- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım neden iki katını ödeyeceksin anlamadım?
slm arkadaşlar emre bey yeni yerıne tasınmıslarmı acaba bağdat cad.nerede bilen varmı ??
Arkadaşlar herkese merhaba,
Yeni ameliyat olmuş arkadaşlara çook geçmiş olsun ve yakında olacak arkadaşlara da şimdiden çok çookkk geçmiş olsun diyorum. Ben ameliyat olalı tam iki ay oldu. Yeni fotoğraflar ekledim. Burun ucum hala şiş top gibi duruyor ama ben bu haliyle bile çok mutluyum. Umarım herkes istediği güzel ve sağlıklı burunlara kavuşur.
Sevgiler...
cünkü ben daha önce 4 ameliyat gecirdim canim.birinci ameliyat fiyati sabit galiba ama daha sonrakiler fiyati arttiriyo maalesef..
canim teli var bende arayip sorsana bi...yada ben ararim yarin bi...efet yeni yerine tasinmis bende tam olarak bilmiyorum yerini..gecen sene göztepedeydi muanehanesi
sinirlerim fena bozuldu.fiyat artmış çıldıracağım.:84:
anladım cnm sagol bende 2 ameliyat gecırdım sımdı revızyon olacagım 3. yü demek benımkıde bayaga pahalı olur eger emre bey de yaptırırsam,
insallah ıstedıgın sonucu alırsın bu son olur sabırsızlıkla bekleyecegım senın güzel haberler vermeni:))
ne zamandan itibaren artiyomus fiyatlar yaa..sen hangi tarih icin istedin canim...agustos sonuna kadar ayni degil miydi fiyatlar?[/QUOTE
fiyatlar eylülde artıyormus yanı eylül için şimdiden gün alanlara bıle yansıtılacakmış.agustosun sonunda artıyormus fıyatlar ordakı bayan telefonda öyle soyledı
ne zamandan itibaren artiyomus fiyatlar yaa..sen hangi tarih icin istedin canim...agustos sonuna kadar ayni degil miydi fiyatlar?[/QUOTE
fiyatlar eylülde artıyormus yanı eylül için şimdiden gün alanlara bıle yansıtılacakmış.agustosun sonunda artıyormus fıyatlar ordakı bayan telefonda öyle soyledı
ama agustosun sonuna kadar ameliyat olanlara simdiki fiyat uygulaniyo dimi?????,
Evet
Fiyat ne kadar oluyormus peki?
ama agustosun sonuna kadar ameliyat olanlara simdiki fiyat uygulaniyo dimi?????,
evet cnm sımdıkı fıyat uygulanıcak size artış eylül için olucak arkadaslara gecerliymiş
evet cnm sımdıkı fıyat uygulanıcak size artış eylül için olucak arkadaslara gecerliymiş
agustos full yer yok eyluldede bir iki yer bosmus belki onlarda 5000 sonrasinda artiyor olabilir ben yer degistrebilirmiyim diye sordum bun gun agustos full dedi asistani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?