emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre beyin hastalarinin hepsi cok memnun biz tabiki emre beyi oneririz ama siz aklinizdaki doktorlarla gorusup karar verin o daha saglikli olur sizin icin akliniz kalmasin hic bir doktorda.
cnm ameliyat tarihini şimdi alsam en yakın zaman olarak ne zamanı veriyor bir bilgin varmı

kızlar emre beyin burun ameliyatı fiyatları yaklaşık ne kadar bilginiz var mı...bir de kapalı teknik mi uyguluyo açık teknik mi

kızlaarrr bir haberim varrr sizeeee :)

14 Nisan Annem Emre beye ameliyat oluyor ahahahha annemide kendimize benzettik

ahah inanmıyorum benden cesaretli ve atak çıktı annen :)) tarih de çok yakın:) o zmn annenden de foto beklioruz:) ben öğretmenim o yüzden haziranı bekliorum mecbur(

şöyylekiii... Annemin tek burnu bildiğiniz iptal nefes alamıyor ve babamda dahil kimse annemle aynı odada kalmıyor bildiğiniz borozan gibi horluyor zavallı kadın
emre beyle görüştürdük biliyorsunuz kbb ci emre bey estetik için deil ama acilen saglık için olması lazım dedi bizde madem o masaya yatıcak biraz emre beyin sihirli dokunuşlarından da faydalansın dedik :) haksızmıyız nasıl olsa narkozu alıcak

anlıcağınız hem horlamıcak hem gzel bir burnu olucak :) Annemi ikna etmek cok zor oldu taki geçen ay nefessiz kalıp bogulmakdan son anda uyanarak kurtulana kadar

zorunlu ameliyatı birazda kendi çıkarlarımıza çeviryoruz :)

ayy cok sevindim o zaman tabiki sağlığı açısındann peki sihirli eller nereyi düzeltecek yani belli bi sey warmı burnunda canım kemer falan

ayy cok sevindim o zaman tabiki sağlığı açısındann peki sihirli eller nereyi düzeltecek yani belli bi sey warmı burnunda canım kemer falan

canım annemle yüz hatlarımız benziyor tabi onun 20 yıllık bir yıpranma payı var bana göre
annemin burnu benim eski burnumun daha zaman asımına ugrayıp sarkmıs hali :) cok kemerli dğil aama güzel bir burunda değil

Supermisss :) bizde de benden once annem oldu emre beye ameliyat 4 ay sonra ben :) benden sonra kardesim falan derken 4 kisi olduk daha sirada bekleyenler de var :)) annenden sonra devami gelir onun:) simdiden cok cok gecmis olsunnn hayirli olsun yeni burnusuuu:)

BAK ŞİMDİ NE SAYICAM :)
önce
1- ben oldum ameliyat ( kardeşimin bir arkadaşı olmuştu onun sayesinde haberdar oldum Emre beyden )
2- sonra ablam oldu benden özendi ( 2.ameliyatı) muhteşem birisi oldu cok değişti
3- kuzenim oldu (4. cü ameliyat) ve harika ötesi oldu bildiğin afet
4- arkdaşım oldu çocuk lazdı gerisini siz düşünün :)
5-annem olucak
6- ygs sınavından çıktığı gibi haziranda kardeşim olucak zuhahahahah :) dediğin gibi devamı gelicek

Son düzenleme:

Hahah sizde bizim gibisiniz desenee masallaaah :) ben sadece ailemi saydim arkadaslarimi ve cevremden gorup gidenleri saymiyorum bile :) yetisemiyorum ben artik insanlara bunaltiyolar artik beni bi ara telefonum susmuyodu :) annenin burnuda cok guzel olcak eminim arkasi da gelir daha :)) benimde erkek kardesim dusunuyo ergenlikte su an burnu genisledi gecmezse kesin diyo:)) aile boyuyuz biz :))

Emre bey aile doktorumuz oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…