emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

dg62 ben yanlışlıkla senin msjına alıntıyla cevplamışım kusura bakma :)))

Sorun degil baksoy:) sana katiliyorum guzellik goreceli bi kavram herkesin zevki baska ama saygi duymak lazim insanlari kirmamak lazim bu forumda maalesef o yok :) begenmedigini soyleyince bir suru kiyamet bilmem ne cok komik seyler oluyo:) o yuzden en iyisi hic yorum yapmamak :)

ya arkadaşlar acıbadem hastanesinde 6800 tl liv hospitalda 7000 tl diye biliyordum bende. sımdı tekrardan aradım 7000 tl denildi.

ya arkadaşlar acıbadem hastanesinde 6800 tl liv hospitalda 7000 tl diye biliyordum bende. sımdı tekrardan aradım 7000 tl denildi.

Canım LİV HOSPITALI 200 tl fark alıyor diye daha önce duymuştum. Gerçi evin nereye yakınsa orası mantıklı yoksa taksi parasıyla aradakşi fark çıkıyor. Doktorum sanırım bu durumu hastalara açıklayamayacağı için herkese 7.000 tl söylüyor. Taaa ben ilk görüşmeye gittiğimde (yılbaşında yani ) ameliyat fiyat marta ayına kadar olursan 6.000 tl marttan sonra ameliyat olursa 7.000 tl dedi. Bende ne alaka sonuçta ögrüşmeye şimdi geliyorum ameliyat tarihinin ne önemi var dedim oda hastahane bu fiyatı biçiyor dedi.

Arkadaşlar hep aramızda tartıştığımız 15.günlük ameliyat olan biri olarak sağa sola yatmanın sakıncalı olduğunu duydum. Hep kendi aramzıda ne tarafa yatarsan ödemelr o tarafa toplanı diyorlardı. Dün doktoruma sordum alakası yok canın nasıl istiyorsa o tarafa yat yüz üstü yatmadığın sürece sıkıntı yok dedi bilginize Haaa bu arada herzamanki gibi doktoruma gene sormayı unuttum hala çift yastıkda yatıyorum siz ameliyat olanlar ne zaman normele geçtiniz acaba?

Konuyla alakası yok ama kızlar sizce Josh Duhamel'in burnu estetik mi? Aşağıda fotoğrafların linkini koydum, bu adama bayılıyorum bence dünyanın en yakışıklı adamlarından birisi. Peki burnu sizce estetik mi? Ne düşünüyorsunuz bu adamın burnu hakkında. Birde sizin erkekte böyle kibar minik kalkık burunlar mı daha çok ilginizi çeker yoksa Kenan İmirzalıoğlu gibi kemikli büyük mü ?

Josh Duhamel ;

Uploaded with ImageShack.us

arkadaşlar yoğun bir araştırma sonucu muhammet dilber ve emre ilhan arasında kaldığımı belirtmiştim daha önce. forumdan elde ettiğim sonuçlara göre emre ilhan çok geç tarihlere randevu veriyordu ve muhammet dilber daha erken tarihlere .... 18 mart pazartesi günü hem emre ilhanı hem de muhammet dilberi aradım ve muhammet dilber 30 marta randevu verdi. emre ilhan ise temmuz demişti ama ben kesin ameliyat olacağımı ve temmuzda görüşmeye gelirsem ameliyatı ne zamana yapacaklarını bilemediğimi ve daha sonra derlerse emre beye ameliyat olamayacağımı bildirdim. telefondaki bayan " o zaman sizin adınızı açık listeye alıyim ve en kısa zamanda arıyim" dedi. ben de kabul ettim ve 22 mart cuma günü beni emre beyin asistanı aradı ve bir gün sonrası yani 19 mart cumartesi (bugün :)) ye randevu verdi. ve bende görüşmeye gittim. bir dahaki randevum 14 haziran ve ameliyatım 12 temmuz :)

emre bey bana aradığım istediğim güveni verdi....

bakalım sonuç ne olacak......

En zor sureci karar verme asamasini halletmissiniz :) doktorlar arasinda herkes kaliyor hep dedigim gibi gidip gorusmek bambaska emre bey dogru karar :) hayirli olsun diyelim o zaman :)

Canim nasilsin naptin sen cikmadimi bantlarin :) merak ediyorummm burnunu :) canim demistim sana saga sola yatabilirsin ilk hafta diye ben sormustum zamaninda emre beye :) burnunun ustune yatma yeterki :) ben baya bi sure cift yastikla yatmistim alistigim icin birakamamistim 3 ay kadar :)) ama 2. Haftan bitmis artik tek yastik yatabilirsin annemle kardesim yatmisti:) fotograflarini bekliyoruuuz artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…