- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Rica ederim aynı şeyleri yaşadım hiç farklı değil. Bu nedenle ben zaman kaybetmeden ameliyat oldum. İlk bilgi aldığım doktor Emre İlhan dı yorumlar bni çok etkilemişti. Randevu ve ameliyat tarihini çok ileri bir zamana verdiği için ben kendisine ameliyat olmadım. Şuan da verdiğim kadardan çok memnunum. Hayırlısı olsun senin için :) Ameliyat olduktan sonra bilgi ver hatta olmadan öncede kesin kararını neler düşündüklerini yaz yardımcı olucak çok insan olucaktır :)
Ağustosta ameliyatım var ama çok çok korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum güzel burun resimlerine bakarak ama olmuyor,
nasıl geçiricem o ameliyat sonrasını,
işe döndüğümde insanlar nasıl tepki verecek,
ya güzel olmazsa, ya pişman olursam,
bir iki gündür sabahları kalktığımda aynaya bakınca ameliyat olmuş halimi düşünüyorum yüzümün ortasında bana ait olmayan bir burun ile çok itici geliyor bu fikir bana, sanki beni tamamen değiştirecekmiş gibi geliyor, yüzümü, gülüşümü, bakışımı, ifademi.... bilmiyorum kafam çooook karışık.
sagolsun yagmurluk her yazdigimizi kontrol ediyo
yesi ben beğendim şahsen ..nasıl yaptı n yaa çok iyi olmuş...
resimleri göremiyorum ...ameliyat olamyı hala düşünüuorum..cesaret yok sadece..ya pişman olursam diye..ama emre beye ameliyat olup pişman olanını görmedim..
ne zmaan ameliyat düşünüyosun yesii.ben eylül sonu ekim gibi başladım düşünmeye..kızlara baktıça hoşuma daha da gitti..emre ilhan ile naci çelik arasında kalmıştım..sanırm emre ilhan olcak bu gidişle...
Benim temmuzda ameliyat tarihim, umarim senin doktor tercihinde hayirli olur :)))
hayirlisi olsun arkadasim benimkiside gecen sene temmuzda olmusdu:)
canim suan izlerden eser yok.ne bir kizariklik nede kesik izi hepsi gecdi...ilk zamanlar kizariklik oluyor dogal olarak...ama geciyor
sagol acelyam seninki gibi olsa daha ne isteriiiiim inshalla fazla kavurmaz istanbul sicaklari :)))))
son fotolarini koysana canim ya ben de izlerin son durumunu merak ediyorum. kapali mi olsam diye dusunuyorum o sebeple..
tamam canim son izlerin resimlerini yakindan cekip koyarim elbet...acik ve kapali teknik sadece doktorun verebilecegi bir karr diye düsünüyorum...acik teknikle oldum ben ama gayetde memnunum acik teknikde daha burun ciplak bi sekilde görünüyor diye dusunuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?