emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar sizin eski hallerinizi bilmiyorum ama ben 5 senedir aynı işyerinde çalışyıorum sizde eski halini biliyorsunuz. Ben işyerinde birkaç kişi hariç ameliyat olacağımı bilmiyorlardı geri geldiğimde çoğu farketmedi benim koca burunlu halimin nasıl değiştiği. Dün arkadaşm yemek hanede ......... burnuna bakın deyip çığlık attı herkes bana baktı şok oldum. Millet çok beğendi okadr doğla olmuşki söylemeseler 5 senelik arkadaşız biz bile anlmadık çok güzel çok başarılı. Şimdi herkes doktorumu ve fiyatını soruyolar Çok doğla olması beni çok mutlu etti yani 5 senelik arkadaşlarım anlamadıysa ilk tanıştıkalrım hiç anlamaz çok mutluyum :)

Senin burnun tam istedigin gibi cok dogal oldu kardesime gosterdim aa benimkinden bile dogal dedi :)) onunki de dogal ama azcik kavisi var emre beye cok az olsun demisti azcik oldu seninkini gorunce benimkinden de dogal olmus dedi estetik diyince sasirdi ben kendi burnu sandim ne kadar duzgun dicektim dedi :) seni tanimayan hic anlamaz :) taniyanlar bile anlamayabilir ki anlamamis arkadasin :)) annemle kardesimin burnu kotuydu mesela eskiden taniyan insanlar anneme ne yaptin sen degisiklik var sacini mi boyattin diyolar o eski burundan sonra nasil anlamiyolar bilmiyorum:) annem cok dogal istemedi biraz kalkik ona ragmen anlamiyolar genelde :) kardesim universiteye baslamadan yaptirdi kimse bilmiyo okuldan soylemiyo kimse de anlamio :)) tanimadiklarina soylemesen hayatta anlamazlar seninkini :)) zaten senin de istedigin buydu kimse anlamasin cok dogal olsun istiyodun tam istedigin gibi oldu cok da yakisti sana :)

Emeeeeeel!!! fotoğraflarını görmem mümkün mü? inan çok merak ettim. Bende Emre beye ameliyat olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

canımm fiyat hakkında bilgi verebilirmisinn??

mrb

Ben Emre beyin ücretini merak ediyorum birisi bilgi verebilirmi? ve yakup avşar ı da çok övüyolar hatta konusu vardı okudum baya. yorumda yazdım benimde gönlüm Emre beyden yana aslında =) ama doğal durması çooooook önemli ve istediğim şekilde fındık gibi bi burnum olabilir mi acaba =) =(((

cnm bi şey sormak istiyorum tampon kullandı mı? yani acılı bi süreçmiş ondan mrk ediyorm..

Çok teşekkür ederim canım benim tam istediğim gibi oldu bende de aslında çok azıcık varla yok arası kavis yaptı emre bey ama 2. yada 3. ayda belli olur dedi. Bakalım şişlerimin inmesini bekliyorum belli olmasa da sorun değil bu halimide çok sevdim :)

Mrb. Emre beyin hastasıyım ben. Eğer ilk defa ameliyat olacaksanız yeni fiyatı 7.000 tl revizasyon olacaksanız bıçak sayısına göre değişiyor. Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu arkadaş listemdekiler benim burnumun en doğal burun olarak görüyorlarbu benim için çok önemliydi. Dilerseniz beni ekleyip albümü görebilirsiniz :)

cnm bi şey sormak istiyorum tampon kullandı mı? yani acılı bi süreçmiş ondan mrk ediyorm..

Zayka, aklinda olan iki doktorlada gorusup karar vermelisin hangisine daha cok guvenirsen ona ol derim guven cok onemli. Biz ailede 4 kisi emre beye olduk cok memnunuz sen dogal burun istersen dogal yapar kalkik istersen kalkik yapar tamamen senin istegine bagli:) ama aklindaki doktorlarla yuzyuze gorusmeni tavsiye ederim. Silikon ortasi delik tampon kullaniyo emre bey ortasi delik oldugu icin nefes alabiliyosun ama acili bi surec degil benim hic acimamisti silikon oldugu icin hemen kayiyor cikarirken korkma kim acili bir surec dediyse biraz abartmis :)

ben emre beye salı gunu amlıyat olduum suankı halı bıle hos duryor alcılarım var sılıkon tampon var nefes alabılıyrum tek sorun sıslıklerım onlarda gecıyor yavas yavas emre bey super bence bırde amelyatlarını liv hospıtal da yapıyor hastanede muhtesem...

Kızlar mutlaka emre beyi görüp ondan sonra ameliyat
Olun bence pişman olmazsınız ısrarla öneriyorum
Dün bi asonsore bindiğimde yaşlı teyze burnumun
Ne kadar çok güzel olduğunu söyledi
Çok beğendi doğal sandı ve ben 1 aydır ameliyat oldum fark edilmiyor bile sanki
Şu Hollywood ünlülerin doğal burnu gibi olmuş
Çok beğendim bu yüzden emrei beyi ısrarla öneriyorum
Bi görünün önce :)

Kizlarrr yapmayin emre bey zammi yapti 5500tl ile atasehir hastanesinde yapiyodu programi degisti galiba.bende cok istiyorum ama fiyat benii zorluyo.ama aklimdaki tek isim emre ilhan

slm kizlar gene ben...17.mayista ameliyat randevusu aldim zatenn emre beyde yaptircam da bi sorum olacak tamponlar kac gün kaliyor..ve tamponlardan sonra band takiliyormus o kac gün kaliyor peki..?bide morluklar kac günde gidiyor..ben 10 gün istanbulda kalacam da umarimm 10 gün icerisinde gecerde fazla belli etmeden almanyaya geri dönerim...ameliyat olanlar bana bilgi verirse cok sevinirim..simdiden tsklerr canlarimmm..:)

Kizlarrr yapmayin emre bey zammi yapti 5500tl ile atasehir hastanesinde yapiyodu programi degisti galiba.bende cok istiyorum ama fiyat benii zorluyo.ama aklimdaki tek isim emre ilhan

Nikli,ben 5500 e olmustum 14ay once. Fiyat su an 7000 eger emre beye olmak istiyorsan biraz daha birikim yap sonradan baskasina olup pisman olma derim ben seneye yine zam gelcek cunku.

Arjin,tampon ve atel 5gun kaliyor sonra bant yapistiriyor 2 3 gunde bir degistiriyor ortalama 13. 14. Gun cikariyor tamamen sen gitmeden son kez bant yapistirir emre bey sonra sen 3 4 gun sonra kendin dusta cikarirsin 10gun duran cok cunku oyle yapiyorlar sorun olma merak etme :) morluklar kisiye gore degisiyor belkide hic olmaz 3 gunde gecende var 1 haftada gecende tamamen senin cilt yapinla alakali:) 10.gun cok daha iyi gorunursun morluk kalmaz sanmiyorum:)

cvpin icin tskler...okadar heycanliyim ki..anlatamam derhal bu kötü burnusumdan kurtulmak istiyorum..:)ameliyat oldukdan sonra önce ve sonraki fotolarimi paylasirim ins...:)

cvpin icin tskler...okadar heycanliyim ki..anlatamam derhal bu kötü burnusumdan kurtulmak istiyorum..:)ameliyat oldukdan sonra önce ve sonraki fotolarimi paylasirim ins...:)

Heyecan cok normal ozellikle son 2 3 gun kala bir heyecan basiyorki :)) burnun cok guzel olacak sihirli ellere teslim olacaksin hic merak etme guzel burnusunun fotografini istiyoruz o zaman ameliyattan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…