emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

amin saol tatlım darısı başınıza :) şuan şiş olduğu halde gözüme küçük görünüyo şişlik indiğinde ne kadar kalır bilemiyorum ama merakla bekliyorum.. :97:

desene fındık gibi burnun olucakk valla sen böyle yazınca ben bile heyecanlanıyorumm biran önce benımde günüm gelsede kurtulsam.suan sıcak mesela senın için sorun oluyormu cnm??

mrb arkadaşlar albümüme 3tane resim yükledım 22 hazıranda görüşmem var 5 agustostada amelıyatım ama hala nasıl bir burun istedıgıme karar veremedim yorumlarınızı bekliyorumm ...

desene fındık gibi burnun olucakk valla sen böyle yazınca ben bile heyecanlanıyorumm biran önce benımde günüm gelsede kurtulsam.suan sıcak mesela senın için sorun oluyormu cnm??

canım tam üstüne bastın :) ameliyat olduktan sonra bir kaç gün sıkıntılı, sonra ne çabuk geçti diyceksin..ben genelde evde geçirdim güneşli havada bir kere dışarı çıktım rahatsızlandım biraz.. 9. günümdeyim işime döndüm..bugün bir kaç dikişim kalmıştı onlar alınacak..tıkanıklığım var biraz ağızdan nefes almaya devam

mrb kızlar
benim 3.ameliyatımı olmam lazım. gözümü kararttm ameliyatı İst.da olmayı düşünüorum
Emre İlhan revizyon ameliyatlarında sadece sorunu mu düzeltiyo yoksa burun seklinide değiştirio mu??
revizyon ameliyatları gercekten basarılı mı? benim 3.ameliyatım olıcak ve moralim cok bozuk artık son olmasını istiorumm

off 3. ameliyatmı bu kadar çok ameliyatı nasıl kaldırıyorsunuz..Doktor seçimi çok önemli..Emre ilhanla görüş derim..Şimdiden geçmiş olsun...

kızlar ağızdan nefes almaktan galiba dudaklarım ve iç kısmı çok kötü yara oldu angelina jolienin yara bere içinde perperişan dudaklarını düşünün aynen öyle oldu..iç kısmına piraldyne dışınada bepanthen krem sürüyorum ama banamısın demiyor..canım çok acıyor..sizde böyle oldumu olduysa ne kullandınız yardım lütfen!!!

bende aynı durumdayım sen kaç günlüksün? bugün iyi bi yöntem buldum bu duruma yiyebildiğin kadar dondurma ye yüzdeki şişlik ve ödemede iyi geldiğini sölüyolar ama dudaklara kesinlikle iyi geliyor bi de yatarken vazelin sürebilirsin...

canım bugün 10. günüm..inan ağzımı bile açamaz durumdayım nasıl birden böyle oldu anlamış değilim..vazelini deniycem inş rahatlatır biraz tşkler cnm :97:

Kızlar benimde ameliyat 8 ağustosta. Tam bir ay kaldı 19 temmuzda tasarım yapılacak.Çok heyecanlıyım.
Forumdaki ameliyat olanlara baktıkça böyle burnum olsa ameliyat olmazdım diyorum.Fotolarıma bakınca ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınızdır =)
Yüzüm zaten iri ve yuvarlak bir suratım var ve burnumda hem yanlara doğru geniş ve kalın derili(etli) bir burnum var. emre bey ile görüştüm çenemin yüzüme göre küçük
ve geride olduğu içinde burnumun büyük durduğunu söyledi.ancak çene implantı istemedim.doğal bir burun istediğim için emre bey'i seçtim zaten. özellikle eso ve yaseminciğin değişimlerini görünce yapsa yapsa emre bey yapar dedim.çünkü zor bir burnum var farkındayım.sizlerde fotolarıma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim =) tek dileğim inşallah herkes kazasız belasız hayalindeki burna kavuşur

Son düzenleme:
şuan ameliyat gününümü sayarsak 3üncü günümdeyim hicbir agrım yok ama nefes almakta birazcık zorlanıyorum umarım oda gecer bıraz sabırsızım galıba şımdılık benden bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…