emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Moonshine,insanlarin ne dusundugunu dusunerek yazmak zorunda degilsiniz emre beyin de reklamla falan isi olmaz ihtiyaci yok cunku onunla gorusen ya da ameliyat olanlar bilir:)ona yapilan cok buyuk saygisizlik bence o tur yorumlar. 2 3 senelik hastalarinin buraya gelip yorum yapmasi kadar guzel bisey de yok bence.Burnu degerlendirmek icin 2 3 senelik hali onemli.Siz de ameliyat olmussunuz Ben ameliyat olali 15 ay olmus isimiz bitmis neden yorum yazalim illa reklammi oluyo yani cok memnun kaldigim icin insanlara yardim etmek olamaz mi amacimiz? Ki ben sadece emre beyin hastalarina degil diger doktorlarin hastalarina da yardimci oluyorum her zaman begendigim baska doktorlarin yaptigi burunlar oldugunda soyluyorum.burda kimse yalan yanlis asli olmayan seyler yazmiyor ben hic oyle bisey dusunmedim reklam kokan baska yorumlar var cok gordum ama beni ilgilendirmez diyip gectim:)Her sayfaya carsf carsaf yazmiyoruz burasi emre beyin sayfasi biz de kendisine ameliyat olduk istedigimiz herseyi de yazariz hiic kimseyi ilgilendirmez :)

Yukiank, canim benim de 2 3 ay yuzumde sis kalmisti yanaklarimda ozellikle neden bilmiyorum bunyeyle alakali sanirim kardesimin hemen gecmisti. Merak etme gecio:) yada acaba burun ameliyatindan sonra yuzunun sekli mi ortaya cikti o da olabilir.

teşekkürler sen ne zaman olmuştun fiyat konusunda bilgi verebilir misin fiyatı uygun biyer olması lazım benim için

teşekkürler sen ne zaman olmuştun fiyat konusunda bilgi verebilir misin fiyatı uygun biyer olması lazım benim için

ben yaklaşık 40 gün önce oldum burdan fiyat yazmayım ama kalitesine göre bulabileceğin en uygun fiyat orası emin ol. zaten netten biraz araştırırsan yakınlarda ki otellerin ortalama fiyatlarını görürsün, uzak olursan ameliyat sonrası falan zorlanabilirsin çok mu yakın ameliyat tarihin?

arkadaşım nasıl çarpıtmışsın konuyu..Allah peygamber işine girmişsin..ne diyosun Allah aşkına..biraz Türkçen varsa ordaki anlamın mecazi olduğunu fark edersin...İnan bana eski hallerimi görsen böyle abartılı yazmamın sebebini anlarsın...hayat işte her tarafta böyle muhalefet eden çıkıyor...neyse bilen biliyor herşeyi..Allah kimseye benim yaşadıklarmı yaşatmasın...

keşke öyle olsa ben tombik yanakları seviyorum :)) gün içinde daha iyiyim ama özellikle sabah ve akşamları çok şişiyorum biraz ayakta kaldığımda veya konuşmayı uzattığımda falan hemen şiştiğini hissediyorum bol bol su içip bekliyorum sadece :)

Bunyeye gore degisiyor canim burnus guzel oldu bu kadarina da katlanilir artik sen de benim gibi iyilesiyorsun demek :) 3 ay yuzum sisip iniyodu benim de :) kardesimi annemi cok kiskanmistim onlar 1 hafta 10 gunde toparlanmisti

Evet bünyeye göre çok değişiyor benim yüzüm ilk 4 gun çok şişdi
Hatta dedim daha ne kadar sisebilir :) sonra çok cabuk toparlandım
Bünye meselesi ben hatta suan burnumdan daha çok yanaklarimdaki lekeye taktım
Onlarla uğraşıyorum o kadarki burun şişliğim yok yani

Bunyeye gore degisiyor canim burnus guzel oldu bu kadarina da katlanilir artik sen de benim gibi iyilesiyorsun demek :) 3 ay yuzum sisip iniyodu benim de :) kardesimi annemi cok kiskanmistim onlar 1 hafta 10 gunde toparlanmisti

yeter ki sonuç güzel olsun geçeceğini bildikten sonra her şeye katlanıyor insan, ben de kıskanıyorum valla rahat rahat gezip tozanları neyse kendime bir ay daha zaman verdim dinlenmek için acısını sonra çıkaracağım :)) hayırdır ne lekesi canım ??

Son düzenleme:
Leke derken benim kendi akne lekelerim
Hormon bozulduğu için çıkmıştı ilaç kullanım bu sefer leke kaldı onlarla
Uğraşıyorum :) yaz tam gelmeden bitirmek lazım

Leke varsa en etkili cozum lazer tedavisi ilaclar bi yere kadar duzeltiyor ama bence tedavi olmusken lazer tedavisini arastirin tabi iyi bir doktor bulmak lazim ve dediginiz gibi yaz gelmeden halletmek lazim:)

ben ameliyattan 10 gün önce falan çok övülen ama daha önce hiç kullanmadığım bi pudra kullandım ve öyle bi alerji yaptı ki ertesi gün yüzümde 10 tane falan iltihaplı sivilce çıktı inanamadım, bütün hayatım boyunca 2 sivilcem aynı anda çıkmamıştı ameliyat öncesi fotolarımda gayet net varlar zaten ameliyata da öyle girdim o kadar zorlandım ki o dönem şimdi izleri var kendiliğinden asla geçmezler biliyorum, sonbaharda bende dermaroller tedavisi yaptırıcam muhtemelen, çok iyiymiş araştır istersen

mayıs sonunda inşallah otel adıyla fiyatını özelden yazabilir misin cnm ben özelden yazamıyorum istanbulu bilmediğim için pek sağlıklı araştıramıyorum

arkadaslar yardimmmm , burun estetigi olmak istiorum ama cok kucuk dogal burunlari hangi doktor iyi yapar ? ben emre ilhan diye duymustum ama emin degilimm??

arkadaslar yardimmmm , burun estetigi olmak istiorum ama cok kucuk dogal burunlari hangi doktor iyi yapar ? ben emre ilhan diye duymustum ama emin degilimm??

Emre bey herkes istedigi tarzda yuzune yakisan burnu yapiyor.benimki kucuk ama ben cok dogal istemedim kalkik istedim:)goruserek karar verebilirsiniz

Emre bey herkes istedigi tarzda yuzune yakisan burnu yapiyor.benimki kucuk ama ben cok dogal istemedim kalkik istedim:)goruserek karar verebilirsiniz

hayatim bi sorum daha var ya , sen simdi bana cevap yazdinya nerden gorebilirim cevap yazdigini tesadufen gordum cunku cevap verildigini ? yeniyimde anlamiorum bisey :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…