emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

emre beye ii diolar ama hep aynı burunu yapıda diolar kararsız kaldım bendee

kesinlikle hepp aynı burun değil. görüşmemizde yüzlerce hastasından neredeyse 10 tanesine baktık hepsi de farklı şekildeydi. ayrıca muayenehanesinde gördüğüm hastaların da burunları arasında hep fark var yakışacak burnu yapıyor emre bey standart bişey değil

arkadaşlar salı günü ameliyat oldum burun deliğimdeki kanlar çok kurudu nerdeyse kapandı temizlemek için badem yağı yazmıştı hiç bişey yapmadı başka nasıl temizlerim bilginiz varmı siz neler yaptınız bunun için...

mrb arkadaslarr 5 agustosta amelıyat oluyorum cok şanslıyım bir kişi amelıyatını iptal ettirmiş adımı acıga yazdırmıstım onun yerıne benı koydularr şimdiden heyecan bastı bana 22 temmuzda ilk görüşmem var ilk görüşmede butun herseyı halledıcekler tasarımıda yapacaklar emre beyın ogun amelıyatı yokmus ordakı bayan sızınle 2-3 saat ılgılenıcek dedı. hala inanamıyorumm ve acıkcası korkuyorumm ilkdefa narkoz alıcam inşallah bünyem kaldırır cünkü benım bünyem cok zayıff bir sorun olmaz demi ??

hiç korkma canım bende salı günü oldum benimde bünyem zayıftı nasıl oldugunu anlamadan bitti.sadece ameliyat sonrası bünyem zayıf oldugundan başım dönüyodu bugün oda geçti şimdiden geçmiş olsun

sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah bende atlatırım bian önce sımdıden korkmaya basladım daha 1 ay varr.bıde su tampon meselesı nası dayanıcam bılmıyorum

karamel canım özelden msj gönderemiyorum ii geçti ameliyat nerdeyse hiç morarma olmadı bugün yanaklarımın alt kısmı şişti yarına iyice iner gibi geliyo fazla bişey yok

karamel canım özelden msj gönderemiyorum ii geçti ameliyat nerdeyse hiç morarma olmadı bugün yanaklarımın alt kısmı şişti yarına iyice iner gibi geliyo fazla bişey yok

Gecmis olsun canim. Umarim hersey gonlunce gecmistir? Biraz bize ameliyata girmeden onceden neler oluyor neler konusuluyor anlatirmisin?

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı doktorum da dahil herkes maşallah 3. güne göre çok iyisin dedi çok sevindim tabikide..burun deliğindeki kurumuş kanı temizleyince acıdı biraz ..pazartesi tamponlarım çıkıyor oda çıkınca biticek inş...

ayy ne guzel :))sevındm senın adına sonuda boyle guzel olur ınsallah...

Gecmis olsun canim. Umarim hersey gonlunce gecmistir? Biraz bize ameliyata girmeden onceden neler oluyor neler konusuluyor anlatirmisin?

saol cnm..ameliyat öncesi salı sabahı saat 6 da kahvaltı yaptım sonra bişey yemedim hastaneye geldim..zaten odayı önceden ayarlamışlardı beni odama aldılar bekledim saat 2 gibi hemşire ameliyat önlüğümü giydirdi sonra cesaretlendirici yapıldı kalcadan..iğnelerden korktuğum için zorlandım biraz..saat 3 gibi ameliyata alındım, ben narkozdan geriye dogru sayıcam diye beklerken etrafımda sesler duydum ameliyattan cıkıyodum şiddetli bir öksürükle..olmus bitmiş ben anlamadan saat 7 de odamdaymısım hiç yok denecek kadar az bir morluk oldu şişlikte nerdeyse hiç yoktu doktorum cok iyi gectiğini söylemiş burnumda eğrilik vardı kıkırdak sorunu vardı ve benim bilmedigim kırık bile varmıs bünyem zayıf ve cok hassas olmasına ragmen hiç morarmadı odaya alındım ameliyattan 2.5 saat sonra su 4 saat sonrada yemek yemeye basladım.. yeni oldugu için agzımı acmakta baya zorlandım..iştahımda yoktu..ameliyattan sonra 4 saat aralıkla buz maskesi uygulanıyor ve düzenli ateş tansiyon ölçülüyor carsamba ögleden sonra taburcu oldum..Emre beyin hemşiresi ve hastane çalışanları çok ilgili ve anlayışlı insanlardı..burnum şuan şiş ama gözüme çok güzel görünüyor..Benim aklıma gelenler bu kadar yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…