emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tabi doktordan doktora da farkeder benim genellikle gördüklerim ağrı çektiler de bende ondan korkuyorum ameliyata da az kaldı tabi onunda stresi var

tabi doktordan doktora da farkeder benim genellikle gördüklerim ağrı çektiler de bende ondan korkuyorum ameliyata da az kaldı tabi onunda stresi var

strese gerek yok.emin ol senin yerine ameliyat olmak için can atanlardan biriyim :)))
ameliyathaneye gidene kadar korkarsın zaten bi gözlerini acacaksın herşey olup bitmiş.hem ağrısa bile çok kuvvetli ağrı kesiciler var bitanem.
ameliyat sonrasının ne kadar güzel olacağına odaklanmaya çalış.iyi düşün iyi olsun.ağrı olacak diye düşünüp o enerjiyi çekme kendine.

ben hep kötümserim hep:) keşke senin gibi pozitif olabilsem canım benimm doğru söylüyosun hepsi ameliyata girene kadar sonra heyecan olur zaten ağrıyı pek önemsemem heralde :) sen ameliyat olmayacakmısınki?

ben hep kötümserim hep:) keşke senin gibi pozitif olabilsem canım benimm doğru söylüyosun hepsi ameliyata girene kadar sonra heyecan olur zaten ağrıyı pek önemsemem heralde :) sen ameliyat olmayacakmısınki?

hünkarım mini sülümanım onay verdide tarih vermedi.ama iyide oluyor işime geliyor.vermem gereken 6.5 kg kaldı.birde dişlerim için tedaviye başlayacağım.4 dişime dolgu yapılacak.o arada yüzme kursuna da gitmeyi planlıyorum.
Allahın izniyle bende ameliyat olacağım.Emre bey deseki gel yarın ameliyat ol esımde cıkarıp parayı verse mesela sorrgusuz sualsız tasarımsız gıderım

_eso_ supersin:) konunun basinda paylastigin linklere baktim sonunda mesaj sayim doldu resimleri gorebiliyorum yaaayyyy:):):) herkesin albumu acik degildi ama acik olanlardan 'kelebeketkisi' nin burnunu tek gecerim...o nasil bir mukemmilk tam benimde istetigim gibi tek kelime harika...gorebildiklerimden ACELYAM var onun burnuda cok cok guzel,'handemelek' in burnuda cok guzel yuzunede cok yakismis...bu ucu beni cok etkileyen burunlar..birde profil reminden gordugum kadariyla _eso_ senin burnun ve sezosss'un burnu cok guzel..o kadar icim rahatladiki anlatamam...bence kizlar sizde bir an once Emre Beyin yaptigi burunlara bir bakin..bu arada ben randevu icin form yolladim ama kimse donmedi bu konuda bilgisi olan var mi? yoksa direk aramalimiyim?

;PP tşkler:) evet süperler onlar bence de.. arkadaşlık teklifi gönderirsen diğer özel albümler de görünüyor.. daha çok örnek var mesela emeraude'e kesinlikle bak bence.. randevu kısmını da asistanı Burcu hn'ı arayarak hallediyordum.. bir de öyle dene istersen.. web sitesinde yazıyor nosu

tesekkurler eso cum insallah kabul ederlerde gorurum guzel burunlarini:) yarin ilk isim BURCU hanimi aramak olacak:) bu arada beni eklersen sevinirim:)

ooo süperrrr sen baştan aşağı kendini yeniliyosun o zamaannn:)diğer işlerini bitir en son burun ameliyatı ol bencede

ooo süperrrr sen baştan aşağı kendini yeniliyosun o zamaannn:)diğer işlerini bitir en son burun ameliyatı ol bencede

burun haric digerleri eskiden cok guzeldi.kilo ve dis problemi hamilelikde oldu.yuzmeyi hic bilmiyordum zaten
dis hekimi de oyle dedi once dislerinin tedavisini yaptir sonra ameliyat ol dedi.

burnumun üstü dehşet yağlanıyor sabah akşam kükürtlü sabunla yıkıyorum işe yaramıyor ameliyatlamı ilgilidir yoksa bende yenimi olmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum.. bu sorunla karşılaşan varmı? :97:

burun haric digerleri eskiden cok guzeldi.kilo ve dis problemi hamilelikde oldu.yuzmeyi hic bilmiyordum zaten
dis hekimi de oyle dedi once dislerinin tedavisini yaptir sonra ameliyat ol dedi.

evet hamilelikte dişler çok zarar görüyormuş kilo da normal zaten:) ama hepsinin çözümü var en önemlisi burun zaten bence en sıkıntılısıda o mesela ben daha olmadan çok stres yaptım :)ama eminimm hepsini halledince kendini çok daha iyi hissedeceksin:)bol şans sana:)

sağol canım.eminim sende çok rahat bi ameliyat sonrası yaşacaksın.

Bunu hep duyuyorum , rinoplastiden sonra şiddetli ağrı neredeyse hiç görülmeyen bir şey diye ancak yine de aklım almıyor yani yüz bölgesinden ameliyat olup narkoz yiyip baş ağrısı , yüz , çene ağrısı vb. hissetmemek bana hayal gibi geliyor...
Bilemiyorum , inşallah bende de olmaz ....

Son düzenleme:

canım hiç bir ameliyatta 0 ağrı olacağını sanmıyorum..ağrı oluyor tabiki burnun kırılıyor..belkide bünye meselesidir..bazı arkadaşlar çok rahat geçirmiş..ben ameliyattan saatler sonra ağrı kesici iğne yaptırmıştım sonrada yazılan ağrı kesiciden kullanıyorsun zaten.. ameliyat sonrası sadece burnun ağrısa neyse..baş ağrım çok oldu benim, narkozdan etkilendim mide bulantım halsizliğim baş dönmem bir kaç gün sürdü..birde dudaklarım çok kötü yara olmuştu 2 haftada zor iyileşti..herşeye rağmen oldu bitti işte şuan ben bile inanamıyorum nasıl oldum diye... :87:

Merhaba Hanımlar, ben Emre Beye ameliyat olmayı düşünüyorum merak ettiğim bi konu var evliyim ve bebek düşünüyorum.Ameliyat olduktan sonra hamile kalsam sorun olur mu acaba bilginiz var mı ya da yorumlarınızı bekliyorum.:18:

kizlar ben 2 agustos ameliyat oluyorum :)
yarin ucakla istanbula geliyorum, 1 agustos randevum var emre beyle, ayni aksam hastaneye yatirip, sali sabah ameliyat olacam.
ameliyati fazla aklima getirmiyorum panik olurum diye, midem bulaniyo düsündükce :)

Emre beyle ne zamandır görüşüyosunuz ilk telefonla mı görüştünüz? ilk görüşmenizle ameliyat günü arasında kaç gün vardı bende düşünüyorum ve artık kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…