emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

işte bende slıkonlu tamponda yok yanı dr oyle bişey demedı bende oyle bısey hissetmıyorum .tamponsuz amelyat olan tek kısı benmıyım ya burnum cokerse

yüzüm sivilce doldu, aşırı yağlanma var, birde burnumun üzeri bandajlar çıktığından beri pütür pütür, yapışkan gibi birşey var üzerinde.. nasıl temizliycem bunu? sizdede böylemiydi normalmi bunlar?? (18. gün) unutmadan ağırlık hissi var bir sorun yoktur değilmi?? :18:

ya o agırlık hıssı sankı alçıdan dolayı oyle bır yuk varmıs gıbı hıssedıyorum kı .9.gunum ama alcı gıdınce o agırlıkta gıder sanıyodum gıtmıyormu ya :18:

Son düzenleme:

2.ayıma çok az kaldı, en yavaş geçen his ağırlık hissi :) bandajlar çıktıktan sonra ben kolonyalı mendille iyice temizledim çünkü bandajı da kendim çıkardım zaten kısacası ben kolonyalı mendille temizledim alkollü olanından. daha iyi bir yöntem var mı bilmiyorum ama sonrasında da uzun süre havasız kaldığından soyulmaya başlıyor zaten. benim hala soyuluyor. benim sivilce problemi olmadı ama çok fazla komedon (siyah nokta) oldu.

kolonyalı mendil aklıma gelmedi onu deneyeyim birde..bende siyah noktada çok oldu..çabucak düzene girer umarım :97:

kolonyalı mendil aklıma gelmedi onu deneyeyim birde..bende siyah noktada çok oldu..çabucak düzene girer umarım :97:

Ben 1-2 ayda bir siyah noktalar gitsin diye sir yaptiriyodum burnuma şimdi onu da yapamıyorum tabi ama magnesie calcine diye bir mushil var beyaz toz, onu çamur haline getirip maske yapıyorum çok faydalı oluyor ama tabi Emre beye bu yaptığımı soyledigimde ne der bilemiyorum ben biraz basina buyruk biriyim kendim de doktorum o yüzden bazen soz dinlemiyorum

emre bey e oldugunuz ameliyatların maliyeti ne acaba?ben mail attım bana 8500 den baslıyor dedi.kaca kadarcıkar bilmiyorum.asırı derecede pahalı degil mi ya

:)) evet bende siyah noktalar için bir kaç kez yaptırdım sonra tüyler çıkmaya başladı mecburen devamlı yapıyodum bundan sonra yaptıramıycam galiba soramadım da böyle birşeyi :) cildiye ardındanda lazer tedavisi görünüyo gibi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…