- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bu tonimer spreyi sigortadan alabilimiyiz acaba??
tekrar gecmis olsn inş istedıgın gibi olur
Maalesef karsilamiyor canım bildigin tuzlu suyun 100 ml sine 30 lira bayılıyoruz böylece
alçı cıktı ama malesef ollmadııııı
sevgili eso,
benim gibi araştırmaya yeni başlayan arkadaşlar için bu başlık çok iyi olmuş. Sizlerin paylaşımları sayesinde çok kısa sürede pek çok bilgiye ulaştığım içim hepinize teşekkür ederim.
bide ilk ameliyat için herkes aşağı yukarı 4- 5 bin fiyat söylemiş revizyon ameliyatları içinde aynısı geçerli mi yoksa fiyat daha da yükselir mi?
çok iyi cnmmm hadi sen kurtuldun darısı benim başımaa allah nazarladan saklısın burnunuçok merak edıyorum resımlerını beklıyoruzz
eemre beyin ortalama burun ucretleri nedir acaba?
2.ayıma çok az kaldı, en yavaş geçen his ağırlık hissi :) bandajlar çıktıktan sonra ben kolonyalı mendille iyice temizledim çünkü bandajı da kendim çıkardım zatenkısacası ben kolonyalı mendille temizledim alkollü olanından. Daha iyi bir yöntem var mı bilmiyorum ama sonrasında da uzun süre havasız kaldığından soyulmaya başlıyor zaten. Benim hala soyuluyor. Benim sivilce problemi olmadı ama çok fazla komedon (siyah nokta) oldu.
kızlar benm dudaklarım çok çatlıor bi önerinixz var mı
Canım ben o dertten her zaman muzdaribim benim yarenim nivea lipstick. Dermatolog arkadaslarım da onu kullanıyor çok ekstrem bişeye gerek yok
ben 8 ay boyunca cilt tedavisi gördüm ve ilaç kullandım.kullandığım ilaçlar dudaklarımı acayip şekilde kurutuyordu.yani sanki parçalanmış gibi duruyordu.nivealar açıkçası bir işe yaramadı.ama eczaneden blistex medplus aldım bayağı kullandım birtek o iyi geldi.şiddetle tavsiye ederim yani
merhaba arkadaşlar.uzun araştırmalarım sonucu galiba İlhan Bey de karar veriyorum.Offf napıcam yaa.Şeklinden sıkıntım yok da burunda çok tıkanıklık oluyor ve bu son derece rahatsız edici bişey.Kızlar yaa doktor bey nasıl biri ilgili mi yoksa oldun bitti mi olay.çalışıyorum izni mi ayarlayıp birebir görüşmek istiyorum ama suan tam nerde kliniği bilen var mı?:2:
merhaba arkadaşlar.uzun araştırmalarım sonucu galiba İlhan Bey de karar veriyorum.Offf napıcam yaa.Şeklinden sıkıntım yok da burunda çok tıkanıklık oluyor ve bu son derece rahatsız edici bişey.Kızlar yaa doktor bey nasıl biri ilgili mi yoksa oldun bitti mi olay.çalışıyorum izni mi ayarlayıp birebir görüşmek istiyorum ama suan tam nerde kliniği bilen var mı?:2:
Daha bugün yanındaydım Emre Bey'in.kesinlikle oldu bittiye getirmiyor.yüzyüze geldiğinde bunu çok daha iyi anlayacaksın.Yeri çok kolay bir yerde bağdat caddesi üzerinde lacoste ve divan pastanesinin tam karşısı.taksimden sarı dolmuşlar var onlara bin tam önünde inersin..fotolara bakarsan ne kadar zor bir burunum olduğunu görürsün ama tek güvenebileceğim doktor Emre Bey'di bende o yüzden bir tek ona karar verdim ve pişman olacağımı sanmıyorum..tabi beklenti de çok önemli.
resimlerine baktm canm bişey sorucam sana, hayalimdeki burun demişsin iki resim için o resmileri Emre beye gösterdin mi acaba ,bende o bayanı çok beğenirim ismini yeni öğrendm sayende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?