emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benım dr um tampon koymuyacam dıkışle haledıyorum dedı

Kapali teknikle yapiyodur doktorun emre bey acik teknikle yapiyo bildigim kadariyla acik teknik daha iyi revizyon orani daha dusuk oluyor ama pek bilgim yok acikcasi. Acik teknikde tampon konuluyor ortasi delik silikon tampon koyuyor emre bey nefes alma sorunu pek olmuyor rahat oluyo

Belkide benim gibi hiç morarmassın

kızlar selam.Bu revizyon ameliyatı ne oluyor acaba?Ben 7 yaşındayken yüz üstü bir taşın üstüne düştüm.Burnum o ara kırıldı.12 yaşımda acil ameliyat olmam gerekti ama estetik değil yalnızca et aldılar.Geçen sene bi daha nefes alamama problemimden dolayı oldum ama estetik değildi,yine nefes alışveirşim düzelmedi.Bu sefer estetik olmayı düşünüyorum.Önceki 2 ameliyatım estetik değildi yine de revizyon mu oluyor?

Acik teknikle mi oldunuz ikisini de? Emre beyin asistaniyla bi gorusun en dogru bilgiyi onlar verir cunku sadece et e ve kemige islem yapildiginda bazi durumlarda revizyon olmuyor sanirim ama yine de ilk fiyatdan biraz daha fazla fiyat veriliyor revizyon fiyati kadar degil tabi. Ama revizyon sayilirmi sayilmaz mi emre beyle gorusmeniz gerekio sanirim

Kızlar ödemelerimin gitmesi için doktorum bol bol suyun yanında yeşil çay içmemi önerdi. İnternetden ve çevremden araştırma sonucu maydonoz sapı kaynatıp içmek daha faydalı olduğunu duydum. Bir haftadır hem maydonuz sabı kaynatıp içiyorum hem yeşil çay sizce faydası olurmu maydanozun?

Kızlar ameliyattan sonra cildim ve burnum özellikle acayip yağlanmaya başladı. Burun bakımı için bir öenriniz varmı?

benimde öyle oldu cnm bi cildiyeciye görün bana bi karışım verdi eczaneye yaptırıyosun o iyi geldi bitanede burnuma sürmem için bi krem verdı o biraz kurutuyo iyi oluyo

olur idrar söktürü etkisi vardır kiraz sapı suyuda iyi gelir ve ananasta iyi gelir emre bey sölemişti bol bol ye diye

benimde öyle oldu cnm bi cildiyeciye görün bana bi karışım verdi eczaneye yaptırıyosun o iyi geldi bitanede burnuma sürmem için bi krem verdı o biraz kurutuyo iyi oluyo

haklısın sanırım gerçi benim sivilce problemim eskiden vardı eczane deiğin gibi bir karışım yapıp bana vermişti ameliyat ve sonrası ara verdim ona devam edeyim bari belki işe yarar

haklısın sanırım gerçi benim sivilce problemim eskiden vardı eczane deiğin gibi bir karışım yapıp bana vermişti ameliyat ve sonrası ara verdim ona devam edeyim bari belki işe yarar

Bendede öyle oldu canım burnumda sivilceler başladı ömrümde ilk defa burnumda çıktı
Hadi yanaklarımda çıkardı :) ameliyat olduktan 15 gun falan
Çıktı ben hemen peeling yaptım sonrada her gece burnuma
Kurutucu krem sürdüm dediğim gibi benim yanaklarımda çıkar die kremlerim
Var onu sürdüm hiç dokunmadım sonra 15 güne gecti hemen
Yalnız peeling ve kurutucu krem önemli
Sonra burnun kuruyup kabuk bağlar onuda
Yine peeling yapar geçer onlar moral bozma
Eminim çok güzel olmuştur :)

Ay sorma ya burnumu sivilce bastı. normalde sivilceli bir insanın yanaklarım geçti hepsi burnumda toplandı. Gün içinde burnum makyaj yapmama rağmen bir parlıyor sanki lamba yanıyor. Yani yağdan burnumu farketmemek mümkün değil allahtan şekli güzle oldu :) Millet kremmi sürüyorsun dikkat çeksin diye dalga geçiyor arkadaşlar allahım ya. Evde yağlı çiltler için ne bulursam sürüyorum işallah geçer. :):)

kızlaaaaaaaar...13. günümde bantlarımı çıkardı emre bey..şu an yüzümün ortasında minik bi patlıcan var gibi.. ama çok tatlı bi patlıcan :))))) resimler en kısa zamanda geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…