- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hahaha deli kiz :)) Masallah diyelim ozaman, Resimlerine bakabilirmiyiz?
bir kaç gün sonra ekliycem canım..
dün tamponlarım alındı o kadar korkulacak bir ağrısı yokmuş.. dünden beri burnuma bakıyorum kendi nazarım değicek valla
çok iyi cnmmm hadi sen kurtuldun darısı benim başımaa allah nazarladan saklısın burnunuçok merak edıyorum resımlerını beklıyoruzz
çok iyi cnmmm hadi sen kurtuldun darısı benim başımaa allah nazarladan saklısın burnunuçok merak edıyorum resımlerını beklıyoruzz
canımcım artık senden sonra da sıra bana gelsinnnnn yiaaa
amin saol tatlım darısı başınıza :) şuan şiş olduğu halde gözüme küçük görünüyo şişlik indiğinde ne kadar kalır bilemiyorum ama merakla bekliyorum.. :97:
desene fındık gibi burnun olucakk valla sen böyle yazınca ben bile heyecanlanıyorumm biran önce benımde günüm gelsede kurtulsam.suan sıcak mesela senın için sorun oluyormu cnm??
mrb kızlar
benim 3.ameliyatımı olmam lazım. gözümü kararttm ameliyatı İst.da olmayı düşünüorum
Emre İlhan revizyon ameliyatlarında sadece sorunu mu düzeltiyo yoksa burun seklinide değiştirio mu??
revizyon ameliyatları gercekten basarılı mı? benim 3.ameliyatım olıcak ve moralim cok bozuk artık son olmasını istiorumm
valla ben tam eylüle ertelemek icin telefon acmistim ama fiyat artisini duyunca 24 agustosda kaldim
kızlar ağızdan nefes almaktan galiba dudaklarım ve iç kısmı çok kötü yara oldu angelina jolienin yara bere içinde perperişan dudaklarını düşünün aynen öyle oldu..iç kısmına piraldyne dışınada bepanthen krem sürüyorum ama banamısın demiyor..canım çok acıyor..sizde böyle oldumu olduysa ne kullandınız yardım lütfen!!!
bende aynı durumdayım sen kaç günlüksün? bugün iyi bi yöntem buldum bu duruma yiyebildiğin kadar dondurma ye yüzdeki şişlik ve ödemede iyi geldiğini sölüyolar ama dudaklara kesinlikle iyi geliyor bi de yatarken vazelin sürebilirsin...
birkac kişiyle konuştum ama senmiydin bilemiyorumyesimcm bu akşam emre beyin orada bana sorular soran arkadaş senmiydin acaba?
birkac kişiyle konuştum ama senmiydin bilemiyorum
şuan ameliyat gününümü sayarsak 3üncü günümdeyim hicbir agrım yok ama nefes almakta birazcık zorlanıyorum umarım oda gecer bıraz sabırsızım galıba şımdılık benden bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?