- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.221
umarım doğru karardır.... bunca yıl bekleyip yanılmak istemem.....
emre bey gerçekten her ameliyata aynı ücreti mi alıyor????
1. ve 2. ameliyatlara farklı aldığını söyledi ve bana biraz yüksek bir rakam verdi.
burda edindiğim bilgilerden emre bey herkese aynı ücreti söylüyor ama bana burda okuduklarımdan biraz yüksek söyledi!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar bantlarımın tamamen çıkışının ikinci günü burnum önden panda gibi yarın işe nasıl gidicem bu burunla. Zaten herkes merak ediyor önden görüntü dehşet. Yengeç gibi hep yan yan yürüyesim var
Eminmisin ara sor bi bakalim :)
Hahahaha panda miahahahaha hasta hasta guldurdun beni burda yaaa deli kiz :) canim benim ilk hallerimden sis olamaz burnun dolmalik biberdi benimki bi kac ay sabret zariflesecek :) bayildim burnunaaaa cok guzeeel olmuuussss
Elif1994, dogal istiyorsan dogal yapar cok da guzel olur:)
Benim burnumda kemer yoktu yamukluk yoktu uzun da degildi sadece onu genisti biraz ama fiyat ayni inanin bana degiyor :) emre bey buruna gore fiyat vermiyor
dg62 ; emre bey burna göre fiyat vermiyor demişsiniz ama emre bey bana farklı ve biraz yüksek fiyat verdi... burnumun zor bir bir burun olduğunu ve kaburgadan kıkırdak alması gerektiğini söyledi....
bana yardımcı olursanız sevinirim..... ikilemde kaldım.....
Evet melis emre bey buruna gore fiyat vermiyor. Ama revizyonda fiyat degisiyor tabi revizyonda buruna gore veriyor olabilir emin degilim ondan. Ya da deviasyon ameliyati olduysaniz burun icine islem yapildiysa o zaman normal fiyatla arasinda oynama oluyor tabi. Biri icin sormustuk gecen sene kesi olmadan bi operasyon gecirmisti burundan o zaman da fiyat degismisti ilk ameliyat fiyatiyla arasinda biraz oynama oluyor sizin burnunuz ilk ameliyat mi? Hic operasyon olmadiysa burnunuza fiyat 7000 ama onun disinda kemige bi islem olduysa ya da ameliyat olduysaniz fiyat degisiyor. Emre beye sorabilirsiniz yarin sebebini cunku emre beyde ilk ameliyat fiyati sabit kendisinden daha dogru bilgi alabilirsiniz.
teşekkür ederim verdiğin bilgi için....
benim deviasyon ameliyatım var sanırım bu sebeple yüksek fiyat söyledi..... kaburgadan kıkırdak alması gerektiği için....
Rica ederim :) Onceden deviasyon ameliyati olduysaniz fiyatta biraz oynama oluyor ama revizyon fiyati kadar degil biri icin sormustuk oyle soylemisti hatirliyorum ben cunku o burunlar daha zor oluyormus operasyon oldugu icin. Ama yine de isterseniz emre beye sorun iciniz rahat etmediyse :)
bende aradım sordum 7000 tl dediler ne alaka anlayamadım doğrusuevet mayısa ameliyat tarihi almıştım 6800 :)
Canim hemen baslama roaccutane en son caren olsun. Bende ameliyattan sonra doktora gitmistim ama karisim vermisti eczanede hazirlaniyo 3 4 tane biseyleri karistirip onunla cildimi siliyodum burun ustunu ozellikle t bolgesini nasil iyi gelmisti hemen etkisini gostermisti kardesimde 7 ay once oldu o da kullandi baya iyi geldi receteyi bulursam sen de doktoruna sor kullaniyimmi diye. Roaccutane i ben dusuk dozda kullaniyorum o bile nasil kurutuyo burnumun icini gozlerimi falan hemen baslama bence
cnmm san abirşey sorucam ben dudaklarım bi garip böyle normal mi resimlerdede bi garip cıkıyo acaba yeni diye mi kullanamıyorum mimiklerimi
bende aradım sordum 7000 tl dediler ne alaka anlayamadım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?