- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.241
Bugün ameliyatımdan sonra ilk iş günüm. İşe giderken heyecanladım aslında ne yorumlar gelecek diye :) Herkes çok beğendi ifademin değiştini güzel ve çok doğal olduğunu belirttiler. Herkes gelip bir sağdan bir soldan bakmaya başladı. İstediğim doğal ve yüzüme yakışan bir burundu ve herkes aynı yorumu dile getirdi. Burdan sevgili doktorum Emre İLHAN a birkez daha teşekkür ediyorum ne istediğimi çok iyi anlayıp uyguladığı için :)
kızlar şimdi emre beyin yanından geldim, tamponları çıktı, bantlandı burnum..ennnnn şiş halini gördüm, ordan bile belli güzel bişi olmuş :))) herhalde bana ööle gelmiyodur, gerçekten güzeldir :)) yarın 1-2 bantlı foto koyarım, yorumlarınızı beklerim tatlılar...
kızlar şimdi emre beyin yanından geldim, tamponları çıktı, bantlandı burnum..ennnnn şiş halini gördüm, ordan bile belli güzel bişi olmuş :))) herhalde bana ööle gelmiyodur, gerçekten güzeldir :)) yarın 1-2 bantlı foto koyarım, yorumlarınızı beklerim tatlılar...
:)) çok sevindim zeyna burnunu beğenmene ve mutlu olmanaaa!!!. Yarın bekliyorum fotolarını, güzellik )
evet canım burun güzelse en şiş haliyle bile güzel olduğunu belli ediyo zaten:) zamanla çoook daha güzel olacakkızlar şimdi emre beyin yanından geldim, tamponları çıktı, bantlandı burnum..ennnnn şiş halini gördüm, ordan bile belli güzel bişi olmuş :))) herhalde bana ööle gelmiyodur, gerçekten güzeldir :)) yarın 1-2 bantlı foto koyarım, yorumlarınızı beklerim tatlılar...
Yaaaa ben 4.gununu yuzyuze gordum en son mukemmmeeeldi hic bana oyle gelmiyodur falan deme :) fotograflarda buyuk cikiyo burun benimkini gordun canli canli :) hem mesaj attim sana telefonuna bakarmisinnn fotograf bekliyorum beeen :)))
tatlım yine de koskocaman şu an tabi ama şeklini insan aşağı yukarı tahmin ediyo..tahminimden hızlı iyileşiyosun dedi emre bey..ulttttra kalın deriliyim biliyosun..
evet canım burun güzelse en şiş haliyle bile güzel olduğunu belli ediyo zaten:) zamanla çoook daha güzel olacak
di mi insan az çok anlıyo nasıl bişi çıkıcak bikaç ay sonra..inşallah düşündüğümüz gibi olur canım
Zeynepcim ben seni acayip merak ediorum:) en sıkıntılı dönemini atlattın bile bundan sonrası keyifle beklemek:) darısı basıma :)
tatlım şu an pek de güzel diilim ama umudum var :))) darısı başına :)))
bende aradım sordum 7000 tl dediler ne alaka anlayamadım doğrusu
Aminnn canım inşallah :). Ama inan emelin de dediği gibi burnunu ilk gördüğünde beğenmen çok önemli şiş de olsa kendini belli ediyor. Benim alçım çıktığında mal gibi kalmıştım öyle :)) içimden ya şimdi benim mutlu olmam lazım diye geçirdim ama öyle kaldım anlamsız anlamsız baktım. Allah o hayal kırıklığını kimseye yaşatmasın...
Gordugum en dogal burun seninkiydi diyebilirim :) emre bey dogal burun yapmiyor diyenlere en guzel cevap sensin :) fotograflarin herkese acik degildi dimi goremiyolar :) kardesimin burnunuda emre bey yapti onunkide cok dogal ama o azcik kavis istemisti seninki kendi burnun gibi oldu ben kotu yorum gelecegini hic dusunmedm zaten sadece sis diye bilmeyen konusur onlara kulak asma dedim ama super herkes begenmis guzel burnusunu :) bir kac ay sonra bayilirlar burnuna :)
di mi insan az çok anlıyo nasıl bişi çıkıcak bikaç ay sonra..inşallah düşündüğümüz gibi olur canım
Kesinlikle katılıyorum bantlıyken bile anlaşılıyo şeyli. Bu halini sevdiysen bantlar çıkınca çok daha hoşuna gşdecek zeyna :)
Kupkup,canim normal merak etme gecer yakin zamanda :)
Zence,emre beye sordum ben gecen gun dediki hastaneden o kdr zam beklemiyoduk 6800 yapicaktik zam ama fazla gelince 7000 yaptik ameliyat gunu alan bi kac kisiye de 6800 dendigi icin degistirememis onlara fiyati istisna 5 6 kisi varmis yani fiyat 7000 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?