- Konu Sahibi EstetikEditor
-
burnun daha çok tıkanıcak benim dün temizlendi bugün yine tıkandı sinir oluyorum..:84:
Kızlar benimde ameliyat 8 ağustosta. Tam bir ay kaldı 19 temmuzda tasarım yapılacak.Çok heyecanlıyım.
Forumdaki ameliyat olanlara baktıkça böyle burnum olsa ameliyat olmazdım diyorum.Fotolarıma bakınca ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınızdır =)
Yüzüm zaten iri ve yuvarlak bir suratım var ve burnumda hem yanlara doğru geniş ve kalın derili(etli) bir burnum var. emre bey ile görüştüm çenemin yüzüme göre küçük
ve geride olduğu içinde burnumun büyük durduğunu söyledi.ancak çene implantı istemedim.doğal bir burun istediğim için emre bey'i seçtim zaten. özellikle eso ve yaseminciğin değişimlerini görünce yapsa yapsa emre bey yapar dedim.çünkü zor bir burnum var farkındayım.sizlerde fotolarıma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim =) tek dileğim inşallah herkes kazasız belasız hayalindeki burna kavuşur
hadi yhaa bende birde arada hafif sızlama oluyor ama şikayetci değilim senin kacıncı günün ?
canım bence de her yeri elletmeye lüzum yok iyi etmişsin. ve doktor konusunda çok doğru bir seçim yaptığın kanısındayım. zira benim burnumu da görmüşsündür ameliyat öncesi de duruyor hala albümde... ameliyattan sonra hayırlısıyla sonuçtan çooook mutlu kalacağını düşünüyorum çünkü emre bey gerçekten sihirli parmaklara sahip ve harikalar yaratıyor sağolsun..
şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun diyorum canım istediğin burna kavuşursun inşallah...
canım bence de her yeri elletmeye lüzum yok iyi etmişsin. ve doktor konusunda çok doğru bir seçim yaptığın kanısındayım. zira benim burnumu da görmüşsündür ameliyat öncesi de duruyor hala albümde... ameliyattan sonra hayırlısıyla sonuçtan çooook mutlu kalacağını düşünüyorum çünkü emre bey gerçekten sihirli parmaklara sahip ve harikalar yaratıyor sağolsun..
şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun diyorum canım istediğin burna kavuşursun inşallah...
Buyuk bir sabirla bekliyorum kizlar.Artik esime tek kelime etmiyorum.Bu esnada biraz daha zayiflayip vucudumu fit bir sekle sokmaya calisiyorum.Bakalim esim ne zaman bisey diyecek :))
Ya birde sanki ben ameliyat olana kadar Emre Bey`e bisey olacak da ben ameliyat olamayacakmisim gibi sacma sapan fikirler geliyor aklima
psikoya bagladim resmen
bu arada sende acayip değişim var gerçekten süper olmuş diyebilirim...
Kızlar benimde ameliyat 8 ağustosta. Tam bir ay kaldı 19 temmuzda tasarım yapılacak.Çok heyecanlıyım.
Forumdaki ameliyat olanlara baktıkça böyle burnum olsa ameliyat olmazdım diyorum.Fotolarıma bakınca ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınızdır =)
Yüzüm zaten iri ve yuvarlak bir suratım var ve burnumda hem yanlara doğru geniş ve kalın derili(etli) bir burnum var. emre bey ile görüştüm çenemin yüzüme göre küçük
ve geride olduğu içinde burnumun büyük durduğunu söyledi.ancak çene implantı istemedim.doğal bir burun istediğim için emre bey'i seçtim zaten. özellikle eso ve yaseminciğin değişimlerini görünce yapsa yapsa emre bey yapar dedim.çünkü zor bir burnum var farkındayım.sizlerde fotolarıma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim =) tek dileğim inşallah herkes kazasız belasız hayalindeki burna kavuşur
rahat ol canım yaa merak etme ona bişey olmaz en fazla yine bi devr-i alem yapıp geri dönerhastayken bile son sürat çalışıyor emre bey sen rahat ol :)
arkadaşlar, emre bey revizyon ameliyatını şuan ne kadara yapıyodu acaba?
hadi ya, çok abartılı bi rakam olmuş bence.ben 8.500 oldugu duymustum cnm
Canim evet bence estetik olsan yuz guzelligin daha ortaya cikacak. Burun buyuk olunca ister istemez butun ilgi ve bakislar oraya odaklaniyor(kendimden biliyorum). Biz forumda ne burunlar gorduk canim, ve coguda guzel oldu zaten. Insallah sende istedigin buruna kavusursun.
canımm emin ol amelyattan sonra çok şey değişecek ben buna çok inanıyorum.en azından artık aynaya baktığımızda daha mutlu olucaz.eski burnumuzdan daha iyi olcagı kesin..heleki emre bey..çok güveniyorum kendisine ben..verceğimiz parayada değicek yani..bu arada bende 10 agustosta olucam..yakınız yani
canim ben senin resimlerini esime gosterdim.bunu sana soylemezsem kendimi rahatsiz hissedecektim.umarim senin icin mahsuru olmaz.lutfen bana yardimci oldugunu dusunerek kizma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?