- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.381
hep derdim bu ünlülerin burunları bu kadar kötü niye Emre ilhana ameliyat olmuyolar diye:)) çözdüler işi kuyruk kapıya dayanmıştı şimdi merdivenlere uzanır
Ben de ulus Liv Hospital'da olduğunu okudum,demek emre beye olmus. Merak ettim simdi yeni burnunu:)
çok gülüdm kızlar size. özellikle ünlülerden mahsun kırmızı gül ve doğuş acilen enre beyi görmeliler. Burun ucları kara sanki duvara toslamış gibiler :)
Slm.arkadaslar.Benim pazartesi gunu Emre beyle gorusmem var....yalniz bu forumu bastan sona okuma firsatim olmadi ne yazik ki.Daha once iki basarisiz ameliyat gecirmis biri olarak ucuncu kez olmazsa diye coook korkuyorum ve size sormak istedigim forumda Emre bey hakkinda olumsuz yorum yapan,memnun olmayan arkadaslara rastlayan oldu mu?Ozellikle revizyon olan arkadaslar bana biseyler soyleyin nolur....deliricem
Hahaah handan alemsin ya kesfettiler emre beyi sonunda :)
Efnan evet emre beye olmus ben de merak ediyorum yeni burnunu:)
1gunes2, aynen katiliyorum sana ama cogunun burnu cok kotu :) emre beyin yogunlugu 2 kati artar simdi artik randevu almak isteyenlere seneye gun vericek galiba :))
Sormak ya bende aralıkta aramıitım banda 1 nisana vermişti adamı hergün hem ofis hem cepten hepte netten resmen beni randevuya alın diye taciz ediyodum :) iyiki etmişim ameliyatımı oldum iyileştim bile yoksa daha yeni ilk randevumu yeni gitmiş olacaktım. İlk görüşmemizde hoşgeldin başımın tatlı belesı demişti
Kızlar okyanus suyu ne kadar süre kullandınız?
İyi yapmissin ya bak oldun bile ameliyatini :) bosluk yakaladigi an randevu vermeye calisiyo gece cikiyo ameliyattan cunku kimseye kiyamiyo kendisine ulasana yardimci olmaya calisiyo:)
Bilmezmiyim canım ya benim ameliyatım gece 12 de bitti ben kendime gelene kadar sat 1 e kadar başımı bekledi baya uzun sürmüştü ameliyat 7 saatcık okadar yoğunki o gün anladım onu DOKTORUMUZU ÇOK SEVİYORUM :)
benim bantlarım alındıktan sonraki ilk kontrolümde bırak demişti emre bey burun baya açık demişti galiba burun açıklığına göre kullandırıyo
Herseyden once hastalarini dusunuyo emre bey beni de cok cekti ben ameliyat oncesi belki 8 10 kere gittim :) cok takintiliyim herseye takiyorum cok ugrastirdim ameliyat sonrasida bi suru aksilik sakarlik yaptim ne kadar sakinirsan bisey oluyo gercekten :) o kadar sakarligima ragmen burnum sapasaglam sorunsuz olan emre beye oldu basini sisirdim gecenin korunde uyandirip gittim dikislerimi yirttim diye haha neler neler :) o yuzden diyorum emre beyin hakkini odeyemem ben diye:)
yaa kızlar dışarıdan gelenler için kalacak biyer ayarlıyor mu emre beyin asistanları sanki telefonda öyle bişey söylemişti yanlış hatırlamıyosam. gidip gelmeyi düşünüyodum ama zor olacak galiba kalmak daha mantıklı ama bi de otel ücreti çıktı off( dışarıdan gelip ameliyat olanlar nerde kaldı bilgi verirseniz sevinirim
Sanirim anlasmali otel ayarliyorlar kalmaniz icin ama o da ucretlidir anlasmali oldugu icin biraz daha uygundur
tşkkürler ne kadar acaba fiyatı bilen var mı?
Hayatımı değiştiren sevgili doktorum...iyi ki bulmuşum Emre Bey'i de 2 yıl önce ameliyat olmuş ve kurtulmuşum..geçirdiğim 3 burun ameliyatından sonra 9 saat süren zorlu bi operasyonla fıstık gibi bir buruna kavuştum..Allah ondan ve ekibinden razı olsun..o zamanlarda bu sitede çok araştırma yapıp yazmıştım..ama burnumu ilk ameliyat eden dr hakaret davası açacağını söyleyince üyeliğim herşeyim iptal edildi..Gerçi ilk doktorumla da konuştuk helalleştik hallettik ama çektiğim acılar bende kaldı bi de harcadığım paralar...
Arkadaşlar eğer gerçekten burun ameliyatı olmak istiyorsanız kesinlikle Emre Bey derim..gerçekten yaşamış biri olarak..
yukardaki bir kaç satır aslında benim en az 6-7 yılımı anlatıyor..çektiğim acılar psikolojim..3. ameliyatımı lokal anestezide bayıltılmadan oldum düşünün..fotoğrafımı paylaşamam ama profilime koyabilirim..size şu kadar söylüyeyim kimse burnumun estetik olduğuna inanmıyor..ki 2 yıl geçti ameliyat olalı..kesinlikle düşme falan yok..zamanla burnum dahada oturup güzelleşti..ama Emre Bey söyleridi hep revizyon ameliyatlarında sabır sabır diye..gerçekten öyle oldu..Cok gecmis olsun cok zor bi donem gercekten 2. 3. Burun ameliyatlari harcadiginiz paradan daha onemlisi psikolojiniz de etkileniyor yakin arkadasimdan biliyorum cok zor gunler gecirmisti yillar once. Emre bey benim
İcin cok buyuk bir sansti ilk tercihimi dogru yapmis olmamin mutlulugunu hala yasiyorum her burnuma baktigimda:) emre beyden daha iyisini gormedim ben kendisi cok mutevazi ama ben yaklasik 4 senedir yaptigi burunlari devamli goruyorum basarilari daim olsun bende herkese gozum kapali emre beyi tavsiye ediyorum. Fotograflariniz var mi gormemiz mumkun mu? Emre bey revizyonda cok cok basarili biliyorum :) ama merak ettim burnunuzun su anki halini sakincasi yoksa tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?