emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre bey hakkında hiç olumsuz yorum gören,duyan var mı ?
O kadar araştırdım birtane bile bulamadım.Böyle oluncada bir türlü başka dr ile görüşmek istemiyorum.

ben bitane yorum okudum burnunu beğenmeyen ama ismini hatırlayamıyorum bu başlık altında okumuştum sanırım çok ta şaşırmıştım

yok yok didi11 değil .o revizyon için emre beyi düşünüyor biliyorum başka biri ama bu konu başlığını baştan sona okumam gerek bulmam için

dogru begenmeyen biri vardi ama arkadaslar allah askina, 100 ameliyattan biride kötü olabilir diye düsünüyorum ben..
QUOTE=yellowg;19712726]yok yok didi11 değil .o revizyon için emre beyi düşünüyor biliyorum başka biri ama bu konu başlığını baştan sona okumam gerek bulmam için[/QUOTE]

Saadetyağmuru merhaba,
ben kontrol için Emre beye gitmek istedim ama yeni taşındıkları için şuan randevu veremiyorlar. Hafta başı aramamı söylediler. Caddede Erenköy'de Dizel mağazasının üst katında diye biliyorum ama çok emin değilim.
Ben ameliyattan sonra kontroller için 6.gün, 9.gün, 11.gün, 15.gün ve son olarakda 1.ayı doldurduğumda gittim. Daha az giden hastalarıda var. Sizin iyileşme durumunuza göre değişiyor.

Arkadaslar icinizde mutlaka bilen vardir. lütfen bir yardim edin :))

- Ameliyattan bir gün önce hastaneye yatiriliyormusuz, kan tahlilleri vs. icin. Ameliyat oldugumuz günde kalacakmiyiz hastanede?

- Ameliyattan sonra, ilk kac gün sonra muayeneye gitmek gerekiyor. Yani Emre bey kac gün sonra tamponlari cikariyor? diger bir sorum da, maskeyi kacinci günde cikartiyor?

yurtdisindan geldigim icin zamanim baya bir dar olacak ve geri ucmadan evvel dogrusu bir iki gün istanbulda da gezmek istiyorum. Ameliyattan 4 ile 5 gün sonra dolasabilirmiyim sizce? sizde nasil oldu?

Canim ayni durumdayiz yurtdisindan gelicem 9 aylik bir bebegim var ve zamanim cok kisitli ama ertelemk istemiyorum sanirim 5.gunden sonra cikabiliyorsun ama yorucu olmiyan gezmeler yemek eme gibi 1 hafta dinlenmeni istiyor Emre bey tamponlar 5.gun cikiyor diye biliyorum sorulara cevap gelirse bende cok sevinicem simdiden sanada gecmis olsun,,

cok tesekkurler gerci cok var ama ben pimpirikliyim hemen orda oturan bir arkadasima sordum caddeye cikinca bakti evet diesel uzerinde divan pub ustundeymis tesekkurler :)

slm canim....bende yurt disindan gelip emre beye ameliyat olmus birisiyim...oncelikle ben birgun onceden yatmadim yani yatmak istemedim.ameliyat olucagim gun hastaneye gittim..saten acibademde yapiyor ameliyatini on derece cok guzel ve temiz bir hastane..kan tahlilleriniri birgun onceden hastanede yaptirdim..formlar dolduruldu..anestezi uzmani ozel olarak benimle konusdu v.s..ameliyat oldugun gun mecburen birgun hastanede yatiyorsun..emre bey arada gelip saten durumunla ilgili hem bilgi aliyor hemde ilgileniyor.ameliyat sonrasinda 3 .gun bi kontrolun oluyor...alci ve tamponlar ve dikislerin bi kismi 5.gunde cikartiliyor..burundan alci cikincADA ten renginde burun banti takiyor.unutmadan soyleyeyim..burundaki alciya hicbisekilde su temas etmemesi gerekiyor..gezme konusuna gelince malum havalar sicak..bence ameliyat olmadan once heryeri iyice bir gez..ben sahsen öyle yapmisdim..cunki ameliyatdan sonra burun dikkat etmen gerekecek..kalabalikdan sakinacaksin.o yuzden olmadan iyice gez...umarim yardimci olabilmisimdir...sevgiyle kalman dilegilye

Ağustosta ameliyatım var ama çok çok korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum güzel burun resimlerine bakarak ama olmuyor,
nasıl geçiricem o ameliyat sonrasını,
işe döndüğümde insanlar nasıl tepki verecek,
ya güzel olmazsa, ya pişman olursam,
bir iki gündür sabahları kalktığımda aynaya bakınca ameliyat olmuş halimi düşünüyorum yüzümün ortasında bana ait olmayan bir burun ile çok itici geliyor bu fikir bana, sanki beni tamamen değiştirecekmiş gibi geliyor, yüzümü, gülüşümü, bakışımı, ifademi.... bilmiyorum kafam çooook karışık.

Bilmiyorum bir faydası olur mu ama bunları düşünmen çok normal hemen hemen aynı şeyleri yaşadım :) aynaya baktıkca burnum hem gözüme batmaya hemde batmamaya başladı. Bir yanım aman ne var burnunda boşver derken bir yanım ameliyat olman gerekiyor diyordu. Yüzünün ortasındaki şey sana ait hmde eskisinden güzel :) ifaden kesinlikle değişecek daha yumuşak olacak :) Revizyon ameliyatı olan kişilerin yorumlarını okudukca korkmaya başlamıştım hatta vazgeçme aşamasındaydım diyebilirim. Sonrasını düşünerek motive olabilirsin 1 hafta oldu bnm. Ameliyat sonrası görüntümle şimdi ki görüntüm arasında inanılmaz fark var kısa bir süre olmasına rağmen. Şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleme:
offf ayni seyleri bende hissediyorum...ya bu defada kötü olursa diye...ama ben olmak zorundayim,bunun farkindayim da.sen eger tam kararli degilsen önce emre beyle bi konus,iyice bi düsün,kesin kararini verince kalkis bu ise..ama burdaki herkes emre beyle görüstügünde ikna olucagini söylüyor.iyi olacak iyi...

Tam anlamıyla duygularıma tercüman olmuşsun canım, sanki içimde iki kişi var sürekli konuşuyorlar birisi burnun güzel dokunma bu kadar zaman yaşamışsın onunla, en azından sana ait doğal diyor.. diğeri hayır! artık çok kolay bir ameliyat böyle yaşamak zorunda değilsin, herşey daha güzel olacak sende güzel pozlar verebileceksin ol gitsin diyor.
Bu iki ses bana kafayı yedirtecek anlayacağın, ama yazdıkların ve bu hissettiklerimin normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı diyebillrim.sağol.

eylemcik emre bey le görüştüm, tabi ilk görüşme biraz tanışma amaçlı geçti çok etkileyici değildi, zaten emre beyde tarz olarak öyle hastalarını etkileyip, herşeyin güzel olacağını göstermeye çalıan bir doktor değil anladığım kadarıyla, gerçekçi konuşmalar yaptı, dolayısıyla kararımı olumlu yada olumsuz etkiledi diyemem, ama dedeğim gibi ilk görüşmeydi temmuzda 2.var tasarım vs.. o zaman yapılacak bakalım belki o zaman bu içimdeki kötü sestem kurtulurum.
İnşallah iyi olur.

Rica ederim aynı şeyleri yaşadım hiç farklı değil. Bu nedenle ben zaman kaybetmeden ameliyat oldum. İlk bilgi aldığım doktor Emre İlhan dı yorumlar bni çok etkilemişti. Randevu ve ameliyat tarihini çok ileri bir zamana verdiği için ben kendisine ameliyat olmadım. Şuan da verdiğim kadardan çok memnunum. Hayırlısı olsun senin için :) Ameliyat olduktan sonra bilgi ver hatta olmadan öncede kesin kararını neler düşündüklerini yaz yardımcı olucak çok insan olucaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…