- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Emre bey hakkında hiç olumsuz yorum gören,duyan var mı ?
O kadar araştırdım birtane bile bulamadım.Böyle oluncada bir türlü başka dr ile görüşmek istemiyorum.
ben bitane yorum okudum burnunu beğenmeyen ama ismini hatırlayamıyorum bu başlık altında okumuştum sanırım çok ta şaşırmıştım
yok yok didi11 değil .o revizyon için emre beyi düşünüyor biliyorum başka biri ama bu konu başlığını baştan sona okumam gerek bulmam için
Allah Allah.Gece başdan sona bi okuyayım ben.Merak ettim şimdi.
eylul ayinda emre bey'in acibadem ile anlasmasi yenileniyormus eger onlar zaman yaparsa ameliyathane fiyati ustunde hastalarda 500-1000 arasi degisim olabilir dedi asistani ama bence cok fazla yani gunde 2 ameliyat yaptigini dusunsek gunde 1000 tl zamli para alsa 500 yapsa zam kisi basi hastane 30 milyarmi zam yapiyor :) ne biliyim zamm bu niyetle yapiliyorsa yani hastane ameliyathane ucretini yansiticaklarsa hastaya bence cok yuksek bir artis..
Benim ameliyatimda agustos ayi tasinmis emre bey giden varmi nerde caddede yaninda buyuk taksiciye tarif edilcek bir yer varmi?? birde ameliyattan sonra kac gun pansumana gidiliyor??
dogru begenmeyen biri vardi ama arkadaslar allah askina, 100 ameliyattan biride kötü olabilir diye düsünüyorum ben..
Arkadaslar icinizde mutlaka bilen vardir. lütfen bir yardim edin :))
- Ameliyattan bir gün önce hastaneye yatiriliyormusuz, kan tahlilleri vs. icin. Ameliyat oldugumuz günde kalacakmiyiz hastanede?
- Ameliyattan sonra, ilk kac gün sonra muayeneye gitmek gerekiyor. Yani Emre bey kac gün sonra tamponlari cikariyor? diger bir sorum da, maskeyi kacinci günde cikartiyor?
yurtdisindan geldigim icin zamanim baya bir dar olacak ve geri ucmadan evvel dogrusu bir iki gün istanbulda da gezmek istiyorum. Ameliyattan 4 ile 5 gün sonra dolasabilirmiyim sizce? sizde nasil oldu?
Adresi soranlariniz olmustu. Emre beyin sitesinde buldum:
XXXXXXXXX
Saadetyağmuru merhaba,
ben kontrol için Emre beye gitmek istedim ama yeni taşındıkları için şuan randevu veremiyorlar. Hafta başı aramamı söylediler. Caddede Erenköy'de Dizel mağazasının üst katında diye biliyorum ama çok emin değilim.
Ben ameliyattan sonra kontroller için 6.gün, 9.gün, 11.gün, 15.gün ve son olarakda 1.ayı doldurduğumda gittim. Daha az giden hastalarıda var. Sizin iyileşme durumunuza göre değişiyor.
Arkadaslar icinizde mutlaka bilen vardir. lütfen bir yardim edin :))
- Ameliyattan bir gün önce hastaneye yatiriliyormusuz, kan tahlilleri vs. icin. Ameliyat oldugumuz günde kalacakmiyiz hastanede?
- Ameliyattan sonra, ilk kac gün sonra muayeneye gitmek gerekiyor. Yani Emre bey kac gün sonra tamponlari cikariyor? diger bir sorum da, maskeyi kacinci günde cikartiyor?
yurtdisindan geldigim icin zamanim baya bir dar olacak ve geri ucmadan evvel dogrusu bir iki gün istanbulda da gezmek istiyorum. Ameliyattan 4 ile 5 gün sonra dolasabilirmiyim sizce? sizde nasil oldu?
Ağustosta ameliyatım var ama çok çok korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum güzel burun resimlerine bakarak ama olmuyor,
nasıl geçiricem o ameliyat sonrasını,
işe döndüğümde insanlar nasıl tepki verecek,
ya güzel olmazsa, ya pişman olursam,
bir iki gündür sabahları kalktığımda aynaya bakınca ameliyat olmuş halimi düşünüyorum yüzümün ortasında bana ait olmayan bir burun ile çok itici geliyor bu fikir bana, sanki beni tamamen değiştirecekmiş gibi geliyor, yüzümü, gülüşümü, bakışımı, ifademi.... bilmiyorum kafam çooook karışık.
Ağustosta ameliyatım var ama çok çok korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum güzel burun resimlerine bakarak ama olmuyor,
nasıl geçiricem o ameliyat sonrasını,
işe döndüğümde insanlar nasıl tepki verecek,
ya güzel olmazsa, ya pişman olursam,
bir iki gündür sabahları kalktığımda aynaya bakınca ameliyat olmuş halimi düşünüyorum yüzümün ortasında bana ait olmayan bir burun ile çok itici geliyor bu fikir bana, sanki beni tamamen değiştirecekmiş gibi geliyor, yüzümü, gülüşümü, bakışımı, ifademi.... bilmiyorum kafam çooook karışık.
Bilmiyorum bir faydası olur mu ama bunları düşünmen çok normal hemen hemen aynı şeyleri yaşadım :) aynaya baktıkca burnum hem gözüme batmaya hemde batmamaya başladı. Bir yanım aman ne var burnunda boşver derken bir yanım ameliyat olman gerekiyor diyordu. Yüzünün ortasındaki şey sana ait hmde eskisinden güzel :) ifaden kesinlikle değişecek daha yumuşak olacak :) Revizyon ameliyatı olan kişilerin yorumlarını okudukca korkmaya başlamıştım hatta vazgeçme aşamasındaydım diyebilirim. Sonrasını düşünerek motive olabilirsin 1 hafta oldu bnm. Ameliyat sonrası görüntümle şimdi ki görüntüm arasında inanılmaz fark var kısa bir süre olmasına rağmen. Şimdiden geçmiş olsun.
offf ayni seyleri bende hissediyorum...ya bu defada kötü olursa diye...ama ben olmak zorundayim,bunun farkindayim da.sen eger tam kararli degilsen önce emre beyle bi konus,iyice bi düsün,kesin kararini verince kalkis bu ise..ama burdaki herkes emre beyle görüstügünde ikna olucagini söylüyor.iyi olacak iyi...
Tam anlamıyla duygularıma tercüman olmuşsun canım, sanki içimde iki kişi var sürekli konuşuyorlar birisi burnun güzel dokunma bu kadar zaman yaşamışsın onunla, en azından sana ait doğal diyor.. diğeri hayır! artık çok kolay bir ameliyat böyle yaşamak zorunda değilsin, herşey daha güzel olacak sende güzel pozlar verebileceksin ol gitsin diyor.
Bu iki ses bana kafayı yedirtecek anlayacağın, ama yazdıkların ve bu hissettiklerimin normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı diyebillrim.sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?