emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende burun estetiği olmayı düşünüyorum kızlar ama kafam çok karışık emre bey muayene ücreti alıyor mu? medipol birde medipol hastanesinde burun estetiği ameliyatı olan var mı?

bende burun estetiği olmayı düşünüyorum kızlar ama kafam çok karışık emre bey muayene ücreti alıyor mu? medipol birde medipol hastanesinde burun estetiği ameliyatı olan var mı?
bende ilk zamanlar kafam bir o kadar karisikdi taa ki kadinlar klubunde arastirma yapana kadar...ve emre beyde karar kildim iyikide oyle yapmisim..emre bey muane ucreti almiyor birde ben gecen sene acibademde oldum ameliyat ....

Merhabalar, aranıza yeni katıldım, mesajlarınızı okurken çok keyif aldım, çok faydalı oldunuz benim için. Bende kendimi tanıtayım, 2 kez burun ameliyatı olmak zorunda kalan bir mağdureyim. İlkokulda iken bir kaza geçirmiştim ve nefes alamamama sebebiyet vermiştdi, bu yüzden ilk ameliyatımı 17 yaşında iken oldum, 1.5 sene içinde burnum düştü ve tekrar bir başka doktora ameliyat olmak zorunda kaldım, sonuç yinee aynı. 21 yaşındayım ve 3. ameliyatı düşünüyorum, düşünmek zorundayım çünkü burnum düştü, nefes alamıyorum ve artık aileme bu konudan bahsettiğimde evde hep tartışmalar çıkıyor. Yine de bu ameliyatı olmak benim için bir zorunluluk bu sebepten uzunca bir süredir doktor arayışındayım, Emre İlhan hakkında söyledikleriniz çok hoşuma gitti, bende birkaç kez e-posta yoluyla bilgi almıştım kendisinden fakat gidip görüşmek kısmet olmadı. Aklımın bir köşesinde bulunduracağım bir doktor. Bende zaman içinde yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak sizlerden de yeni şeyler öğreneceğimi umuyorum, herkese selamlar...

canim arkadasim oncelikle hosgeldin aramiza...sana bi nebze yardimci olabildiysek ne mutlu bize dyorum...yasadiklarina uzuldüm zor bir sürecden geciyorsun insallah hakkinda hayirlisi olur vede sende saglikli vede mutlu olursun..sevgiyle ve dostca kal.....

canim benim cok cok sevindim darisi olmak isteyenlerin basina bende emre beye ameliyat oldm ve sonucdan oyle cok memnunumki...hüsran olmicakdir bunu sende goreceksin:)

beeen çok takıntılıyımmm inş beğenirimmm kimse kötü birşey söylemedi emre bey hakkında inş bende sizin gibi çook memnun kalırımmmm

peki ameliyattan sonra çok ağrı oluyormu

ben henüz ameliyat olmadım.ablam ve görümcemden şahit olduğum kadarıyla ağrı olmuyor.sadece bi kaç gün uyurken zorluk oluyormuş.o da nefes alamadıkları içinmiş.
görümcemin ağrı eşiği çok düşüktür.o bile ağrımıyor dediyse kesin ağrı yoktur.yalnız onların drları farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…