- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.401
yukardaki bir kaç satır aslında benim en az 6-7 yılımı anlatıyor..çektiğim acılar psikolojim..3. ameliyatımı lokal anestezide bayıltılmadan oldum düşünün..fotoğrafımı paylaşamam ama profilime koyabilirim..size şu kadar söylüyeyim kimse burnumun estetik olduğuna inanmıyor..ki 2 yıl geçti ameliyat olalı..kesinlikle düşme falan yok..zamanla burnum dahada oturup güzelleşti..ama Emre Bey söyleridi hep revizyon ameliyatlarında sabır sabır diye..gerçekten öyle oldu..
ben emre beye iki bucuk seneye yakin zaman önce ameliyat olmustum, gecenlerde baska bir burun bogaz doktorunda sira bekleyen estetik olmus hastalari gördüm (almanya) ve emre beyi bulup ona ameliyat oldugum icin Allaha cok sükür ettim gercekten... kimisinin ucu uzun kalmis kimisinin burun delikleri karsidan görünüyor vs vs.... ayrica bu doktor emre beyi övdü ismini oda cok duymus ondan bana hic revizyona gelen olmadi dedi... belki onun hastalari emre beye gitmistiriki yil önce yorumlariyla deneyimleriyle yol gösteren tüm arkadaslara tesekkürü bir borc bilirim
Reklam amaçlı değildir umarım yorumlar
Angry bird, gercekten revizyon hastalarinin cok sabirli olmasi gerekiyo cok sevindim adiniza benimde 15 ay olacak gun gectikce daha da guzellesiyor burnum iyiki ilk tercihimi emre beyden yana kullanmisim:)
Moonshine aynisini ben gecen gun yasadim ne burunlar gordum hem uzuldum onlar icin hem de sukrettim dogru doktoru bulmak cok zor gercekten bi doktorun baska bi doktoru ovmesi cok zor biseydir ovmezler genelde ovuyosa eger bu da emre beyin basarisini gosterir :)
Sultannn34 burun estetigine ilgiliysen doktor arastirmasi yaptiysan bilmen emre beyin reklama ihtiyaci yok:) ben de dahil hastalari memnunuyetini yazio bundan normal bisey yok
Memnun olmak farklı birşey, her doktor için memnun olanda olur olmayanda olur. Memnuniyetini herkes dile getirir ama yazılanları bir okuyorum sanki haşa baştan yaratıyor. Reklam amaçı olduğunu düşünüyorum ben şahsi görüşüm
Memnun olmak farklı birşey, her doktor için memnun olanda olur olmayanda olur. Memnuniyetini herkes dile getirir ama yazılanları bir okuyorum sanki haşa baştan yaratıyor. Reklam amaçı olduğunu düşünüyorum ben şahsi görüşüm
valla arkadaşım ben ne emre beyden para alıyorum nede akrabam falan..uzun süredir girmiyordum buraya üyeliğim iptal edilmişti ilk ameliyat eden dr'umun şikayetiyle..o kadar acı çekmişim etmişim söylediğim bikaç söze hakaret davası açacaklardı..Emre bey gerçekten bir sanatçı benim burnumu baştan yarattı..kaburgamdan kıkırdak alındı ve yeni bir burun yapıldı..bir kaç aylık değil ömürlük burun yapıyor emre bey...yiğidi öldür ama hakkını ver..siz siz olun dikkat edin herkese kanmayın..ilk ameliyat çok önemli..bana senin burnunu yapamam git bozan dr.a yaptır diyen de çok oldu..lütfen bilip bilmeden konuşmayalım..
Bence emre bey alanında bu kadar başarılı
Olması normal karşılanmıyor başarısız olanların karşısında,
Bu yüzden size reklam gibi gelebilir ama ben ameliyat olmak istediğimde
Bu yorumları okuduktan 1 hafta sonra hemen randevu almaya çalıştım
Tabiki hastaları yönlendiriyor iyi bi sekilde iyikide yazılmış yoksa başka bi doktora ameliyat. Olup
Memnun kalmayabilirdim bence her hasta yorumunu yazmalı...
yaa kızlar dışarıdan gelenler için kalacak biyer ayarlıyor mu emre beyin asistanları sanki telefonda öyle bişey söylemişti yanlış hatırlamıyosam. gidip gelmeyi düşünüyodum ama zor olacak galiba kalmak daha mantıklı ama bi de otel ücreti çıktı off( dışarıdan gelip ameliyat olanlar nerde kaldı bilgi verirseniz sevinirim
3 tane mesaj atmışsın toplam üçüde bu konuyla alakalı. Bende daha önce bir operasyon geçirdim ve burnumdan memnun değilim eskisi çok daha iyiydi revizyon içi doktor araştırıyorum. Daha önce gereksiz bir ameliyat olarak Allahın verdiği burnumu ve göz altlarıma yağ verdirdiğim için çok pişmanım. İşte burdada araştırıyorum, senin adına burnunun düzeldiğine sevindim ama çok yanlış konuşuyorsun beni baştan yarattı filan, Allah mı Emre İlhan yada Allah mı Muhammed Dilber? Burnumu düzeltti dersin
Ya ben canım tanımam etmem başarısızda demedim ki, ameliyat olup memnun olanların olması benide mutlu eder çünkü bende bir arayıştayım ama benim dikkatimi çekti yani sürekli okuyorum.Sırf burda reklam yapmak için yazanlar var biliyorum bariz belli, doktora birşey demiyorum bellki iyi doktor ama dediğim nokta farklı
Haklisin tabi reklam amaçlı yazanlar da vardır mutlaka ben sadece
Ameliyat olmak istiyorsan bosuna zamanın ve paran gitmeden emre beyle
Bi tanış derim sonuçta senin canına yazık yanlış ellere gitme
O yüzden dedim reklam degil yani :)
Tamam canım randevu alacağım, bu arada sen ne zaman ameliyat oldun
reklam mı diye düşünen arkadaşlar bence emre beyin ofisine gidip kendi gözleriyle görebilirler özellikle istanbul'da yaşıyorlarsa, ben gözlerime inanamamıştım oldukça büyük bir oturma salonu olmasına rağmen oturacak yer yoktu ve bütün hastaların burnu birbirinden farklı ve güzeldi. benim mesajlarıma bakarsanız aylarca gece gündüz yoğun bir şekilde en az 4-5 doktoru araştırdığımı ve son kararımın emre ilhan olduğunu görürsünüz üstelik başka bir şehirde yaşadığım için bütün görüşmelerim ameliyatım sadece beş gün içinde gerçekleşti, ameliyat olalı 40 gün bile olmadı evet hala şişliklerim yüzünden mutsuz olduğum konular var ama geçici olduğunu biliyorum ve en mutsuz olduğum anda bile keşke başka bir doktora olsaydım demedim bu şiş haliyle bile en iyisini yaptığını biliyorum, zamanı geriye alabilsem yine tercihim emre bey olurdu. kısacası gidin görün ondan sonra bu kadar da memnun olmaları şüpheli şeklinde yorumlar yapın ama gidersiniz yakından görür ve beğenmezseniz buraya yine yorum bırakabilirsiniz ben saygı duyarım çünkü tarzınız olmayabilir.
Çok haklisin canım harbiden çok kalabalıktı ve ordaki ortam çok sıcak ve hostu
Herkezin birbiriyle sohbeti ameliyat merakları falan çok güzeldi :) hatta bi hastanın
2. Ay kontrolü vardı baktık ordaki herkez çok beğendi burnu çok güzel olmuştu
evet canım ve o kadar çok yurt dışı hastası var ki farklı farklı dilleri duyabiliyorsun :) ne güzel senin şişliklerin yokmuş benim hala şiş ben de bardak bile kaldırmıyorum nerdeyse ama şişliklerim geçmiyor. bi rahat rahat makyajını yapıp gezenleri bir de şişlerim geçti diyenleri çok kıskanıyorum
Canım Yemene içmene çok dikkat et tuzdan uzak dur
Bol su iç :) mutlaka inecektir şişler derinin kalın olması ve bünye meseleside
Var malesef :) merak ettim burnunun sekli kalkıklıgı nasıl
ince deriliyim canım zaten burnumda ki şişlikler için 1 yıl beklemeyi göze aldım ben yüzümdeki şişliklerden rahatsız oluyorum ama bünye meselesi tabi. ben doğal bir burun istemiştim öyle de oldu şu an bile kimsenin anlayacağını sanmıyorum şu an hafif kalkık ve hafif kavisli ben özellikle kaş arası ve burun deliklerinin görünüşü konusunda isteklerimi belirtmiştim aynen istediğim gibi de oldu, kalkıklık ve kavis konusu ilerde belli olacak galiba aylar içinde çok farkediyo bence
Hadi hayırlısı o zaman canım yakistigina çok eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?