emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Desteğin için teşekkür ederim, banada çok ileri tarihe verdiler nisanda ilk görüştüm telefonla temmuz dedeiler ameliyat için, uygun olmadı ağustosa aldım ama gün yaklaştıkça böyle tutştum işte, hayırlısı olsun inşallah.Ameliyat olduktan sonra inşallah herşey istediğm gibi giderse koyacağım resimlerimi çarşaf çarşaf :)

Kızlar rica etsem emre beye ameliyat beni arkadaş listelerine ekleyebilirler mi resimleri merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

resimleri göremiyorum ...ameliyat olamyı hala düşünüuorum..cesaret yok sadece..ya pişman olursam diye..ama emre beye ameliyat olup pişman olanını görmedim..

canım bencede korkmamalısın..inanki benımde canım cokk cokk azdır ama bende agustos ayında amelyat olcum.emre beye güveniyor isen ki öyle olduğunu düşünüyorum hiç korkmamalısın.çünkü gerçekten işinin ehli bir insan kendisi

Arkadaslar sizden rica etsem benim bir burun tasarimim var albümümde kkdan bir mimar arkadas cizdi.

Siz nasil buldunuz tasarimi ve ben bunu randevuda emre beye sunsam olurmu acaba.

Fikirlerinize ihtiyacim var )

ne zmaan ameliyat düşünüyosun yesii.ben eylül sonu ekim gibi başladım düşünmeye..kızlara baktıça hoşuma daha da gitti..emre ilhan ile naci çelik arasında kalmıştım..sanırm emre ilhan olcak bu gidişle...

Emre Bey artık Bağdat Caddesi'nde. İlgilenenler face'teki sayfasından yeni muayenehanesinin adresini öğrenebilirler. face kullanmayanlar da benimle irtibata geçebilirler.

Benim temmuzda ameliyat tarihim, umarim senin doktor tercihinde hayirli olur :)))

sagol acelyam seninki gibi olsa daha ne isteriiiiim inshalla fazla kavurmaz istanbul sicaklari :)))))

kiz dert etme istanbul sicagi kavursada sonunda guzel bir buruna kavusacaksan inanki buna deger:) benim gibi pimpirikli birisi yazin olduysa artik gerisini sen düsün:) seninkide guzel olucak ben hissediyorum balim

son fotolarini koysana canim ya ben de izlerin son durumunu merak ediyorum. kapali mi olsam diye dusunuyorum o sebeple..

tamam canim son izlerin resimlerini yakindan cekip koyarim elbet...acik ve kapali teknik sadece doktorun verebilecegi bir karr diye düsünüyorum...acik teknikle oldum ben ama gayetde memnunum acik teknikde daha burun ciplak bi sekilde görünüyor diye dusunuyorum....

fotolari koyunca senden haber bekliyorum ozmn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…