emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar bende ameliyat oldugum da sisler çok rahatsız etti beni göz seklim falan bi tuhafti ama şimdi tam
1 ay olmak üzere ve bayıldım burnuma kim görse hayran kalıyor benimde hep yandan görünümüm rahatsız ederdi ama
Şimdi harika görünüyor onden görünümü sis olması rağmen bayılıyorum suan yaşadıklarınızA 1 ay sonra hatırladığınız anda gülüp
Gececeksiniz bence şimdilik moralinizi bozmayın emre bey işinde çok iyi çok begeniceginiz size yakışan bi burun yapmıştır
Sadece 1 ay gerisi çok kolay
 
Son düzenleme:

Geçmiş olsun. Resim görebilir miyiz?

Bende temmuzun sonunda görüşüyorum Emre beyle. Sizce ameliyat tarihini ne zamana alabilirim?
 

şaşırdım şimdi ya gerçekten bende bu ayın başında aradım bana taaa 27temmuza verdiler. niye böyle yapıyorlar ki!!! haziran fln olsaydı onada şükür derdim.
 
şaşırdım şimdi ya gerçekten bende bu ayın başında aradım bana taaa 27temmuza verdiler. niye böyle yapıyorlar ki!!! haziran fln olsaydı onada şükür derdim.

Neden sasirdiniz ki sizde adinizi acik listeye yazdirin randevusunu iptal ettiren olursa sizi ararlar melisssss oyle yapmis erken gitmis belli olmuyor o iptal eden olabiliyor :) emre bey cok yogun calisiyor gittiginiz de anlayacaksiniz gecen gun bisey sormak icin aradim saat gece 11 di ve ameliyattan simdi ciktim dedi sasirdim bende o saatlere kadar yogun bir sekilde calisiyor ama sizin durumunuz cok acilse onemliyse asistanina belirtin elinden geleni yapacaktir
 
Geçmiş olsun. Resim görebilir miyiz?

Bende temmuzun sonunda görüşüyorum Emre beyle. Sizce ameliyat tarihini ne zamana alabilirim?

Founda temmuz'un sonunda görüşüyorsan bana kalırsa ameliyat tarihinde şimdiden al
Çünkü Temmuz'da almaya kalksan belki aylarca ameliyat için beklemek zorundasın
Bence şimdiden ameliyat tarihini al mutlaka :)
 
Bence mutlaka adınızı açığa yazdırın tabi hemen ameliyat olmak kesin istiyorsanız
Ben Ocak'ta aramıştım bana Mayıs dediler tabi Plan'ıma uymuyordu
Bana Şubat ayların ortası falan uygundu o günlerde adımı açığa yazmalarını istedim
Ve 3 gun sonra aradılar istediğim tarihe yakın zamanda oldum :) 5-6 gun icinde 2 kere hemen
Görüştüm ve ameliyat oldum iyikide olmuşum :)
Tavsiyem açığa yazın
 
şaşırdım şimdi ya gerçekten bende bu ayın başında aradım bana taaa 27temmuza verdiler. niye böyle yapıyorlar ki!!! haziran fln olsaydı onada şükür derdim.

bana da telefonda temmuza gün verdiler fakat ben öğretmen olduğumu kocaeliden geleceğimi ve temmuzda kesin ameliyat olmak istediğimi belirttim.eğer temmuzda görüşme günü verirseniz ben emre beye ameliyat olamam dedim.telefondaki bayan da bana o zaman sizin adınızı açık listeye yazıyim müsait olan bir durum olursa sizi arayalım dedi ve birkaç gün içinde arayıp bir boşluk olduğunu ve gelip gelemeyeceğimi sordu.ben de olur deyip gittim. şansınızı bir daha deneyin isterseniz...
 
Founda temmuz'un sonunda görüşüyorsan bana kalırsa ameliyat tarihinde şimdiden al
Çünkü Temmuz'da almaya kalksan belki aylarca ameliyat için beklemek zorundasın
Bence şimdiden ameliyat tarihini al mutlaka :)

Ben bunu aynen yapıyım Eylüle gün alıyım şimdiden. Çünkü ben de artık iyice kafaya koydum. 2 ay sonrasına verebiliyoruz dediler. eylül ekim uyar diye görüşmede alırım diyordum.
 
Bugün çalıştığım okuldaki bütün herkes burnumum estetik olduğunu öğrendi dayanamadım söyledim:)) başta gizliyodum ama sürekli burun esteğinden konu açılıyodu ameliyat olmak isteyen çok bizim okulda bende tabi estetikte uzmanlık seviyesine geldiğim için(!) arkadaşlara estetikle ilgili bildiklerimi anlatıyodum. burnuma hep senin burnun çok güzel doğuştan şanslısın falan diyip duruyolardı en son " hocam sen bu kadar şeyi biliyosun burnun kusursuz yoksa ameliyat mı oldun dediler bende söylemek zorunda kaldım (yinede anlayamazlardı ama sanırım facebooktaki fotoğraf yorumlarından anlamışlardır ameliyat olduğumu çünkü arkadaşlar çok değişmişsin tanıyamadık falan yazmış kesin öyle anladılar yoksa gerçekten anlaşılmıyo)neyse başladılar doktorumu sormaya Emre ilhan diyince not aldı hepsi:) şimdi facebookta Emre beyi takip edip duruyolar:)))) başıma iş aldım yemin ederim günün konusu estetik oldu çoğunun akrabası, arkadaşı estetik ameliyat olmuş ama dediklerine göre hiç güzel olmamış ilk kez böyle doğal ve güzel burun görüyoruz dediler çok mutlu oldum hepimiz çok şanslıyız kızlar:)
 

O kadar zaman nasil sakladin yaaa ben saklayamiyorum hic soyluyorum hemen :) basina bela aldinnn kendimden biliyorum devamli beni ariyorlar emre beye ulasamadik erkene randevu alamadik yardim et lutfen diye :)) artik annem de diyoki dilek herkese anlatma karisma :) e napim isim veriyorum arastiriyolar sonra telefonlarim susmuyo:) allah sabir versin handancim susmaz artik telefonlarin :)) goruyolar basarisiz estetikleri cok zor cunku artik karar vermek o yuzden de yapisiyolar bana nolur bizimle gel randevu al diye bi ara hergun ordaydim o derece bunalttilar beni artik karismama karari aldim :)) isim soruyolar isim verip kenara cekilcem:) hadi senin burnun cok dogal yuzune cok yakisti anlamamalari normal benimkini bile anlamayan cok oldu ki benim burnumu biliyosun kalkik ve iddiali ama ozellikle eski burnumu bilenler dogal diyo nasil yani falan diyorum aa sacmalama diyolar ben de anlamadim nasil is bu :)) zeyna da yuzyuze gordu beni gecen gun dediki burnun cok duzgun belki oyle anlarlar ben de saniyorum ki iddiali kalkik diye anlasiliyor ama cogu kisi anlamiyo bile :)) tesekkurler emre ilhan :)
 
ay canım ne biliyim internette naklen yayın yapıyorum gerçekte saklıyorum saçmalık işte:))) inş çok uğraştırmazlar ya baksana bunaltmışlar seni resmen canım burnun kalkık iddialı ama yinede bi doğal yönü var çok güzel.. benim kardeşimin durumuda ayrı bi olay onuda çok rahatsız ediyolar hergün yanına geliyomuş tanımadığı bi sürü kişi iş yerinde burnunu soruyolarmış bıktım diyo artık kız:)) bende saklasamıydım ya yarında açmasınlar konu bunaldım yemin ederim zaten facebooktan yardım ediyorum bi sürü arkadaşa bide okul çıktı başıma:))) neyse artık yardım etmekte ayrı bi mutluluk yapacak bi şey yok yardıma devam
 

Canimcim ayri bi mutluluk yardim ama beni nasil bunalttilar kolumdan tutup goturuyolar baskalarina gostermeye o duruma geldik artik gecen gun kuafor diyoki bana "sizin doktor super super cok guzel yapiyo burun adini aldim sorana soyluyorum" bende sagol dedim ne diyim yardim ediyo bana bunaltmasinlar diye :)) annemle kardesimi de goruyolar ya kardesiminki hic anlasilmiyor zaten kendi burnu gibi eski burnu baya kemerli ucu dusuktu ameliyattan sonra tanimayan bile oldu nasil yani burnun nasil boyle oldu diye :))) hic tanimayan anlamiyo zaten okuldaki hickimse bilmiyomus yeni basladi universiteye o :) o yuzden hemen oldu kimse anlamasin diye kimse de anlamamis o derece dogal :) handancim sana bol sabir diliyorum benim gibi bunaltmazlar seni insallllah:)
 

Şaşıracak bişey yok Emre bey benim ameliyat olacağım gün sabah erkenden bir hasta almış st 16.30 da ameliyat bitti yarım saat dinlendi 17.00 beni ameliyat aldı gece 12 de bitti aralıksız çalışıyor işi çok zor aldığı paralar kuruşuna kadar helal olsun. Ogün anladımki uzun muane tarikleri orda saatlerce beklememiz Emre beyin işinin hakkını verdiğini gösteriyor.
 
Liv hospıtal da olucam gusel bı hastaneye benzıyor :)

Evet gerçekten güzel bir hastahane. Ben 3 hafta önce orada Emre beye ameliyat oldum. 5 yıldızlı oteli aratmayacak konforda. Kapıda girdiğin anda bir ilgi sanki oteldeymişsin gibi çantanı alıyor biri yol gösteriyor biri kayıt yapıyor. Odana kadar eşlik ediyorlar. Odada herşey dijital perdeleri açıp kapana kadar :) Sürekli birileri ziyaret ediyor hastahaneden memmunmusn diye. Beni başhekim bile ziyaret etmişti şaşırdım. Okadar yopun ilgi varki gece ziyaretlerden uyuyamadım okadar yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…