- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bendee 1ay sonra ameliyaaat oluyorum emre bey e herkes çooook övdüüü inş sonuç hüsran olmaz :)
bende ilk zamanlar kafam bir o kadar karisikdi taa ki kadinlar klubunde arastirma yapana kadar...ve emre beyde karar kildim iyikide oyle yapmisim..emre bey muane ucreti almiyor birde ben gecen sene acibademde oldum ameliyat ....bende burun estetiği olmayı düşünüyorum kızlar ama kafam çok karışık emre bey muayene ücreti alıyor mu? medipol birde medipol hastanesinde burun estetiği ameliyatı olan var mı?
bende ilk zamanlar kafam bir o kadar karisikdi taa ki kadinlar klubunde arastirma yapana kadar...ve emre beyde karar kildim iyikide oyle yapmisim..emre bey muane ucreti almiyor birde ben gecen sene acibademde oldum ameliyat ....
memnun musun sonucundan nasıl oldu burnun?:)
Merhabalar, aranıza yeni katıldım, mesajlarınızı okurken çok keyif aldım, çok faydalı oldunuz benim için. Bende kendimi tanıtayım, 2 kez burun ameliyatı olmak zorunda kalan bir mağdureyim. İlkokulda iken bir kaza geçirmiştim ve nefes alamamama sebebiyet vermiştdi, bu yüzden ilk ameliyatımı 17 yaşında iken oldum, 1.5 sene içinde burnum düştü ve tekrar bir başka doktora ameliyat olmak zorunda kaldım, sonuç yinee aynı. 21 yaşındayım ve 3. ameliyatı düşünüyorum, düşünmek zorundayım çünkü burnum düştü, nefes alamıyorum ve artık aileme bu konudan bahsettiğimde evde hep tartışmalar çıkıyor. Yine de bu ameliyatı olmak benim için bir zorunluluk bu sebepten uzunca bir süredir doktor arayışındayım, Emre İlhan hakkında söyledikleriniz çok hoşuma gitti, bende birkaç kez e-posta yoluyla bilgi almıştım kendisinden fakat gidip görüşmek kısmet olmadı. Aklımın bir köşesinde bulunduracağım bir doktor. Bende zaman içinde yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak sizlerden de yeni şeyler öğreneceğimi umuyorum, herkese selamlar...
canim benim cok cok sevindim darisi olmak isteyenlerin basina bende emre beye ameliyat oldm ve sonucdan oyle cok memnunumki...hüsran olmicakdir bunu sende goreceksin:)
beeen çok takıntılıyımmm inş beğenirimmm kimse kötü birşey söylemedi emre bey hakkında inş bende sizin gibi çook memnun kalırımmmm
nessunal tam olarak nezaman oluyosun . banada 1 ay kaldida :)))
5eylülde oluyorum tatlımsen ne zaman oluyorsunnn?
hmm aramizda 1-2 hafta var. ben 23.8 oluyorum cok az kaldi :)
efet cok cokkk memnunum sonucuna resimlerime bakip gorebilirsin:))
kızlar emre bey ne kadara yapıyor ameliyatı?
peki ameliyattan sonra çok ağrı oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?