emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Gordugum en dogal burun seninkiydi diyebilirim :) emre bey dogal burun yapmiyor diyenlere en guzel cevap sensin :) fotograflarin herkese acik degildi dimi goremiyolar :) kardesimin burnunuda emre bey yapti onunkide cok dogal ama o azcik kavis istemisti seninki kendi burnun gibi oldu ben kotu yorum gelecegini hic dusunmedm zaten sadece sis diye bilmeyen konusur onlara kulak asma dedim ama super herkes begenmis guzel burnusunu :) bir kac ay sonra bayilirlar burnuna :)

kızlar şimdi emre beyin yanından geldim, tamponları çıktı, bantlandı burnum..ennnnn şiş halini gördüm, ordan bile belli güzel bişi olmuş :))) herhalde bana ööle gelmiyodur, gerçekten güzeldir :)) yarın 1-2 bantlı foto koyarım, yorumlarınızı beklerim tatlılar...

Zeynepcim ben seni acayip merak ediorum:) en sıkıntılı dönemini atlattın bile bundan sonrası keyifle beklemek:) darısı basıma :)

Yaaaa ben 4.gununu yuzyuze gordum en son mukemmmeeeldi hic bana oyle gelmiyodur falan deme :) fotograflarda buyuk cikiyo burun benimkini gordun canli canli :) hem mesaj attim sana telefonuna bakarmisinnn fotograf bekliyorum beeen :)))

:)) çok sevindim zeyna burnunu beğenmene ve mutlu olmanaaa!!! . Yarın bekliyorum fotolarını, güzellik )

evet canım burun güzelse en şiş haliyle bile güzel olduğunu belli ediyo zaten:) zamanla çoook daha güzel olacak

Yaaaa ben 4.gununu yuzyuze gordum en son mukemmmeeeldi hic bana oyle gelmiyodur falan deme :) fotograflarda buyuk cikiyo burun benimkini gordun canli canli :) hem mesaj attim sana telefonuna bakarmisinnn fotograf bekliyorum beeen :)))

tatlım yine de koskocaman şu an tabi ama şeklini insan aşağı yukarı tahmin ediyo..tahminimden hızlı iyileşiyosun dedi emre bey..ulttttra kalın deriliyim biliyosun..

tatlım yine de koskocaman şu an tabi ama şeklini insan aşağı yukarı tahmin ediyo..tahminimden hızlı iyileşiyosun dedi emre bey..ulttttra kalın deriliyim biliyosun..

Canim sana soyledim ben burnun baya sis hazirlikli ol diye :) ultra kalin derilisin ve revizyonsun birlikte sabredicez sonuc guzel olacak :) simdiden belli nasil guzel olacagi :)

tatlım şu an pek de güzel diilim ama umudum var :))) darısı başına :)))

Aminnn canım inşallah :). Ama inan emelin de dediği gibi burnunu ilk gördüğünde beğenmen çok önemli şiş de olsa kendini belli ediyor. Benim alçım çıktığında mal gibi kalmıştım öyle :)) içimden ya şimdi benim mutlu olmam lazım diye geçirdim ama öyle kaldım anlamsız anlamsız baktım. Allah o hayal kırıklığını kimseye yaşatmasın...

hımmm anladım canım..ben de ilk ameliyattan sonra, alçım yoktu zaten ama bantlar çıktıktan sonra kendimi "daha çok değişicek, çok incelicek, çok güzelleşicek" filan diye avutuyodum..ama beklediğim gibi olmamıştı..ben de o duyguyu az çok biliyorum yani canım..dediğin gibi "Allah kimseye yaşatmasın"

Yok canım albümün özel. Evet gayet doğal oldu bende Emre bey çok hafif kavis yaptı varla yok arası ama 2-3 ayda anca belli olur şişlerin inince dedi o yüzden bekliyorum. Haaa kavis belli olmasada ben böyle bile mutluyum. Dediğin gibi 2-3 ay sonra yorumlar şimdiden heyecanlandırıyor beni :)

canım çok tşk ederim cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…