emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bence de her yeri elletmeye lüzum yok iyi etmişsin. ve doktor konusunda çok doğru bir seçim yaptığın kanısındayım. zira benim burnumu da görmüşsündür ameliyat öncesi de duruyor hala albümde... ameliyattan sonra hayırlısıyla sonuçtan çooook mutlu kalacağını düşünüyorum çünkü emre bey gerçekten sihirli parmaklara sahip ve harikalar yaratıyor sağolsun..
şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun diyorum canım istediğin burna kavuşursun inşallah...

iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim.çok fazla araştırdım.birazda ayrıntıcı bir insan olmamdan kaynaklanıyor.aslında 2010 ekimde olmak istiyordum.ancak cilt sorunlarım vardı.öncelikle onu halletmek istedim neredeyse 1 yıl bekledim sonunda emre bey'i seçtim.diğer doktorlardan farklı olduğuna inanıyorum.çevremde tanıdığımız çok doktor vardı.hatta ücretsiz olabilecektim ameliyatı.ama istemedim.güven meselesi.emre beyin referansları ortada gerçekten.bu iş çocuk oyuncağı değil sonuçta olmuşken en iyisi olmalı diye düşünüyorum.

bu arada sende acayip değişim var gerçekten süper olmuş diyebilirim...

Buyuk bir sabirla bekliyorum kizlar.Artik esime tek kelime etmiyorum.Bu esnada biraz daha zayiflayip vucudumu fit bir sekle sokmaya calisiyorum.Bakalim esim ne zaman bisey diyecek :))
Ya birde sanki ben ameliyat olana kadar Emre Bey`e bisey olacak da ben ameliyat olamayacakmisim gibi sacma sapan fikirler geliyor aklima
psikoya bagladim resmen

rahat ol canım yaa merak etme ona bişey olmaz en fazla yine bi devr-i alem yapıp geri döner hastayken bile son sürat çalışıyor emre bey sen rahat ol :)

bu arada sende acayip değişim var gerçekten süper olmuş diyebilirim...

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :) ben de aynen senin gibi kendi hocalarımı es geçip izmirden istanbula emre beye ameliyat olmak için gittim iyiki de gitmişim :)

Canim evet bence estetik olsan yuz guzelligin daha ortaya cikacak. Burun buyuk olunca ister istemez butun ilgi ve bakislar oraya odaklaniyor(kendimden biliyorum). Biz forumda ne burunlar gorduk canim, ve coguda guzel oldu zaten. Insallah sende istedigin buruna kavusursun.

canımm emin ol amelyattan sonra çok şey değişecek ben buna çok inanıyorum.en azından artık aynaya baktığımızda daha mutlu olucaz.eski burnumuzdan daha iyi olcagı kesin..heleki emre bey..çok güveniyorum kendisine ben..verceğimiz parayada değicek yani..bu arada bende 10 agustosta olucam..yakınız yani

rahat ol canım yaa merak etme ona bişey olmaz en fazla yine bi devr-i alem yapıp geri döner hastayken bile son sürat çalışıyor emre bey sen rahat ol :)

canim ben senin resimlerini esime gosterdim.bunu sana soylemezsem kendimi rahatsiz hissedecektim.umarim senin icin mahsuru olmaz.lutfen bana yardimci oldugunu dusunerek kizma olur mu

Bende 9 Ağustos'ta olacaktım ama kayınvalidem yogun bakımda durumu ağır ertelemek zorundayim maalesef daha incede korktuğum için vazgeçmiştim şimdi ben arayıp nasıl diyeceğim ya iptal edin diye, bir kısmet olmadı ameliyat artık yine somestra kaldı artık Emre bey de beni ameliyat etmek istemeyecek sürekli iptal olduğu icin:)

bende kesinlikle çok şey değişeceğine inanıyorum.aslında özgüveni yüksek olan biriyimdir.yeni tanıştığım insanlarla rahat konuşurum.ama ilk izlenim çok çok önemli olduğuna da inanıyorum.daha estetik daha güzel olmak ve dışardan öyle göründüğünün farkında olmak muhteşem bir duygu bence. Sırf burnum yüzünden bu duygudan hep yoksundum ama yani içimden cana yakın güzel bir kız ama burnu mu büyük ne? dediklerini düşünürüm. esonun dediği gibi insanlarda takıntı oluyor.ne yaparsan yap eksiklik hissediyorsun.inşallah 8 ağustostan sonra aşıcam bunları bu arada geçen gün rüyamda ameliyat olduğumu gördüm uyanınca ilk işim aynaya bakmak oldu heyecan yapmıyorum ama bilinçaltından dürtülüyor muyum ne? (buarada yorumlarınız için teşekkür ederim )

Merhaba,
55 sayfadaki butun yorumlari okudum ve kesinlikle karar verdim dedigim doktoru askiya alip Emre Beye yogunlasmaya karar verdim.anladigim kadariyla buyuk olcude hastalari cok memnun...ozellikle dikkatimi ceken doktorun hastanin isteklerini de goz onunde tutmasi,ki bu tamda benim istedigim bir sey...ama aklima takilan cok soru var malasef ,umarim hepsine sizin yardimlariniz araciligiyla yanit bulurum...oncelikle Emre Ilhan hastalari bir sakincasi yoksa beni arkadas olarak ekleyebilirler mi acaba?mesaj sayimdan dolayi resimlere bakamiyorum malesef simdiden tesekkurler...:)))

canim ben senin resimlerini esime gosterdim.bunu sana soylemezsem kendimi rahatsiz hissedecektim.umarim senin icin mahsuru olmaz.lutfen bana yardimci oldugunu dusunerek kizma olur mu

estağfurullah canım hiç olur mu öyle şey, hepimiz birbirimizin resimlerine bakarak ilerledik bu yolda... senin için faydası olan şey beni mutlu eder hiç öyle düşünme.. inşallah en güzeli senin olsun canım benim hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…