirsem ameliyatı ne zamana yapacaklarını bilemediğimi ve daha sonra derlerse emre beye ameliyat olamayacağımı bildirdim. telefondaki bayan " o zaman sizin adınızı açık listeye alıyim ve en kısa zamanda arıyim" dedi. ben de kabul ettim ve 22 mart cuma günü beni emre beyin asistanı aradı ve bir gün sonrası yani 19 mart cumartesi (bugün :)) ye randevu verdi. ve bende görüşmeye gittim. bir dahaki randevum 14 haziran ve ameliyatım 12 temmuz :)
emre bey bana aradığım istediğim güveni verdi....
bakalım sonuç ne olacak......
En zor sureci karar verme asamasini halletmissiniz :) doktorlar arasinda herkes kaliyor hep dedigim gibi gidip gorusmek bambaska emre bey dogru karar :) hayirli olsun diyelim o zaman :)
Arkadaşlar hep aramızda tartıştığımız 15.günlük ameliyat olan biri olarak sağa sola yatmanın sakıncalı olduğunu duydum. Hep kendi aramzıda ne tarafa yatarsan ödemelr o tarafa toplanı diyorlardı. Dün doktoruma sordum alakası yok canın nasıl istiyorsa o tarafa yat yüz üstü yatmadığın sürece sıkıntı yok dedi bilginizeHaaa bu arada herzamanki gibi doktoruma gene sormayı unuttum hala çift yastıkda yatıyorum siz ameliyat olanlar ne zaman normele geçtiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?