- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.281
O kadar zaman nasil sakladin yaaa ben saklayamiyorum hic soyluyorum hemen :) basina bela aldinnn kendimden biliyorum devamli beni ariyorlar emre beye ulasamadik erkene randevu alamadik yardim et lutfen diye :)) artik annem de diyoki dilek herkese anlatma karisma :) e napim isim veriyorum arastiriyolar sonra telefonlarim susmuyo:) allah sabir versin handancim susmaz artik telefonlarin :)) goruyolar basarisiz estetikleri cok zor cunku artik karar vermek o yuzden de yapisiyolar bana nolur bizimle gel randevu al diye bi ara hergun ordaydim o derece bunalttilar beni artik karismama karari aldim :)) isim soruyolar isim verip kenara cekilcem:) hadi senin burnun cok dogal yuzune cok yakisti anlamamalari normal benimkini bile anlamayan cok oldu ki benim burnumu biliyosun kalkik ve iddiali ama ozellikle eski burnumu bilenler dogal diyo nasil yani falan diyorum aa sacmalama diyolarben de anlamadim nasil is bu :)) zeyna da yuzyuze gordu beni gecen gun dediki burnun cok duzgun belki oyle anlarlar ben de saniyorum ki iddiali kalkik diye anlasiliyor ama cogu kisi anlamiyo bile :)) tesekkurler emre ilhan :)
Kızlar sizin eski hallerinizi bilmiyorum ama ben 5 senedir aynı işyerinde çalışyıorum sizde eski halini biliyorsunuz. Ben işyerinde birkaç kişi hariç ameliyat olacağımı bilmiyorlardı geri geldiğimde çoğu farketmedi benim koca burunlu halimin nasıl değiştiği. Dün arkadaşm yemek hanede ......... burnuna bakın deyip çığlık attı herkes bana baktı şok oldum. Millet çok beğendi okadr doğla olmuşki söylemeseler 5 senelik arkadaşız biz bile anlmadık çok güzel çok başarılı. Şimdi herkes doktorumu ve fiyatını soruyolarÇok doğla olması beni çok mutlu etti yani 5 senelik arkadaşlarım anlamadıysa ilk tanıştıkalrım hiç anlamaz çok mutluyum :)
Bugün çalıştığım okuldaki bütün herkes burnumum estetik olduğunu öğrendi dayanamadım söyledim:)) başta gizliyodum ama sürekli burun esteğinden konu açılıyodu ameliyat olmak isteyen çok bizim okulda bende tabi estetikte uzmanlık seviyesine geldiğim için(!)arkadaşlara estetikle ilgili bildiklerimi anlatıyodum. burnuma hep senin burnun çok güzel doğuştan şanslısın falan diyip duruyolardı en son " hocam sen bu kadar şeyi biliyosun burnun kusursuz yoksa ameliyat mı oldun dediler bende söylemek zorunda kaldım (yinede anlayamazlardı ama sanırım facebooktaki fotoğraf yorumlarından anlamışlardır ameliyat olduğumu çünkü arkadaşlar çok değişmişsin tanıyamadık falan yazmış kesin öyle anladılar yoksa gerçekten anlaşılmıyo)neyse başladılar doktorumu sormaya Emre ilhan diyince not aldı hepsi:) şimdi facebookta Emre beyi takip edip duruyolar:)))) başıma iş aldım yemin ederim günün konusu estetik oldu çoğunun akrabası, arkadaşı estetik ameliyat olmuş ama dediklerine göre hiç güzel olmamış ilk kez böyle doğal ve güzel burun görüyoruz dediler çok mutlu oldum hepimiz çok şanslıyız kızlar:)
Evet gerçekten güzel bir hastahane. Ben 3 hafta önce orada Emre beye ameliyat oldum. 5 yıldızlı oteli aratmayacak konforda. Kapıda girdiğin anda bir ilgi sanki oteldeymişsin gibi çantanı alıyor biri yol gösteriyor biri kayıt yapıyor. Odana kadar eşlik ediyorlar. Odada herşey dijital perdeleri açıp kapana kadar :) Sürekli birileri ziyaret ediyor hastahaneden memmunmusn diye. Beni başhekim bile ziyaret etmişti şaşırdım. Okadar yopun ilgi varki gece ziyaretlerden uyuyamadım okadar yani
O kadar zaman nasil sakladin yaaa ben saklayamiyorum hic soyluyorum hemen :) basina bela aldinnn kendimden biliyorum devamli beni ariyorlar emre beye ulasamadik erkene randevu alamadik yardim et lutfen diye :)) artik annem de diyoki dilek herkese anlatma karisma :) e napim isim veriyorum arastiriyolar sonra telefonlarim susmuyo:) allah sabir versin handancim susmaz artik telefonlarin :)) goruyolar basarisiz estetikleri cok zor cunku artik karar vermek o yuzden de yapisiyolar bana nolur bizimle gel randevu al diye bi ara hergun ordaydim o derece bunalttilar beni artik karismama karari aldim :)) isim soruyolar isim verip kenara cekilcem:) hadi senin burnun cok dogal yuzune cok yakisti anlamamalari normal benimkini bile anlamayan cok oldu ki benim burnumu biliyosun kalkik ve iddiali ama ozellikle eski burnumu bilenler dogal diyo nasil yani falan diyorum aa sacmalama diyolarben de anlamadim nasil is bu :)) zeyna da yuzyuze gordu beni gecen gun dediki burnun cok duzgun belki oyle anlarlar ben de saniyorum ki iddiali kalkik diye anlasiliyor ama cogu kisi anlamiyo bile :)) tesekkurler emre ilhan :)
Senin burnun tam istedigin gibi cok dogal oldu kardesime gosterdim aa benimkinden bile dogal dedi :)) onunki de dogal ama azcik kavisi var emre beye cok az olsun demisti azcik oldu seninkini gorunce benimkinden de dogal olmus dedi estetik diyince sasirdi ben kendi burnu sandim ne kadar duzgun dicektim dedi :) seni tanimayan hic anlamaz :) taniyanlar bile anlamayabilir ki anlamamis arkadasin :)) annemle kardesimin burnu kotuydu mesela eskiden taniyan insanlar anneme ne yaptin sen degisiklik var sacini mi boyattin diyolar o eski burundan sonra nasil anlamiyolar bilmiyorum:) annem cok dogal istemedi biraz kalkik ona ragmen anlamiyolar genelde :) kardesim universiteye baslamadan yaptirdi kimse bilmiyo okuldan soylemiyo kimse de anlamio :)) tanimadiklarina soylemesen hayatta anlamazlar seninkini :)) zaten senin de istedigin buydu kimse anlamasin cok dogal olsun istiyodun tam istedigin gibi oldu cok da yakisti sana :)
mrb
Ben Emre beyin ücretini merak ediyorum birisi bilgi verebilirmi? ve yakup avşar ı da çok övüyolar hatta konusu vardı okudum baya. yorumda yazdım benimde gönlüm Emre beyden yana aslında =) ama doğal durması çooooook önemli ve istediğim şekilde fındık gibi bi burnum olabilir mi acaba =) =(((
canımm fiyat hakkında bilgi verebilirmisinn??
mrb
Ben Emre beyin ücretini merak ediyorum birisi bilgi verebilirmi? ve yakup avşar ı da çok övüyolar hatta konusu vardı okudum baya. yorumda yazdım benimde gönlüm Emre beyden yana aslında =) ama doğal durması çooooook önemli ve istediğim şekilde fındık gibi bi burnum olabilir mi acaba =) =(((
cnm bi şey sormak istiyorum tampon kullandı mı? yani acılı bi süreçmiş ondan mrk ediyorm..
mrb
canım benim albüm herkese açık arkadaş olarakta ekledim seni:) bakabilirsinEmeeeeeel!!! fotoğraflarını görmem mümkün mü? inan çok merak ettim. Bende Emre beye ameliyat olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Kizlarrr yapmayin emre bey zammi yapti 5500tl ile atasehir hastanesinde yapiyodu programi degisti galiba.bende cok istiyorum ama fiyat benii zorluyo.ama aklimdaki tek isim emre ilhan
slm kizlar gene ben...17.mayista ameliyat randevusu aldim zatenn emre beyde yaptircam da bi sorum olacak tamponlar kac gün kaliyor..ve tamponlardan sonra band takiliyormus o kac gün kaliyor peki..?bide morluklar kac günde gidiyor..ben 10 gün istanbulda kalacam da umarimm 10 gün icerisinde gecerde fazla belli etmeden almanyaya geri dönerim...ameliyat olanlar bana bilgi verirse cok sevinirim..simdiden tsklerr canlarimmm..:)
cvpin icin tskler...okadar heycanliyim ki..anlatamam derhal bu kötü burnusumdan kurtulmak istiyorum..:)ameliyat oldukdan sonra önce ve sonraki fotolarimi paylasirim ins...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?