emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

umarım doğru karardır.... bunca yıl bekleyip yanılmak istemem.....

Emre bey bana aradigim guveni verdi demissiniz bu konularda sizin ne hissettiginiz cok onemli :) hislerinize guvenin :) bende yillarca arastirmanin doktor doktor gezmenin sonunda emre beye karar vermistim hic pisman olmadim darisi basiniza insallah :)

emre bey gerçekten her ameliyata aynı ücreti mi alıyor????

1. ve 2. ameliyatlara farklı aldığını söyledi ve bana biraz yüksek bir rakam verdi.

burda edindiğim bilgilerden emre bey herkese aynı ücreti söylüyor ama bana burda okuduklarımdan biraz yüksek söyledi!!!!!!!!!!!!!!!!

Siz temmuzda ameliyat oluyorsunuz cunku mart fiyatlari burda okudugunuz fiyatlar. Sizin 1. Ameliyat mi 2. Ameliyat mi? 1. Ve 2 ameliyat fiyatlari farkli tabi 2. Revizyon oluyor

Kızlar bantlarımın tamamen çıkışının ikinci günü burnum önden panda gibi yarın işe nasıl gidicem bu burunla. Zaten herkes merak ediyor önden görüntü dehşet. Yengeç gibi hep yan yan yürüyesim var

Hahahaha panda mi ahahahaha hasta hasta guldurdun beni burda yaaa deli kiz :) canim benim ilk hallerimden sis olamaz burnun dolmalik biberdi benimki bi kac ay sabret zariflesecek :) bayildim burnunaaaa cok guzeeel olmuuussss

Hahahaha panda mi ahahahaha hasta hasta guldurdun beni burda yaaa deli kiz :) canim benim ilk hallerimden sis olamaz burnun dolmalik biberdi benimki bi kac ay sabret zariflesecek :) bayildim burnunaaaa cok guzeeel olmuuussss

Çok geçmiş olsun canım valla önden herşeye benziyor panda , dolmalık biber , patlıcan artık nasıl yorumlanırsa :):) Yarın ilk iş günüm bakalım tepkiler ne olacak çok merak ediyorum ama herşeye açığım olumlu olumsuz mutlaka yorum gelecek. Bu arada gerçekten beğenmene sevindim ikimizin burun tarzı çok farklı seninki sana çok yakışmış ama bana kesinlişkle gitmeyecek bir burun. Bu yüzden beğenmene ayrıca sevindim.

Benim burnumda kemer yoktu yamukluk yoktu uzun da degildi sadece onu genisti biraz ama fiyat ayni inanin bana degiyor :) emre bey buruna gore fiyat vermiyor

dg62 ; emre bey burna göre fiyat vermiyor demişsiniz ama emre bey bana farklı ve biraz yüksek fiyat verdi... burnumun zor bir bir burun olduğunu ve kaburgadan kıkırdak alması gerektiğini söyledi....

bana yardımcı olursanız sevinirim..... ikilemde kaldım.....

Evet melis emre bey buruna gore fiyat vermiyor. Ama revizyonda fiyat degisiyor tabi revizyonda buruna gore veriyor olabilir emin degilim ondan. Ya da deviasyon ameliyati olduysaniz burun icine islem yapildiysa o zaman normal fiyatla arasinda oynama oluyor tabi. Biri icin sormustuk gecen sene kesi olmadan bi operasyon gecirmisti burundan o zaman da fiyat degismisti ilk ameliyat fiyatiyla arasinda biraz oynama oluyor sizin burnunuz ilk ameliyat mi? Hic operasyon olmadiysa burnunuza fiyat 7000 ama onun disinda kemige bi islem olduysa ya da ameliyat olduysaniz fiyat degisiyor. Emre beye sorabilirsiniz yarin sebebini cunku emre beyde ilk ameliyat fiyati sabit kendisinden daha dogru bilgi alabilirsiniz.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için....
benim deviasyon ameliyatım var sanırım bu sebeple yüksek fiyat söyledi..... kaburgadan kıkırdak alması gerektiği için....

teşekkür ederim verdiğin bilgi için....
benim deviasyon ameliyatım var sanırım bu sebeple yüksek fiyat söyledi..... kaburgadan kıkırdak alması gerektiği için....

Rica ederim :) Onceden deviasyon ameliyati olduysaniz fiyatta biraz oynama oluyor ama revizyon fiyati kadar degil biri icin sormustuk oyle soylemisti hatirliyorum ben cunku o burunlar daha zor oluyormus operasyon oldugu icin. Ama yine de isterseniz emre beye sorun iciniz rahat etmediyse :)

evet doğru revizyon daha farklıymış emre bey söylemişti...
ama bu forumda emre bey burna göre fiyat vermiyor diye okuyunca acaba ben birşeyleri yanlış mı anladım dedim.... şimdi kafamdaki soru işareti kalktı teşekkür ederim tekrar...

Bugün ameliyatımdan sonra ilk iş günüm. İşe giderken heyecanladım aslında ne yorumlar gelecek diye :) Herkes çok beğendi ifademin değiştini güzel ve çok doğal olduğunu belirttiler. Herkes gelip bir sağdan bir soldan bakmaya başladı. İstediğim doğal ve yüzüme yakışan bir burundu ve herkes aynı yorumu dile getirdi. Burdan sevgili doktorum Emre İLHAN a birkez daha teşekkür ediyorum ne istediğimi çok iyi anlayıp uyguladığı için :)

cnmm san abirşey sorucam ben dudaklarım bi garip böyle normal mi resimlerdede bi garip cıkıyo acaba yeni diye mi kullanamıyorum mimiklerimi

cnmm san abirşey sorucam ben dudaklarım bi garip böyle normal mi resimlerdede bi garip cıkıyo acaba yeni diye mi kullanamıyorum mimiklerimi

bende aradım sordum 7000 tl dediler ne alaka anlayamadım doğrusu

Kupkup,canim normal merak etme gecer yakin zamanda :)

Zence,emre beye sordum ben gecen gun dediki hastaneden o kdr zam beklemiyoduk 6800 yapicaktik zam ama fazla gelince 7000 yaptik ameliyat gunu alan bi kac kisiye de 6800 dendigi icin degistirememis onlara fiyati istisna 5 6 kisi varmis yani fiyat 7000 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…