- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.361
Slm.arkadaslar.Benim pazartesi gunu Emre beyle gorusmem var....yalniz bu forumu bastan sona okuma firsatim olmadi ne yazik ki.Daha once iki basarisiz ameliyat gecirmis biri olarak ucuncu kez olmazsa diye coook korkuyorum ve size sormak istedigim forumda Emre bey hakkinda olumsuz yorum yapan,memnun olmayan arkadaslara rastlayan oldu mu?Ozellikle revizyon olan arkadaslar bana biseyler soyleyin nolur....deliricem
Slm.arkadaslar.Benim pazartesi gunu Emre beyle gorusmem var....yalniz bu forumu bastan sona okuma firsatim olmadi ne yazik ki.Daha once iki basarisiz ameliyat gecirmis biri olarak ucuncu kez olmazsa diye coook korkuyorum ve size sormak istedigim forumda Emre bey hakkinda olumsuz yorum yapan,memnun olmayan arkadaslara rastlayan oldu mu?Ozellikle revizyon olan arkadaslar bana biseyler soyleyin nolur....deliricem
zara senin ameliyatını da merak ediyorum gün gelip çatmış korkma canım her şey güzel olcak eminim:)Slm.arkadaslar.Benim pazartesi gunu Emre beyle gorusmem var....yalniz bu forumu bastan sona okuma firsatim olmadi ne yazik ki.Daha once iki basarisiz ameliyat gecirmis biri olarak ucuncu kez olmazsa diye coook korkuyorum ve size sormak istedigim forumda Emre bey hakkinda olumsuz yorum yapan,memnun olmayan arkadaslara rastlayan oldu mu?Ozellikle revizyon olan arkadaslar bana biseyler soyleyin nolur....deliricem
:)) papatya çayını saçıma sürüp güneşte beklemiştimde hiç bir işe yaramamıştı boşuna beklemiştim saatlerceBuarDa kızlar papatya cayı ile sac açan varmı
Varsa nasıl iyi oldumu açıldı mı ? Ve oksijen suyuyla
Açan var mı ? :)
:)) papatya çayını saçıma sürüp güneşte beklemiştimde hiç bir işe yaramamıştı boşuna beklemiştim saatlerce
:)) papatya çayını saçıma sürüp güneşte beklemiştimde hiç bir işe yaramamıştı boşuna beklemiştim saatlerce
Aslında her gün düzenli olarak papatya çayı sürüp 2 saat güneşin altında dursanız açılıyor ve doğal bir rennk alıyor
ay dilek güldürdün beniAyy bende cocukken oksijen suyuyla acmistim nasil igrenc bi renk olmus simdi resimlere bakiyorumdasiyah saca ne diye surersin bide aralara kendimce biseyler yapmisim annem kiyameti koparmisti haha:) papatya cayini arkadasm denemisti yillar evel bi ise yaramamisti belkide yanlis uyguladi yapamadi ama bence o tur seyler sac rengi biraz daha acik olanlarda iyi duruo benim gibi siyahin ustune yapinca şopar gibi geziyosun sonra :)))
ay dilek güldürdün benioksijen suyunu sürünce garip bi renk oluyo gerçekten turuncu desen değil açık kahve hiç değil bende çok heveslenirdim küçükken de annem kızdığı için süremedim :)
yaa düzenli yapmak lazımmış demek kaç saat beklemişim boşuna boşuna:))
Ece erkenin revizyon ameliyatini emre bey yapmis gecen gun:) haberini gordum internette
Ece erkenin revizyon ameliyatini emre bey yapmis gecen gun:) haberini gordum internette
Takip edelim bakalım nasıl olmuş merak ettim :))
hadi ya:)))) iyi ki ameliyat olmuş ece erkenin burnu çok kötüydü bence Emre bey isabetli bi karar olmuş merak ettim bak şimdi nasıl oldu acaba?
Cok guzel olacagina eminim :)
Handancim bencede iyiki olmus 3. Yada 4. Ameliyati sanirim emre beyden sonra son olur:)
hep derdim bu ünlülerin burunları bu kadar kötü niye Emre ilhana ameliyat olmuyolar diye:)) çözdüler işi kuyruk kapıya dayanmıştı şimdi merdivenlere uzanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?