- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canim evet bence estetik olsan yuz guzelligin daha ortaya cikacak. Burun buyuk olunca ister istemez butun ilgi ve bakislar oraya odaklaniyor(kendimden biliyorum). Biz forumda ne burunlar gorduk canim, ve coguda guzel oldu zaten. Insallah sende istedigin buruna kavusursun.
benım de amelıyatım 6 ağustostaaaa:))
Bende 9 Ağustos'ta olacaktım ama kayınvalidem yogun bakımda durumu ağır ertelemek zorundayim maalesef daha incede korktuğum için vazgeçmiştim şimdi ben arayıp nasıl diyeceğim ya iptal edin diye, bir kısmet olmadı ameliyat artık yine somestra kaldı artık Emre bey de beni ameliyat etmek istemeyecek sürekli iptal olduğu icin:)
estağfurullah canım hiç olur mu öyle şey, hepimiz birbirimizin resimlerine bakarak ilerledik bu yolda... senin için faydası olan şey beni mutlu eder hiç öyle düşünme.. inşallah en güzeli senin olsun canım benim hayırlısıyla :)
benım de amelıyatım 6 ağustostaaaa:))
benimde 8 ağustos! hadi yok mu arttıran?
canim insallah iyi gecer ameliyatin, bende haziranda olacam allah izin verirse, dua et bana...
Süper az kalmış heyecan var mı peki ?
bılmem aslında daha heyecan yok gibi :) ama ilerleyen zamanlarda olucak hıssedıyorum:)):93:
hastane de karşılaşırız belki kızlarr! =))benimkide 5 agustos kızlar inş hepımız ıcın burnu cok güzel olurr benden sonra sıra sizde
emre ilhan ayz google çıkar hasta yorumları........
arttırmıyorum eksiltiyorum :) 4 ağustos...
yurtdisindan geldigim icin görüsme 22, ameliyat 23.8 :)
Gorusmelerin hepsi bir gundemi olacak? Hem siz nerde kalacaksiniz bende yurtdisinda kaliyorum
arttırmıyorum eksiltiyorum :) 4 ağustos...
yurtdisindan geldigim icin sanirim evet
hotel önerdiler bize ama sanirim akrabalarda kalacagiz bakalim daha belli degil.
sen nerdensin ve ne zaman ameliyat oluyosun?
Bana 2 gun dediler. Yurtdisindan gelenler icin 2 gorusmeyi artik 1 gunde yapmiyorlarmis soylediler ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?