emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kesinlikle emre beye nasıl istediğinizi anlatın o size yakışıp yakışmadığını söyler. Yakışmayacak birini asla yapmayacağını size diretir gerekirse ameliyat etmem diyebilen bir doktor. Benim burnumda çok doğal oldu bilmeyen kimse anlamıyor.

Galiba ben sizin sayenizde yavas yavas ikna olmaya basladim Emre beyden ameliyat olmak. :)

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Neticede daha cok vaktim var, kesinlikle Teoman Dogan ve Emre Ilhan arasinda bir tercih yapacagim, baska bir doktoru dusunmuyorum.

Emre beyin genel fiyati 7bin TL'dir, degil mi? Teoman bey ile gorustugumde maksimum fiyatinin 9bin TL oldugunu soyledi.

Bildiğim kadarıyla ilk ameliyatınız ise 7.000 tl revizyon ise bıçak sayısına göre değişiyo. Genen asistanlarını arayıp bilgi alabilirsiniz. Sakın ucuz olsun diye düşünmeyin bi kere olmalı en güzeli olmalı. Zaten ii doktorların fiyatı 5.000 tl ve üstü. yeni ameliyat olan biri olarak araştırmalarım sonucu söylüyorum :)

kizlar yardimlariniz icin cok tskkr.ederim.Emre beyle gorustum ve.....harika biri!:)Birsuru hastasini gorme imkanim oldu,hepsi ayri guzeldi....Cnm.fotograf koysam revizyona gerek yok diye yorum yapar herkes cunku burnum okadar kotu gorunmuyor.hatta Emre beye gittigimde ordaki bayanlar sizin kacinci gununuz diye sordu:)yalniz burun ustunde bi cokme var(oyle fotolarda veya uzaktan gorunmuyor)fazla kavisli,oyuk gibi duruyor....ben dumduz bi burun istiyorum ve en buyuk sorun nefes alma sorunum var bu yuzden terkar ameliyat olacagim.Emre beyden baskasinada sacimin telini bile teslim ettmem,kararim kesin!:))

dr. Emre ilhan ameliyat için ne kadar ücret istiyor ve her kontrolde ücret alıyor diye duydum doğrumu :)

emre bey standart fiyat ılk amelıyat 7 bın revizyonda degişiyor ve kontrollerde ücret almıyor amelıyat oncesı ve sonrası takıbı gercekten cok ıyı ben amelıyat oncesı 3 amelıyat sonrası suan 19 gunum 4 görsme yaptım ve cok yakına aylık kontrolum var ve cebımden emre beyın söyledıgı fıyat harıcı üçret cıkmadı ayrıca amelıyat yaptıgı hastane cok donanımlı avrupanın en ıyı hastanelerınden bırısı... güvenlı ellerdesınız yanı...

Cok doğru bi karar:)

kimsenin burda işi gücü yok reklam yapıcak =)okuma kardeşim o zaman gelip ne işin var burda yada reklamını yaptırmayan bi doktor bul git ona ol o zmn dimi ama:) onunda çok ihtiyacı vardı sanki reklama =)ona ameliyat olan herkes bilir ki burda inanmayanlar gidip görebilirler burdaki resmlere bakıpta anlıyamazsın bakarsın güzel olmuş ama ömürlük diil yada nefes sorunu var burda dilek gibi tecrübeli insanlar olmasa nerden bilicez biz iimi diilmi en azından bizim fotolardaki burunlarımız gerçek burda başka doktorun bi hastası burnuna fotoshop yapıp yapıp koyuyo :) burun kenarlarına bakıldığında bariz belli oluyo:) ya psikolojk sorunu var yada cidden reklam :) ama oda reklama ihtiycı olan bi doktor olmadığı için bence psikolojisi bozuk:) sanal ortamda kendini tatmin etmeye çalışıo :) böyleleride var yani

Zara,hayirli olsun kararin o yuzden hep diyorum gidip gorusmek cok farkli emre bey cok ilgili her zaman kendine olan ozguvenini gordunuz zaten o insani cok rahatlatiyor :)

Pudraseker, cnmm dediklerinin hepsine katiliyorum degisik insanlar ben bosverdim gulup geciyorum :) insanlara yardimci oldukca farkli algiliyorlar herkes kendi gibi bilirmis baskasini bu kadar basit:) oyle dusunenlere tavsiyem 1 kere emre beyin muayenehanesine gitmeleri:) reklama ihtiyaci var mi yokmu cok net cevap bulurlar :)

Dg62 ve diğer üye olan kızlar size bisey sormak istiyorum
Burun ucunu kaldırdığımızda biraz daha kısa gösterirmi sizce
Ve ufak bi kaldırma olcaksa yine dikiş falan hani doktoru 10 gun sonra
Görmemiz gereklimi çok merak ettim bilen yazsın lütfen

Tam bilmiyorum sahit olmadim ama burnu kaldirinca biraz daha kisa gorunebilir ama her uzun buruna da kalkiklik yakismaz diye dusunuyorum. Kardesim yazin kaldirtacak burnunu basit bi operasyon diye biliyorum 10 gun gormesi gerekmez sanirim

veee annem amelıyatını olurrr :) kızlar anneyi beklemek nekadar zormuşş ablamı kuzenimi bekledim bukadar telaslanmadım
annemın burnusu aynı benımkıne benzıyorrr çokkk tatlı sımdı hastanede yatıyor prensesım :)

Cok gecmis olsun cigdemcim eminim coook guzel olmusturr:)bende kardesimde kotu oldum ama anneyi beklemek cok zordur annem ameliyattayken ben ameliyathanenin onunden ayrilmamistim annem cikana kadar emre bey gormustu napiyosun burda yukari cik orda bekle diye ama yok cikmadim:) stresli saatler bitti ama artik tatli bekleyisler basladi sizin icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…