- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.301
Heyecan cok normal ozellikle son 2 3 gun kala bir heyecan basiyorki :)) burnun cok guzel olacak sihirli ellere teslim olacaksin hic merak etme guzel burnusunun fotografini istiyoruz o zaman ameliyattan sonra :)[/
yüz yüze görüsme imkanim olmadi ama icim cok rahat okadar cok arastirdim ki kafama tek yatan Emre beydi...kesinliklee bende inaniyorum iyi olacagina...ameliyatdan sonraa ekliyecegim..:)
benım dr um tampon koymuyacam dıkışle haledıyorum dedı
Heyecan cok normal ozellikle son 2 3 gun kala bir heyecan basiyorki :)) burnun cok guzel olacak sihirli ellere teslim olacaksin hic merak etme guzel burnusunun fotografini istiyoruz o zaman ameliyattan sonra :)[/
yüz yüze görüsme imkanim olmadi ama icim cok rahat okadar cok arastirdim ki kafama tek yatan Emre beydi...kesinliklee bende inaniyorum iyi olacagina...ameliyatdan sonraa ekliyecegim..:)
Aaa yuzyuze gorusmedin mi :) gorusunce anlayacaksin bizi neden emre beyi sectigimizi :) ne mutluki sen emre beyi gormeden bile kararindan eminsin :) tabi yaptigi burunlari goruyorsun karar vermede o da cok onemli :) ne istedigini iyi anlatirsan gerisinden hic korkma insallah tam istedigin gibi bir buruna sahip olursun :)
Aaa yuzyuze gorusmedin mi :) gorusunce anlayacaksin bizi neden emre beyi sectigimizi :) ne mutluki sen emre beyi gormeden bile kararindan eminsin :) tabi yaptigi burunlari goruyorsun karar vermede o da cok onemli :) ne istedigini iyi anlatirsan gerisinden hic korkma insallah tam istedigin gibi bir buruna sahip olursun :)
:=)hayir görüsmedikk biraz cilginca bir karar gibi gelebilir..ama öyle degil..nereye baktiysam nerede arastirdiysam hep iyi burunlar..hep iyi yorumlar..yapildi..o yüzden karar vermem kolay oldu aslinda benim icin..ve birazda sans diye göriyorum..bu burnusumdan daha kötü olacagini sanmiyorum..:)hehe
:=)hayir görüsmedikk biraz cilginca bir karar gibi gelebilir..ama öyle degil..nereye baktiysam nerede arastirdiysam hep iyi burunlar..hep iyi yorumlar..yapildi..o yüzden karar vermem kolay oldu aslinda benim icin..ve birazda sans diye göriyorum..bu burnusumdan daha kötü olacagini sanmiyorum..:)hehe
Sans faktoru de onemli tabi ama hersey sans degil ozellikle burun estetiginde sanstan daha onemlisi cerrahin becerisi ve kendine olan guveni:) emre bey kendine cok ozguveni olan bi doktor ve olumlu olumsuz herseyi soyler hic ustunu kapamaz durustluk de cok onemli:) yillarca arastirdim ameliyat oncesi de sonrasi da hala bakiniyorum hic memnunuyetsiz hastasina rastlamadim bu da ne kadar basarili oldugubu gosteriyo belli bi kalibi yok hep farkli burunlar yuz hatlarina gore:) senin gibi gorusmeden ameliyat gunu alan bi kac kisi daha biliyorum yurtdisinda olunca oyle oluyo genelde :) hic korkma burnun cok guzel olacak eminim :) pozitif dusun hep bu da cok onemli :)
Nikli,ben 5500 e olmustum 14ay once. Fiyat su an 7000 eger emre beye olmak istiyorsan biraz daha birikim yap sonradan baskasina olup pisman olma derim ben seneye yine zam gelcek cunku.
Arjin,tampon ve atel 5gun kaliyor sonra bant yapistiriyor 2 3 gunde bir degistiriyor ortalama 13. 14. Gun cikariyor tamamen sen gitmeden son kez bant yapistirir emre bey sonra sen 3 4 gun sonra kendin dusta cikarirsin 10gun duran cok cunku oyle yapiyorlar sorun olma merak etme :) morluklar kisiye gore degisiyor belkide hic olmaz 3 gunde gecende var 1 haftada gecende tamamen senin cilt yapinla alakali:) 10.gun cok daha iyi gorunursun morluk kalmaz sanmiyorum:)
kızlar selam.Bu revizyon ameliyatı ne oluyor acaba?Ben 7 yaşındayken yüz üstü bir taşın üstüne düştüm.Burnum o ara kırıldı.12 yaşımda acil ameliyat olmam gerekti ama estetik değil yalnızca et aldılar.Geçen sene bi daha nefes alamama problemimden dolayı oldum ama estetik değildi,yine nefes alışveirşim düzelmedi.Bu sefer estetik olmayı düşünüyorum.Önceki 2 ameliyatım estetik değildi yine de revizyon mu oluyor?
Belkide benim gibi hiç morarmassın
Kızlar ameliyattan sonra cildim ve burnum özellikle acayip yağlanmaya başladı. Burun bakımı için bir öenriniz varmı?
Kızlar ödemelerimin gitmesi için doktorum bol bol suyun yanında yeşil çay içmemi önerdi. İnternetden ve çevremden araştırma sonucu maydonoz sapı kaynatıp içmek daha faydalı olduğunu duydum. Bir haftadır hem maydonuz sabı kaynatıp içiyorum hem yeşil çay sizce faydası olurmu maydanozun?
benimde öyle oldu cnm bi cildiyeciye görün bana bi karışım verdi eczaneye yaptırıyosun o iyi geldi bitanede burnuma sürmem için bi krem verdı o biraz kurutuyo iyi oluyo
haklısın sanırım gerçi benim sivilce problemim eskiden vardı eczane deiğin gibi bir karışım yapıp bana vermişti ameliyat ve sonrası ara verdim ona devam edeyim bari belki işe yarar
Bendede öyle oldu canım burnumda sivilceler başladı ömrümde ilk defa burnumda çıktı
Hadi yanaklarımda çıkardı :) ameliyat olduktan 15 gun falan
Çıktı ben hemen peeling yaptım sonrada her gece burnuma
Kurutucu krem sürdüm dediğim gibi benim yanaklarımda çıkar die kremlerim
Var onu sürdüm hiç dokunmadım sonra 15 güne gecti hemen
Yalnız peeling ve kurutucu krem önemli
Sonra burnun kuruyup kabuk bağlar onuda
Yine peeling yapar geçer onlar moral bozma
Eminim çok güzel olmuştur :)
zeynaaa her yönden çok güzel olmuş eşin kıskanmasın seni şimdi yaptırmasamıydın acabakızlaaaaaaaar...13. günümde bantlarımı çıkardı emre bey..şu an yüzümün ortasında minik bi patlıcan var gibi.. ama çok tatlı bi patlıcan :))))) resimler en kısa zamanda geliyo..
zeynaaa her yönden çok güzel olmuş eşin kıskanmasın seni şimdi yaptırmasamıydın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?