emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

inş canım tsk ederim emre beye çok güveniyorum istediğimide net bir şekilde anlattım ona, o yüzden hiç korkmuyorum..darısı olacakların başına :)

evet cnm darısı basıma :18: bende emre beyle hiç gorusmedım ama adını cok duydum onun hastaları genelde memnun .bende ona amelyat olmak ısterdım ama coook zor yanı ımkansız

Tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin. Narkozu beklerken demek uyumussun:)) Bende biraz narkozdan korkuyorum...
Fotograf koymayi dusunuyuormusun?

birşey sormak istiyorum,emre beyi genelde kavisli burunlar yapıyor gibi bir izlenimim oldu gerçekten..evet çok yakışan insanlar var ama ben düz bir burun istiyorum,ama genelde baktığım insanların ilk aylarda düz iken sonradan şişlilkerin gitmesi ile kavis beliriyor..eğer doktorun beğendiği tarz bu yönde ise ki bilmiyorum benim daha düz yapan bir doktora mı gitmem gerekir kafam çok karışık..önerebileceğiniz biri var mı teşekkür ederim

ben düz istedim, düz yapıldı canım:) o şekilde yüzüme daha çok yakışacağını düşünüyordum. memnunum da. neredeyse hiç kavis yok diyebilirim. o yüzden için rahat etsin, nasıl istiyorsan o şekilde yapılır.

anladım teşekkür ederim açıklamanız için inşallah herkesin istediği gibi gönlüne göre olan olur..

ameliyat olmayı düşünenleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sizlerin sayesinde aklımızdaki pek çok soru işareti giderildi.:)

karacukur sen nerdeydin rizedemi?? ben özel mesaj yazamıyorum, bana yaanlarada cevap veremiyorum bi tuhaf durumdayım mesaj sayım mı azmış ne.. ya bende trabzonda olucaktım ama bu emre ilhan ıda okudukça ona da olmak istiyorum off

yok ben erzıncandayım.burda zaten plastık dr yok.en yakın ıl olarak erzurumda olucam .bende cok ısterdım emre ılhan ı ama cok zor .su an ıcın okadar bırıkımım yok.nefes almak en buyuk problemım oyuzden bıran once olup kurtulmak ıstıyorum.yanı arastırmada olucam sanırım.ınsallah pısman olmam:18:

Son düzenleme:
kızlar bugün emre beyde randevum var wuhuuuu cok mutluyum yarın aksam hastanede yatıyorum carsamba sabahı amelıyatım var dua edin ınş iyi gecer

kızlar bugün emre beyde randevum var wuhuuuu cok mutluyum yarın aksam hastanede yatıyorum carsamba sabahı amelıyatım var dua edin ınş iyi gecer

bu gozler sana aitse burnun yapildiginda dahada muhtesem gorunecek bence.iyi gecer merak etme nolcek ki yatcan kalkcen aaa hersey bitmis.

arkadaşlar ben de burun estetiği için aramalar içerisindeyim. benim için en önemlisi doğal olması ve çabuk iyileşmesi. emre ilhan'dan bu sonucu alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…