- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ayy ne guzel :))sevındm senın adına sonuda boyle guzel olur ınsallah...
tmm cnm bekliyoruz meraklaa suan senı rahatsız edıyormu nefes alıp vermede
inş canım tsk ederim emre beye çok güveniyorum istediğimide net bir şekilde anlattım ona, o yüzden hiç korkmuyorum..darısı olacakların başına :)
saol cnm..ameliyat öncesi salı sabahı saat 6 da kahvaltı yaptım sonra bişey yemedim hastaneye geldim..zaten odayı önceden ayarlamışlardı beni odama aldılar bekledim saat 2 gibi hemşire ameliyat önlüğümü giydirdi sonra cesaretlendirici yapıldı kalcadan..iğnelerden korktuğum için zorlandım biraz..saat 3 gibi ameliyata alındım, ben narkozdan geriye dogru sayıcam diye beklerken etrafımda sesler duydum ameliyattan cıkıyodum şiddetli bir öksürükle..olmus bitmiş ben anlamadan saat 7 de odamdaymısım hiç yok denecek kadar az bir morluk oldu şişlikte nerdeyse hiç yoktu doktorum cok iyi gectiğini söylemiş burnumda eğrilik vardı kıkırdak sorunu vardı ve benim bilmedigim kırık bile varmıs bünyem zayıf ve cok hassas olmasına ragmen hiç morarmadı odaya alındım ameliyattan 2.5 saat sonra su 4 saat sonrada yemek yemeye basladım.. yeni oldugu için agzımı acmakta baya zorlandım..iştahımda yoktu..ameliyattan sonra 4 saat aralıkla buz maskesi uygulanıyor ve düzenli ateş tansiyon ölçülüyor carsamba ögleden sonra taburcu oldum..Emre beyin hemşiresi ve hastane çalışanları çok ilgili ve anlayışlı insanlardı..burnum şuan şiş ama gözüme çok güzel görünüyor..Benim aklıma gelenler bu kadar yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana
birşey sormak istiyorum,emre beyi genelde kavisli burunlar yapıyor gibi bir izlenimim oldu gerçekten..evet çok yakışan insanlar var ama ben düz bir burun istiyorum,ama genelde baktığım insanların ilk aylarda düz iken sonradan şişlilkerin gitmesi ile kavis beliriyor..eğer doktorun beğendiği tarz bu yönde ise ki bilmiyorum benim daha düz yapan bir doktora mı gitmem gerekir kafam çok karışık..önerebileceğiniz biri var mı teşekkür ederim
ben düz istedim, düz yapıldı canım:) o şekilde yüzüme daha çok yakışacağını düşünüyordum. memnunum da. neredeyse hiç kavis yok diyebilirim. o yüzden için rahat etsin, nasıl istiyorsan o şekilde yapılır.
resimleri göremiyorum ...ameliyat olamyı hala düşünüuorum..cesaret yok sadece..ya pişman olursam diye..ama emre beye ameliyat olup pişman olanını görmedim..
karacukur sen nerdeydin rizedemi?? ben özel mesaj yazamıyorum, bana yaanlarada cevap veremiyorum bi tuhaf durumdayım mesaj sayım mı azmış ne.. ya bende trabzonda olucaktım ama bu emre ilhan ıda okudukça ona da olmak istiyorumoff
kızlar bugün emre beyde randevum var wuhuuuu cok mutluyum yarın aksam hastanede yatıyorum carsamba sabahı amelıyatım var dua edin ınş iyi gecer
kızlar bugün emre beyde randevum var wuhuuuu cok mutluyum yarın aksam hastanede yatıyorum carsamba sabahı amelıyatım var dua edin ınş iyi gecer
arkadaşlar ben de burun estetiği için aramalar içerisindeyim. benim için en önemlisi doğal olması ve çabuk iyileşmesi. emre ilhan'dan bu sonucu alan var mı?
dün tamponlarım alındı o kadar korkulacak bir ağrısı yokmuş.. dünden beri burnuma bakıyorum kendi nazarım değicek valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?