emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Maalesef karsilamiyor canım bildigin tuzlu suyun 100 ml sine 30 lira bayılıyoruz böylece

ben bu denizsuyunun damlasini ogluma kullaniyorum burnu tikandiginda gercekden pahali ithal bi ilac.

alçı cıktı ama malesef ollmadııııı

canim kusuruma bakma ama topikde gecmisi okuyamayanlar olabilir istersen sen ameliyatini Emre Bey`e olmadigini mesajlarinda bildir.
nacizane fikrim lutfen kirilma olurmu.

bende bugun gorüşmeye gidiyorum tasarım yapacakmıyız bılmıyorum ama:))
zaman geçtikçe heyecanlamaya başladım galıba
bende msaj sayımdan dolayı göremıyorum resımlerıı

kızlar benm dudaklarım çok çatlıor bi önerinixz var mı

eylüle kadar amelıyatlar 5000 lira. eylülden sonra 5500 olacakmıs sanırım...
fakat revizyon burun amelıyatları daha fazla dıye duydum.

Canım ben o dertten her zaman muzdaribim benim yarenim nivea lipstick. Dermatolog arkadaslarım da onu kullanıyor çok ekstrem bişeye gerek yok

ben 8 ay boyunca cilt tedavisi gördüm ve ilaç kullandım.kullandığım ilaçlar dudaklarımı acayip şekilde kurutuyordu.yani sanki parçalanmış gibi duruyordu.nivealar açıkçası bir işe yaramadı.ama eczaneden blistex medplus aldım bayağı kullandım birtek o iyi geldi.şiddetle tavsiye ederim yani

Roaccutane :) bahsettigim kisilerin cogu o yüzden kullandı onlara iyi geliyordu bana da öyle. ben roaccutane falan kullanmadım ama catladigi için bazen kakao yağlı vazelin bile sürüyorum elimin altindaysa
jojoba yağı da cok iyi geldi ama favorim niveaydi. Blistex de kullandım ama niveadan vazgeçemedim malum visnelisiii :)
ama nihayetinde hocalarım hep hastalık yoktur hasta vardır derdi. Hersey herkeste aynı etkiyi saglamayabilir

merhaba arkadaşlar.uzun araştırmalarım sonucu galiba İlhan Bey de karar veriyorum.Offf napıcam yaa.Şeklinden sıkıntım yok da burunda çok tıkanıklık oluyor ve bu son derece rahatsız edici bişey.Kızlar yaa doktor bey nasıl biri ilgili mi yoksa oldun bitti mi olay.çalışıyorum izni mi ayarlayıp birebir görüşmek istiyorum ama suan tam nerde kliniği bilen var mı? :2:

eme bey cok ilgili bir doktor kesınlıkle oldu bittiye getırmıyor işini 2 sene boyunca takıp edıyor hastasını muaynanesi kadıköy bagdat cad.de.internertten emre ilhan yzarsan kendı sayfasından acık adresını alabılırsın

Daha bugün yanındaydım Emre Bey'in.kesinlikle oldu bittiye getirmiyor.yüzyüze geldiğinde bunu çok daha iyi anlayacaksın.Yeri çok kolay bir yerde bağdat caddesi üzerinde lacoste ve divan pastanesinin tam karşısı.taksimden sarı dolmuşlar var onlara bin tam önünde inersin..fotolara bakarsan ne kadar zor bir burunum olduğunu görürsün ama tek güvenebileceğim doktor Emre Bey'di bende o yüzden bir tek ona karar verdim ve pişman olacağımı sanmıyorum..tabi beklenti de çok önemli.

resimlerine baktm canm bişey sorucam sana, hayalimdeki burun demişsin iki resim için o resmileri Emre beye gösterdin mi acaba ,bende o bayanı çok beğenirim ismini yeni öğrendm sayende :)

resimlerine baktm canm bişey sorucam sana, hayalimdeki burun demişsin iki resim için o resmileri Emre beye gösterdin mi acaba ,bende o bayanı çok beğenirim ismini yeni öğrendm sayende :)

yok canım o fotografları götürmedim.ama beren saatin fotograflarını götürdüm.hatta emre bey nereden buldun bu pozları çok iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…