- 18 Eylül 2012
- 314
- 72
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.341
cgdmrcn canım şimdiden geçmiş olsun annene..iyi haberlerini bekliyoruz...
çok sağol bitanem biraz yasından dolayı sanırım daha agır atlatıcak tek endişemiz otoparlanması geç sürmez umarım
kızlar emre beyin burun ameliyatı fiyatları yaklaşık ne kadar bilginiz var mı...bir de kapalı teknik mi uyguluyo açık teknik mi
merabaa amelıyt olalı 14,5 ay :) oldu ve maksmm kalın derılı bı burnm olmasına ragmn sabırla bekledım hala dahada beklıyorum 2 senem vardı cogu gıttı azı kaldı:) ama suanda bıle her acıdan cok mutlu ve memnunm
Kızlar mesela siz yan yattığınızda burnunuzun ucu yana kayıyor mu?
Burun ucu yana nasil kaysin canim sana oyle geliyodur yana kayiyomus gibi bir his oluyodur :)
merabaa amelıyt olalı 14,5 ay :) oldu ve maksmm kalın derılı bı burnm olmasına ragmn sabırla bekledım hala dahada beklıyorum 2 senem vardı cogu gıttı azı kaldı:) ama suanda bıle her acıdan cok mutlu ve memnunm
Yok Canım ya sanki saga uzanınca ucu hafif kayıyor mesela sola uzandığımda burnum kaymıyor :)
Canim o bana da oluyodu :) kaymiyo tabiki olurmu oyle sey :)) oyle hissediyosun sadece uyusuklukla alakali sanirim o bi taraf daha mi uyusuk oluyo acaba bilmiyorum :) hatta gece kalkip bakiyodum burnuma :))) yeni daha seninki burnun iyilestikce o his de gidecektir :)
Kizlar bende 2 doktor arasinda kaldim. Emre beyin yaptigi burunlarada bayiliyorum. Annemin arkadasi var kadin girtlak kanseeiydi burnuna sicramis butun ameliyatlarini emre bey yapmis ve kadin suan cok rahat bu konudada basarisini gostermis emre bey fonksiyonel olarakta basarili bence amma basarili demisim :) sonuc olarak basarili :)
İnsallah iyelsmesini bekliyorum sabırsızlıkla
Ama fotoğraf çektirince baktım saga uzandığımda burun ucu hafif saga kayıyor fotoğraflarda
Aynı solda öyle bisey yok ama dediğin gibi olur inşallah :)
Kbb olmasinin da etkisi var ama hep en zorlari basariyor doktorumuz masallar :) cok da destek olur emre bey hastalarina bana bile ne kadar katlandi cok huysuzum da:)arada kaldiginiz iki doktorlada gorusun goruserek karar verin bence.
Kbb olmasinin da etkisi var ama hep en zorlari basariyor doktorumuz masallah :) cok da destek olur emre bey hastalarina bana bile ne kadar katlandi cok huysuzum da:)arada kaldiginiz iki doktorlada gorusun goruserek karar verin bence.
Evet henuz gorusmedim canim senin resimleri gordukten sonra ilk once emre bey ile gorusucem super olmus burnun canim
Bence mutlaka emre beye git öneriyorum emre beyi :) pişman olmazsın
Alanında bu kadar uzman baksa kimse yok bence :)
Kbb olmasinin da etkisi var ama hep en zorlari basariyor doktorumuz masallah :) cok da destek olur emre bey hastalarina bana bile ne kadar katlandi cok huysuzum da:)arada kaldiginiz iki doktorlada gorusun goruserek karar verin bence.
Sss_1 cok tesekkur ederim daha guzeli sana olur insallah:) emre bey gercekten cok basarili tavsiye ederim gorusmeni:)
Easem sana katiliyorum:) gorunen koy klavuz istemez zaten :)
ya canım bende senin gibiyim anca hazıranda olabilirim :) ne zaman olucaksın ameliyatahah inanmıyorum benden cesaretli ve atak çıktı annen :)) tarih de çok yakın:) o zmn annenden de foto beklioruz:) ben öğretmenim o yüzden haziranı bekliorum mecbur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?