- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.481
veee annem amelıyatını olurrr :) kızlar anneyi beklemek nekadar zormuşş ablamı kuzenimi bekledim bukadar telaslanmadım
annemın burnusu aynı benımkıne benzıyorrr çokkk tatlı sımdı hastanede yatıyor prensesım :)
veee annem amelıyatını olurrr :) kızlar anneyi beklemek nekadar zormuşş ablamı kuzenimi bekledim bukadar telaslanmadım
annemın burnusu aynı benımkıne benzıyorrr çokkk tatlı sımdı hastanede yatıyor prensesım :)
canım çok geçmiş olsun..sağlıklı haberlerini bekliyoruz..
çok geçmiş olsun canımmmm
Kızlar benim mutlaka hafif bi burun kaldırma istegim var bu sekilde bana uzun geliyor
Hadi beni bırakalım küçük kardeşim bile burnun biraz uzun duruyor diyo
İnsallah halledilir :)
Canim sen kalkik bi burun istememistin oyle hatirliyorm ben
Evet malesef cok kalkik istememiştim emre bey o kadar doğal ve güzel bi burun yaptıki
Bu burna biraz daha kalkıklık gider die düşünüyorum
Hem daha kısa görünür emre hocamda demişti biraz daha kalkik yapabiliriz die ben bu kadar olsun demiştim
Keske doktoru dinleseymişim sekli falan cok güzel ama biraz daha kalkik olsa fena olmaz hatta ayın 29 unda kontrolum
Var o zaman bilgi ve randevu almak istiyorum tabi bunu babamdan habersiz yapmam gerek :) biraz isim zor anlayacağın canım
Hello guys , I'm not from Turkey . I had a consult with dr Emre Ilhan recently and I met his nurse before the consult helping me to create a patient's record. I need to get in touch with her as she knows english and can help me in communicating with Ilhan . Can anyone of you PM her contact? I already emailed the dr, but still no response , so I hope that the nurse can help me .
Haziran ayında sıra bende
evet çok şükür umarım korkup caymamAaa gun aldin mi sonunda :)
evet çok şükür umarım korkup caymam
Desene sen de kardesim gibi oldun :) emre bey ona da biraz daha kaldiralim demisti kardesim goze alamamisti burnu dogal oldu yazin kaldirtacak o da kucuk bi operasyonmus ama en az 6 ay gecmesi lazim onun icin:) iste ben o yuzden diyorum hep kaldirtin burnunuzu pisman olmayin diye neyse canim kisa bi islem merak etme ama babadan gizli nasil olacak dikis atiliyomu acaba hic bilmiyorum onu bak:) 1 2 hafta icinde ben de gidicem sorucam
bu durum daha korkunçmuş :) ayy bak korktum şimdi caymaktan. ben amelıyat olmayı inan cok ama cok istiyorum tek sorunum ameliyattan korkmak . caymamın nedenı korkumla ilgili olur. yoksa benım emre beye güvenim sonsuzHayirli olsun canim ama eger korkup cayarsan bir daha gun almaya kalkarsan uzun sure sonraya verir emre bey hazir degilsin diye baya uzatir yani :) keske tam hazir oldugunda gun alsaydin
Dg62 canım sen benim kurtarıcımsın vallahi,
Benim için doktora soruyorsun cok teşekkür ediyorum
Ben pek telefonda konuşmayı beceremiyorum utanıyorum
Dedim nasıl sorayım sayende öğrenirim yani operasyon sonunda dikiş falan yoksa
Orda 10 gun kalmam gerekmiyorsa ailem izin verir o zaman
Çünkü böyle biraz moralim bozuluyor :) ama Allah'a şükür sekli doğallığı falan cok güzel
bu durum daha korkunçmuş :) ayy bak korktum şimdi caymaktan. ben amelıyat olmayı inan cok ama cok istiyorum tek sorunum ameliyattan korkmak . caymamın nedenı korkumla ilgili olur. yoksa benım emre beye güvenim sonsuz
Dg62 bu arada ablanın burnu uzun falan miydi yanındaki halı nasıldı
Ve acaba biliyorum cok fazla soru soruyorum kusuruma bakmazsan
Ucunu biraz kaldırdığımız da kısa görünürmü yoksa bunun icinde kaldırma
Ameliyatı oldugum zaman kısaltma onuda yapabilirmiyim :)
Zence, hazir olmadigin icin eger gorusmede hissederse bile ameliyatini erteler hazir olmayan kimseyi hemen ameliyat etmez beni etmedi mesela :) yaklasik 5 6 ay sonra ameliyat oldum hazir degilsen ben mukemmelinide yapsam begenmeyeceksin benm icin en onemlisi psikolojinin hazir olmasi dedi:) gozlerinde telas var huzursuz oldum demisti ve ameliyatim ertelenmisti:) belki 10 kere gittim ameliyat oncesi hakikaten iyiki beklemisiz o kadar tam hazir oldum istedigin kadar gelebilirsin yeterki hazir ol demisti:)
Easem, burnunun uzunlugu eski haline de bagli mesela benm eski burnum kisaydi hala kisa:) kardesimin kemerli ve buyuktu ama simdiki burnu cok zarif ve benimkine gore biraz daha uzun ama normalde bakinca uzun degil normal :) kaldirinca burun kisalir biraz daha tabi oyle dusunuyorum ben:) bildigim kadariyla en az 5 gun durman gerekiyor emre bey gormek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?