emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hayir ben yaklasik 2 senedir forumdayin hic rastlamadim ne forumdan ne disardan. Handemelek var benim arkadas listemde o da 3 basarisiz ameliyat gecirmis sonra emre beyi bulup 4. Ameliyatini olmustu cok guzel oldu burnu o sana yardimci olacaktir bi bak istersen :)

Bende burnumdan çok memnunum ve gören çok doğal ve güzel buluyor
Ve emre Beyden çok memnunum inşallah ay sonu kontrolüme
Gidicem :) yani mutlaka öneriyorum bi gör mutlaka asla pişman
Olmazsın fotograflarına bakmamız mümkün mu acaba burnun nasıl die :)

BuarDa kızlar papatya cayı ile sac açan varmı
Varsa nasıl iyi oldumu açıldı mı ? Ve oksijen suyuyla
Açan var mı ? :)

zara senin ameliyatını da merak ediyorum gün gelip çatmış korkma canım her şey güzel olcak eminim:)

:)) papatya çayını saçıma sürüp güneşte beklemiştimde hiç bir işe yaramamıştı boşuna beklemiştim saatlerce

Aslında her gün düzenli olarak papatya çayı sürüp 2 saat güneşin altında dursanız açılıyor ve doğal bir rennk alıyor

:)) papatya çayını saçıma sürüp güneşte beklemiştimde hiç bir işe yaramamıştı boşuna beklemiştim saatlerce

Ayy bende cocukken oksijen suyuyla acmistim nasil igrenc bi renk olmus simdi resimlere bakiyorumda siyah saca ne diye surersin bide aralara kendimce biseyler yapmisim annem kiyameti koparmisti haha:) papatya cayini arkadasm denemisti yillar evel bi ise yaramamisti belkide yanlis uyguladi yapamadi ama bence o tur seyler sac rengi biraz daha acik olanlarda iyi duruo benim gibi siyahin ustune yapinca şopar gibi geziyosun sonra :)))

ay dilek güldürdün beni oksijen suyunu sürünce garip bi renk oluyo gerçekten turuncu desen değil açık kahve hiç değil bende çok heveslenirdim küçükken de annem kızdığı için süremedim :)

ay dilek güldürdün beni oksijen suyunu sürünce garip bi renk oluyo gerçekten turuncu desen değil açık kahve hiç değil bende çok heveslenirdim küçükken de annem kızdığı için süremedim :)

ya ama bi gorsen halimi simdi bakiyorumda bide guzel saniyodum o zaman sacimi bi havalardaydimki sorma ya o rengin tarifi yok cok berbat bi renk olmus siyah saca kesinlikle yapilmaz ya cocukluk iste :)) bide ben 10dk gunese cikiyim zenci oluyorum o zamanda yazmis o sacla gerisini sen dusun benim annemde cok kiziyodu izin vermemisti o disardayken 2 arkadasimla yapmistik hepimiz tek ornek tabi annem gelince kiyamet kopmustu:))yok yok hic bulasilmaz oksijen suyu falan :)

yaa düzenli yapmak lazımmış demek kaç saat beklemişim boşuna boşuna:))

Kumsal varsa yakınınızda paaptya suyunu sürüp çıkın 2 saat dolaşın ama 2 hafta kadar düzenli yapmanız gerek bir kerede açılmaz ki oksijen suyunuda önermem iğrenç bir renk veriyor birde papatya suyunu ıslak saça sürerseneiz saçta yayılır yani eşit şekilde açılır saçın rengi ama biraz sabır işte

zara 15 gün önce emre beye revizyon olmuş biri olarak sööleyebilirim ki hiç korkmana gerek yok..çok profesyonel bi ekiple birliktesin..emre beyin yeteneği zaten tartışılamaz..her doktorun memnun olmayan hastaları vardır mutlaka, bu beklentiyle ilgili bişey.. bunlara odaklanma, hiç endişe etme, herşey çok güzel olucak..benim fotolarıma da bakabilirsin istersen...

kesinlikle şiddetle tavsiye ederim özellikle revizyonsan zaten hiç düşünme benim ablam 2. ameliyatını kuzenimde 4. ameliyatını emre beye oldu ben ilkinde emre beyi tanıdığım için şanslılardanım :)

Ece erkenin revizyon ameliyatini emre bey yapmis gecen gun:) haberini gordum internette

hep derdim bu ünlülerin burunları bu kadar kötü niye Emre ilhana ameliyat olmuyolar diye:)) çözdüler işi kuyruk kapıya dayanmıştı şimdi merdivenlere uzanır

çok gülüdm kızlar size. özellikle ünlülerden mahsun kırmızı gül ve doğuş acilen enre beyi görmeliler. Burun ucları kara sanki duvara toslamış gibiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…