emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadslar emre beyin asistani eylule randevu verdi bu nasi is anlamadim ya (

Canım malesef öyle ben Ocak'ta aradığımda Nisan dediler ben cok şaşırdım sonra
Benim babam yurt dışında malesef belli aylarda geliyor buraya B'nde istanbula o günlerde gidebiliyorum
Ve görüşmem tasarımım ameliyatım hepsi 5-6 gun icinde olması gerekliydi
Asistana durumumu anlattım eğer randevu iptali olursa Şubat'ta mutlaka aramalarını istedim 3 gun sonra
Sagolsunlar hemen dondüler istediğim tarihte randevuyu aldım adını açığa yazman lazım
Eğer başka bi iptal olursa sana randevu verirler :) sana tavsiyem randevuyu aldığın gibi ameliyat ol
Sonra beklediğin zamanlar bosa gitmesin :)

bana 10 gün sonra yan yatabilirsin demişti emre bey, ama tek yastığa düşürmedi..gerçi bana gece bazen fenalık geliyo, atıveriyorum 2. yastığı :)))

Hahaha ya annemde oyleydi bi gece baktim soyleniyo yastiklari yere firlatiyo:)) ben 3ay yattim 2 yastik alistim birakamadim:)) ama yan donerek yatiyodm ilk zamanlar bile:))

Hahaha ya annemde oyleydi bi gece baktim soyleniyo yastiklari yere firlatiyo:)) ben 3ay yattim 2 yastik alistim birakamadim:)) ama yan donerek yatiyodm ilk zamanlar bile:))

canım..zaten 2 yastık yeterince zor benim için, bi de yan dönemezsem zaten uyku falan haram bana..bu yüzden 1 hafta uyumadım ben atel çıkana kadar :)) ama o gecenin bi yarısı 2. yastığı söölene söölene fırlatıp atmak çok eğlenceli..yanlış bişeyler yapıyo olabilirim tabi..Allah sonumuzu hayır etsin :)))

Zeyn_a merhaba, sizin bu son donemde Emre beyden ameliyat oldugunuzu ogrenmistim. Nasilsiniz simdi? Yeni burnunuzu begeniyor musunuz? Yani en azindan Teoman beyin yaptigi burnundan daha memnun musunuz? Umarim her sey yolundadir...

Ben hala bu iki doktorun arasinda kararsizim. Teoman beyi bilmem fakat eger Emre beye gitmeye karar verirsem, bildigim kadariyla ameliyat icin en azindan bir kac ay bekletiyor hastasini. Ben zaten Turkiye'de yasamiyorum ve ne zaman ziyaret etsem sadece en fazlasiyla 1.5 - 2 ay gibi kaliyorum, yani ameliyat icin onca zaman bekleyemem. Teoman bey bu acisindan farkli mi bilmiyorum ama o bana daha cok yakin ve ayni gunde hastalari taburcu ediliyor.

merhaba..şu an için revizyonumdan çok memnunum ben..emre bey de sağolsun hastalarıyla çok güzel iletişim kurabilen ve estetik gözü çok iyi olan bi doktor..bence emre beyi arayın ve durumunuzu anlatın..türkiye'de olmadığınızı, zaman problemi olduğunuzu falan..mutlaka anlayış gösterecek ve size uygun bir zaman ayarlayacaktır diye düşünüyorum..sonuçta çok özel bi durum yurt dışında olmanız..ben mutlaka emre beyle görüşün diyorum..

Memnun oldugunuza sevindim, en onemlisi zaten sizin memnun olmaniz :)

Ben ilkonce Teoman bey ve Emre bey arasinda karar vereyim, ondan sonra her seyi ayarlarim :) Yalniz cok acik soyleyecegim, Facebook'ta Emre beyin sayfasina bakiyordum, acik soyleyecegim yaptigi burunlari bana gore biraz fazla "yapilmis" burunlara benziyor. Yani kisacasi begeniyorum fakat yinede burunlarin yapildiklari biraz belli...

Emre bey de Acibadem Hastanesi'nde (Atasehir) uyguluyormus ameliyatlarini, degil mi?

Canım emre beyde oldum ameliyatımı ve İnan cok doğal buldu herkez ve anlamadılar yani halam bile anlamadı :) tabi yandan kavisli kalkik görünüyor benim burnumda kemikli biraz düşüktü egrilik vardi falan hatta diyorum keske biraz daha kalkık yapsaymışım cünkü dogal duruyor begendim ozellikle burun deliklerim karşıdan görünmemesi en cok istedigim seydi ve oldu :)hatta gecen gun yine bi teyze ne güzel Allah vermiş doğal burun dedi tabi artık kimseye demiyorum yapılı die senin emre beye anlatman önemli nasıl istiyorsun die merak ettim nasıl bi burun istiyorsun :)

ee canım foto bırakta görelim o doğal burnu:) ben olayım gün gün an an bırakıcam :)

ee canım foto bırakta görelim o doğal burnu:) ben olayım gün gün an an bırakıcam :)

Canım malesef foto eklemiyorum kişisel sebeb yüzünden

Merhaba.. Iyi ki memnun kalmissiniz. Benim icin en onemlisi zaten dogalliktir.
Tam benim istedigimi anlatmissiniz... Ben eve dondugumde hic kimse benim estetik oldugumu anlamasin istiyorum.

Burnumu ne kadar iyi anlatabilirim bilmiyorum. Simdi, eger Beren Saat'in burnunu hatirlayabiliyorsaniz, benim burnum aynen Beren Saat'in burnuna benziyor diyebilirim. Aramizdaki fark, Beren Saat'in burnu duz. Benimki ise hafif bir egrilik var, ama buyuk egrilik degil. Bazen bu egrilik fotograflarda cok belli, diger fotograflarda hic gozukmuyor.

Mesela eger bu siteye girerseniz, Megan Fox'in burun estetige dair fotograflari var. Onun son fotografina bakarsaniz benim burnumdaki egrilik onunkine benziyor diyebilirim (tabii kendisi de galiba onun halledip, burun estetigi oldu)

https://cosmeticsurgeryfriends.com/journals?procedure_id=23

Ama burnumun sekli dedigim gibi, Beren Saat'in gibi... Eger o egrilik giderse o zaman belki Beren Saat'in burnunun kopyasi olur benim burnum ...

Tabii Emre beye veya herhangi birisine gidersem elbette burnum dogal olsun diye bin kez soyleyecegim. Fakat bazen ne istedigini dinlemiyorlar, bildiklerini yapiyorlar. Bu beni rahatsiz ediyor ve asla burun estetik ile boyle olsun istemiyorum.

Son düzenleme:

Yok canım emre bey seni söyle iyi dikkatli dinliyor ki mümkün degil istedin gibi olmasın :) tabi anlatman Kazım kalkikligini
Bence tam düz yapma biraz kavisli yap bi tık cok güzel oluyor kalkikliginida beren saat gibi yap yakışır sana eminim emre beye güven biliyorum şimdi böyle sana tuhaf geliyor ama emre bey ısını cok iyi biliyor doğal yüzüne yakışan bi burun yapacaktır ama sana tavsiyem mutlaka hafif kavis biraz fazla kalkik yap mükemmel olur :)

Hmmm... Kavis ve kalkik burun bana yakisir mi bilmiyorum.

Emre beyin Facebook'taki sayfasinda gordugum burunlari, daha once dedigim gibi biraz fazla "yapilmis" gorundu. Ama o kisilerin eski burunlari nasildi bilmiyorum. Fotograflar da belki ameliyattan hemen sonra cekildiginden dolayi biraz dogal gorunmeyebilirdi (sislik filan)...

Teoman (Dogan) bey ile gorustugumde kendisi "ulkenize dondugunuzde hic kimse senin ameliyat gecirdigini anlamayacak" dedi. Ustelik bu forumdan anladigim kadariyla, Teoman bey cok dogal burun yapiyor. Ben de sonucta Emre beyden ameliyat olmak istersem, aynen Teoman beyin tarif ettigi gibi yapmasini isterim.

Tabi kendi fikrin ama ben Emre beyi öneriyorum :) tercih senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…