emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

14. günüm bu tıkanıklık ne zaman düzelicek? Deniz suyuda hiç etki etmiyor yada ben kullanamıyorum..nefes alamıyorummmm

canım benim 1,5 ay oldu ağzım açık uyuduğumu farkettim. emre beyle konuştum özellikle iki hafta daha çok normal bu durum dedi. iyi temizle falan dedi.burnun silip süpürmeye yarayan mukosiliyer aktivitesi bozuk olduğu için bir süre idare edicez böyle napalım

slm kızlar bugun emre bey ile göörüşmeye gidiyorum ilk görüşme tarihim 22 temmuzda ama bir rahatsızlıgım oldugu için emre bey benı hemen görmek ıstemiş bazı tahliller yapılıcakmıs bunun sonucunda amelıyat yapıp yapmayacagına karar verıcek inşallah bir sorun cıkmaz bukadar hayal kurmusken amelıyat yapamam derse yıkılırım yaaa

bende bugün muayeneye gidicem..canım rahatsızlığın ne bilmiyorum ama sıkma canını yapamam diyeceğini sanmıyorum..

hadi geçmiş olsun :)) tamponum çıktıktan 3 gün sonra randevum vardı çok tıkanmıştım sende belki daha olabilir yeni çıkmış çünkü..bende 2 saat te bir sıkıyorum ama ne fayda...

sanada cok gecmiş olsn :) ınş tıkanmaz ama benim ameliyatdan önce cok tıkanıyordu alıskındım sımdı iyi Allahıma sükür... peki geceleri de sıkıyormusun ?

bugün emre beyin orda nefertitiyle karsılastık burnunu cok begendım emre beyde nefertitinin burnunu cok begendıgını soyledı harıha oldu dedı emre bey gercekten çok iyi bir doktor cok ılgılıymıss baya bı konustuk 22sinde tasarımımı yapıcak çokk mutluyummm burnumun ne kalın derili ne ince derili oldugu soyledı cok güzel bir burunun olucak dedı

tatlım beğenmene çok sevindim seninkide çok güzel olucak eminim

Burun derisi hakkinda aynisini banada soylemisti.Daha once burnuma dokunulmadigi icinde cok guzel olacagini yani bi nevi onun icin eser yaraticak gibi bisey olacagini soylemisti.Hatta ben cok uzun gorustugumuz icin diger bekleyenler oldugundan huzursuzlandim ve bunu Emre Bey`e soyledim.Kesinlikle rahatsiz olmamam gerektigini her hastasinin kendisi icin cok onemli oldugunu falan soylemisti.Cok ilgili bir dr ve bi o kadar hiperaktif biri :))
Bu arada nefertitinin burnunun guzel olmasina kendi burnum guzel olmus kadar sevindim.

evet bende dısarıda bekleyenler oldugu soyledım rahat ol dedi 22sinde tasarım yapılıcak ozmn daha ayrılıntılı görüşücez dedi çok iyi bir doktor cok sıcak kanlı giden her gelen bir sürü fotograf getırıyor dedi hatta bazılarını gösterdı harika melek ve eso en popüler burunlar galiba :)) valla çok heyecanlandım orda bi sürü hastası vardı hepsının burunları cok güzeldi değişik değişik burunlar çok hoşuma gitti

benimde 7inci günüm gayet iyi nefes alabiliyorum deniz suyunu gündüzleri düzenli kullanıyorum
badem yağınıda sürüyorum tıkanmasın diye
benım amelyatımda dr tampon kullamadı sadece alçı var. bı serum suyu var 2 saatte bır onu sıkıyorum bugun 6 gunum sag taraftan nefes alıyorum ama soldan alamıyorum bılmıyorum ne olacak
(ha ben emre ılhana olmadım)

Son düzenleme:

doktorun tıkanan tarafı temizler kontrollerde....tampon vardı bende alcıda vardı ama tamponlar silikonluydu hıc acı felan hissetmedim cıkarılınca hatta tamponlara cok alısmıstım cıkınca bosluk hissettım burnumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…