emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar emre beyin burun ameliyatı fiyatları yaklaşık ne kadar bilginiz var mı...bir de kapalı teknik mi uyguluyo açık teknik mi

Emre beyin şaunki fiyatı bildiğim kadarıyla ilk ameliyatsa 7.000 tl revisyon ameliyatları bıçak sayısına göre değişiyo. Genelde açık teknik uyguluyor tabi kişnin durumuna göre bu değişir.

merabaa amelıyt olalı 14,5 ay :) oldu ve maksmm kalın derılı bı burnm olmasına ragmn sabırla bekledım hala dahada beklıyorum 2 senem vardı cogu gıttı azı kaldı:) ama suanda bıle her acıdan cok mutlu ve memnunm

Ameliyaaat arkadasimmmm:) iki kalin derili sabrin sonuna geldikkkk :) burnun sahane olduuuu senin kalin deride emre beyi tek gecerimmm nasil burnumuz boyle zarif oldu anlamiyorum ya:))

bişi sana arkadaşlık talebi gönderdim ben de kalın deriliyim ve revizyon düşünüyorum:) kalın deriler ilkinde bile incelerden zor oluo o yüzden biraz titiz davranıyorum. Kabul edersen sevinirim resimlerini çok merak ettim :)

Yok Canım ya sanki saga uzanınca ucu hafif kayıyor mesela sola uzandığımda burnum kaymıyor :)

Canim o bana da oluyodu :) kaymiyo tabiki olurmu oyle sey :)) oyle hissediyosun sadece uyusuklukla alakali sanirim o bi taraf daha mi uyusuk oluyo acaba bilmiyorum :) hatta gece kalkip bakiyodum burnuma :))) yeni daha seninki burnun iyilestikce o his de gidecektir :)

İnsallah iyelsmesini bekliyorum sabırsızlıkla
Ama fotoğraf çektirince baktım saga uzandığımda burun ucu hafif saga kayıyor fotoğraflarda
Aynı solda öyle bisey yok ama dediğin gibi olur inşallah :)

Kizlar bende 2 doktor arasinda kaldim. Emre beyin yaptigi burunlarada bayiliyorum. Annemin arkadasi var kadin girtlak kanseeiydi burnuna sicramis butun ameliyatlarini emre bey yapmis ve kadin suan cok rahat bu konudada basarisini gostermis emre bey fonksiyonel olarakta basarili bence amma basarili demisim :) sonuc olarak basarili :)

Kbb olmasinin da etkisi var ama hep en zorlari basariyor doktorumuz masallah :) cok da destek olur emre bey hastalarina bana bile ne kadar katlandi cok huysuzum da:)arada kaldiginiz iki doktorlada gorusun goruserek karar verin bence.

İnsallah iyelsmesini bekliyorum sabırsızlıkla
Ama fotoğraf çektirince baktım saga uzandığımda burun ucu hafif saga kayıyor fotoğraflarda
Aynı solda öyle bisey yok ama dediğin gibi olur inşallah :)

Yok canim korkma benim burnumun basina neler geldi anlatsam inanamazsin :) ne olaylar atlattim tabi ameliyatla alakali degil benimle alakali ne darbeler neler neler aglayarak gecenin korunde emre beyi uyandirip gittigimi bilirim:))) cok saglam test ettim onayladim kac kere :)) saga sola kayma ihtimali hic yok o sadece his bana da oluyordu biraz bekle kontrole gidince soyle emre beye:)

Kbb olmasinin da etkisi var ama hep en zorlari basariyor doktorumuz masallar :) cok da destek olur emre bey hastalarina bana bile ne kadar katlandi cok huysuzum da:)arada kaldiginiz iki doktorlada gorusun goruserek karar verin bence.

Evet henuz gorusmedim canim senin resimleri gordukten sonra ilk once emre bey ile gorusucem super olmus burnun canim

Kbb olmasinin da etkisi var ama hep en zorlari basariyor doktorumuz masallah :) cok da destek olur emre bey hastalarina bana bile ne kadar katlandi cok huysuzum da:)arada kaldiginiz iki doktorlada gorusun goruserek karar verin bence.

Bence mutlaka emre beye git öneriyorum emre beyi :) pişman olmazsın
Alanında bu kadar uzman baksa kimse yok bence :)

Evet henuz gorusmedim canim senin resimleri gordukten sonra ilk once emre bey ile gorusucem super olmus burnun canim

Bence mutlaka emre beye git öneriyorum emre beyi :) pişman olmazsın
Alanında bu kadar uzman baksa kimse yok bence :)

Sss_1 cok tesekkur ederim daha guzeli sana olur insallah:) emre bey gercekten cok basarili tavsiye ederim gorusmeni:)

Easem sana katiliyorum:) gorunen koy klavuz istemez zaten :)

Sss_1 cok tesekkur ederim daha guzeli sana olur insallah:) emre bey gercekten cok basarili tavsiye ederim gorusmeni:)

Easem sana katiliyorum:) gorunen koy klavuz istemez zaten :)

Saol canim insallah guzel olur

Slm.arkadaslar.Benim pazartesi gunu Emre beyle gorusmem var....yalniz bu forumu bastan sona okuma firsatim olmadi ne yazik ki.Daha once iki basarisiz ameliyat gecirmis biri olarak ucuncu kez olmazsa diye coook korkuyorum ve size sormak istedigim forumda Emre bey hakkinda olumsuz yorum yapan,memnun olmayan arkadaslara rastlayan oldu mu?Ozellikle revizyon olan arkadaslar bana biseyler soyleyin nolur....deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…