- 9 Mart 2011
- 317
- 1
- 68
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Emre beyle ne zamandır görüşüyosunuz ilk telefonla mı görüştünüz? ilk görüşmenizle ameliyat günü arasında kaç gün vardı bende düşünüyorum ve artık kararlıyım.
tekrar gecmis olsn inş istedıgın gibi olur
sizin sonuçlar nasıl bi sıkıntı yoktur umarım...
gayet rahat atlattim cnm umdugumdanda kolay oldu yeni halime hemen alisi verdim :d iyki de emre beyde karar kilmisim
inşallah hep mutlu sonuçlar alırsın hayatının geri kalanında ...
inşallah hep mutlu sonuçlar alırsın hayatının geri kalanında ...
Gayet rahat atlattim cnm umdugumdanda kolay oldu yeni halime hemen alisi verdimiyki de Emre beyde karar kilmisim
cnm geçmıs olsun tekrardan ne guzel atlattın resım beklıyoruz senden merakla
resimlerimi yükledim kizlar bakabilirsiniz
ne kadar cok hastası varmıs emre beyın forumda!!
mrb.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Herkes iyi yorumlar yazıyor bu nedenle bende Emre Beye karar vermiştim ama şimdi sizin yorumunuzu okuyunca tırstım acaba vazmıgeçsem resımlerin varmı amelıyat oncesı ve sonrası fıkır acısından gormek ıstıyorum yada msn dende gorusebılırız mumkunse
Arkadaslar bana özelden mesaj atiyorsunuz ben sorularinizi yanitlayamiyorum cünkü mesaj hakkimi doldurmadim henüz kusura bakmayin
kızlar ameliyat olanlar, bir gün önceden mi hastaneye yatıyosunuz nasıl oluyo... ben sanırım aksilik çıkmazsa Emre beye olucam bana 3 gün önceden hastaneye git tahlillerini yaptır sonra bana gel sonuçlara bakalm dedi ama ameliyat gününü konuşmadık yani saat kaçta olucam diye
Canım ben geçtiğimiz Mayıs'ta oldum bir gece önce yatış oldu hatta tahlil içn kanlar da o zaman alınmıştı ama Emre bey ne diyorsa o :) ustad o :))
ekledim sizi.kabul ederseniz resimlerinizi görmekistiyorum.
acaba arkadas yanlıs anlamıs olabılır mı ? benımde bıldıgım amelıyat gunu tahlıller yapılıyor.baska bısey ıstemıs olabilırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?