- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.461
ee canım foto bırakta görelim o doğal burnu:) ben olayım gün gün an an bırakıcam :)
Hmmm... Kavis ve kalkik burun bana yakisir mi bilmiyorum.
Emre beyin Facebook'taki sayfasinda gordugum burunlari, daha once dedigim gibi biraz fazla "yapilmis" gorundu. Ama o kisilerin eski burunlari nasildi bilmiyorum. Fotograflar da belki ameliyattan hemen sonra cekildiginden dolayi biraz dogal gorunmeyebilirdi (sislik filan)...
Teoman (Dogan) bey ile gorustugumde kendisi "ulkenize dondugunuzde hic kimse senin ameliyat gecirdigini anlamayacak" dedi. Ustelik bu forumdan anladigim kadariyla, Teoman bey cok dogal burun yapiyor. Ben de sonucta Emre beyden ameliyat olmak istersem, aynen Teoman beyin tarif ettigi gibi yapmasini isterim.
Kesinlikle emre beye nasıl istediğinizi anlatın o size yakışıp yakışmadığını söyler. Yakışmayacak birini asla yapmayacağını size diretir gerekirse ameliyat etmem diyebilen bir doktor. Benim burnumda çok doğal oldu bilmeyen kimse anlamıyor.
Galiba ben sizin sayenizde yavas yavas ikna olmaya basladim Emre beyden ameliyat olmak. :)
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Neticede daha cok vaktim var, kesinlikle Teoman Dogan ve Emre Ilhan arasinda bir tercih yapacagim, baska bir doktoru dusunmuyorum.
Emre beyin genel fiyati 7bin TL'dir, degil mi? Teoman bey ile gorustugumde maksimum fiyatinin 9bin TL oldugunu soyledi.
kizlar yardimlariniz icin cok tskkr.ederim.Emre beyle gorustum ve.....harika biri!:)Birsuru hastasini gorme imkanim oldu,hepsi ayri guzeldi....Cnm.fotograf koysam revizyona gerek yok diye yorum yapar herkes cunku burnum okadar kotu gorunmuyor.hatta Emre beye gittigimde ordaki bayanlar sizin kacinci gununuz diye sordu:)yalniz burun ustunde bi cokme var(oyle fotolarda veya uzaktan gorunmuyor)fazla kavisli,oyuk gibi duruyor....ben dumduz bi burun istiyorum ve en buyuk sorun nefes alma sorunum var bu yuzden terkar ameliyat olacagim.Emre beyden baskasinada sacimin telini bile teslim ettmem,kararim kesin!:))Bende burnumdan çok memnunum ve gören çok doğal ve güzel buluyor
Ve emre Beyden çok memnunum inşallah ay sonu kontrolüme
Gidicem :) yani mutlaka öneriyorum bi gör mutlaka asla pişman
Olmazsın fotograflarına bakmamız mümkün mu acaba burnun nasıl die :)
En erken Eylül ayı falan diye duydum.
Emre Bey'in ameliyat takvimi oldukça yoğunmuş sanırım, doğru mudur.
dr. Emre ilhan ameliyat için ne kadar ücret istiyor ve her kontrolde ücret alıyor diye duydum doğrumu :)
kizlar yardimlariniz icin cok tskkr.ederim.Emre beyle gorustum ve.....harika biri!:)Birsuru hastasini gorme imkanim oldu,hepsi ayri guzeldi....Cnm.fotograf koysam revizyona gerek yok diye yorum yapar herkes cunku burnum okadar kotu gorunmuyor.hatta Emre beye gittigimde ordaki bayanlar sizin kacinci gununuz diye sordu:)yalniz burun ustunde bi cokme var(oyle fotolarda veya uzaktan gorunmuyor)fazla kavisli,oyuk gibi duruyor....ben dumduz bi burun istiyorum ve en buyuk sorun nefes alma sorunum var bu yuzden terkar ameliyat olacagim.Emre beyden baskasinada sacimin telini bile teslim ettmem,kararim kesin!:))
kimsenin burda işi gücü yok reklam yapıcak =)okuma kardeşim o zaman gelip ne işin var burda yada reklamını yaptırmayan bi doktor bul git ona ol o zmn dimi ama:) onunda çok ihtiyacı vardı sanki reklama =)ona ameliyat olan herkes bilir ki burda inanmayanlar gidip görebilirler burdaki resmlere bakıpta anlıyamazsın bakarsın güzel olmuş ama ömürlük diil yada nefes sorunu var burda dilek gibi tecrübeli insanlar olmasa nerden bilicez biz iimi diilmi en azından bizim fotolardaki burunlarımız gerçek burda başka doktorun bi hastası burnuna fotoshop yapıp yapıp koyuyo :) burun kenarlarına bakıldığında bariz belli oluyo:) ya psikolojk sorunu var yada cidden reklam :) ama oda reklama ihtiycı olan bi doktor olmadığı için bence psikolojisi bozuk:) sanal ortamda kendini tatmin etmeye çalışıo :) böyleleride var yaniMoonshine,insanlarin ne dusundugunu dusunerek yazmak zorunda degilsiniz emre beyin de reklamla falan isi olmaz ihtiyaci yok cunku onunla gorusen ya da ameliyat olanlar bilir:)ona yapilan cok buyuk saygisizlik bence o tur yorumlar. 2 3 senelik hastalarinin buraya gelip yorum yapmasi kadar guzel bisey de yok bence.Burnu degerlendirmek icin 2 3 senelik hali onemli.Siz de ameliyat olmussunuz Ben ameliyat olali 15 ay olmus isimiz bitmis neden yorum yazalim illa reklammi oluyo yani cok memnun kaldigim icin insanlara yardim etmek olamaz mi amacimiz? Ki ben sadece emre beyin hastalarina degil diger doktorlarin hastalarina da yardimci oluyorum her zaman begendigim baska doktorlarin yaptigi burunlar oldugunda soyluyorum.burda kimse yalan yanlis asli olmayan seyler yazmiyor ben hic oyle bisey dusunmedim reklam kokan baska yorumlar var cok gordum ama beni ilgilendirmez diyip gectim:)Her sayfaya carsf carsaf yazmiyoruz burasi emre beyin sayfasi biz de kendisine ameliyat olduk istedigimiz herseyi de yazariz hiic kimseyi ilgilendirmez :)
Yukiank, canim benim de 2 3 ay yuzumde sis kalmisti yanaklarimda ozellikle neden bilmiyorum bunyeyle alakali sanirim kardesimin hemen gecmisti. Merak etme gecio:) yada acaba burun ameliyatindan sonra yuzunun sekli mi ortaya cikti o da olabilir.
kizlar yardimlariniz icin cok tskkr.ederim.Emre beyle gorustum ve.....harika biri!:)Birsuru hastasini gorme imkanim oldu,hepsi ayri guzeldi....Cnm.fotograf koysam revizyona gerek yok diye yorum yapar herkes cunku burnum okadar kotu gorunmuyor.hatta Emre beye gittigimde ordaki bayanlar sizin kacinci gununuz diye sordu:)yalniz burun ustunde bi cokme var(oyle fotolarda veya uzaktan gorunmuyor)fazla kavisli,oyuk gibi duruyor....ben dumduz bi burun istiyorum ve en buyuk sorun nefes alma sorunum var bu yuzden terkar ameliyat olacagim.Emre beyden baskasinada sacimin telini bile teslim ettmem,kararim kesin!:))
kimsenin burda işi gücü yok reklam yapıcak =)okuma kardeşim o zaman gelip ne işin var burda yada reklamını yaptırmayan bi doktor bul git ona ol o zmn dimi ama:) onunda çok ihtiyacı vardı sanki reklama =)ona ameliyat olan herkes bilir ki burda inanmayanlar gidip görebilirler burdaki resmlere bakıpta anlıyamazsın bakarsın güzel olmuş ama ömürlük diil yada nefes sorunu var burda dilek gibi tecrübeli insanlar olmasa nerden bilicez biz iimi diilmi en azından bizim fotolardaki burunlarımız gerçek burda başka doktorun bi hastası burnuna fotoshop yapıp yapıp koyuyo :) burun kenarlarına bakıldığında bariz belli oluyo:) ya psikolojk sorunu var yada cidden reklam :) ama oda reklama ihtiycı olan bi doktor olmadığı için bence psikolojisi bozuk:) sanal ortamda kendini tatmin etmeye çalışıo :) böyleleride var yani
Dg62 ve diğer üye olan kızlar size bisey sormak istiyorum
Burun ucunu kaldırdığımızda biraz daha kısa gösterirmi sizce
Ve ufak bi kaldırma olcaksa yine dikiş falan hani doktoru 10 gun sonra
Görmemiz gereklimi çok merak ettim bilen yazsın lütfen
veee annem amelıyatını olurrr :) kızlar anneyi beklemek nekadar zormuşş ablamı kuzenimi bekledim bukadar telaslanmadım
annemın burnusu aynı benımkıne benzıyorrr çokkk tatlı sımdı hastanede yatıyor prensesım :)
veee annem amelıyatını olurrr :) kızlar anneyi beklemek nekadar zormuşş ablamı kuzenimi bekledim bukadar telaslanmadım
annemın burnusu aynı benımkıne benzıyorrr çokkk tatlı sımdı hastanede yatıyor prensesım :)
geçmiş olsun canım. inşallah annenin de istediği gibi güzel bir burnu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?