emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre beyle ne zamandır görüşüyosunuz ilk telefonla mı görüştünüz? ilk görüşmenizle ameliyat günü arasında kaç gün vardı bende düşünüyorum ve artık kararlıyım.

Yurt disina kaldigim icin emre beyle hic görüsmedim daha. Mail yazdim, burcu hanimla konustum telefonda, 5-6 ay önce ameliyat tarihini yaptim. Pazartesi kontrole gidiyorum, tasarim falan yapilacak, sali günùde ameliyat. Kk kizlara güvendim, onlarin yorumlarini okuyarak emre beye karar verdim. Insallah hersey iyi olur

Arkadaslar bana özelden mesaj atiyorsunuz ben sorularinizi yanitlayamiyorum cünkü mesaj hakkimi doldurmadim henüz kusura bakmayin

bi görüşme yapmanızda yarar var

kızlar ameliyat olanlar, bir gün önceden mi hastaneye yatıyosunuz nasıl oluyo... ben sanırım aksilik çıkmazsa Emre beye olucam bana 3 gün önceden hastaneye git tahlillerini yaptır sonra bana gel sonuçlara bakalm dedi ama ameliyat gününü konuşmadık yani saat kaçta olucam diye

Canım ben geçtiğimiz Mayıs'ta oldum bir gece önce yatış oldu hatta tahlil içn kanlar da o zaman alınmıştı ama Emre bey ne diyorsa o :) ustad o :))

Canım ben geçtiğimiz Mayıs'ta oldum bir gece önce yatış oldu hatta tahlil içn kanlar da o zaman alınmıştı ama Emre bey ne diyorsa o :) ustad o :))

acaba arkadas yanlıs anlamıs olabılır mı ? benımde bıldıgım amelıyat gunu tahlıller yapılıyor.baska bısey ıstemıs olabilırmı

acaba arkadas yanlıs anlamıs olabılır mı ? benımde bıldıgım amelıyat gunu tahlıller yapılıyor.baska bısey ıstemıs olabilırmı

yok kizlar örnegin bende ameliyattan bir gün önce acibademe gittim kan verdim .....degisiyor duruma göre sanirim kan tahlileri yapiliyor

bana 6 ağustos için hastaneye gidip tahlil yaptır dedi anestezi bölümüne, 9 ağustostada ameliyat dedi ama ben saatini falan sormadm.
ve nedense çok korkuyorum bi yandanda çok mutluyum ama ameliyat stresi sıkıyo beni siz nasıl geçirdiniz bu süreci daha bir haftam var
emre bey güven verici ama insan yinede çok tedirgin oluyo. tasarımımı yaptı ama buna benzemicek dedi ben artık sizlerin resimlerinize güvenerekden çokda umursamadım çünkü hepinizin çok güzel olmuş burunlarınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…