- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bana 6 ağustos için hastaneye gidip tahlil yaptır dedi anestezi bölümüne, 9 ağustostada ameliyat dedi ama ben saatini falan sormadm.
ve nedense çok korkuyorum bi yandanda çok mutluyum ama ameliyat stresi sıkıyo beni siz nasıl geçirdiniz bu süreci daha bir haftam var
emre bey güven verici ama insan yinede çok tedirgin oluyo. tasarımımı yaptı ama buna benzemicek dedi ben artık sizlerin resimlerinize güvenerekden çokda umursamadım çünkü hepinizin çok güzel olmuş burunlarınız :)
acaba arkadas yanlıs anlamıs olabılır mı ? benımde bıldıgım amelıyat gunu tahlıller yapılıyor.baska bısey ıstemıs olabilırmı
benimde iptal edilen bir hastanın yerine olucak ameliyatım. ya evt aynen bende çok sevinçliyim ama ne biliyim böyle bi korku bastı kötü değil ama yinede heyecan korkuya dönüştü galiba :) hayırlısı olsun çok zor bir karar burun estetiği ve nasıl olucam nasıl karşılanıcam sorular kafamda durmadan dolaşıyo....
merhaba arkadaşlar.uzun araştırmalarım sonucu galiba İlhan Bey de karar veriyorum.Offf napıcam yaa.Şeklinden sıkıntım yok da burunda çok tıkanıklık oluyor ve bu son derece rahatsız edici bişey.Kızlar yaa doktor bey nasıl biri ilgili mi yoksa oldun bitti mi olay.çalışıyorum izni mi ayarlayıp birebir görüşmek istiyorum ama suan tam nerde kliniği bilen var mı?:2:
5bin TL ama gercekten fazlasiyla hak ediyor baslardan ben bile fazla bulmustum ama ameliyat sonrasi iyiki o parayi veripte ve emre beye ameliyat olmusum diyorum
lovehurts ben revizyon değilim ama fikir olması için göndereyim istersen yine de.. mail adresim xxxxxxxx buraya bi mail atarsan foto gönderebiliim
mesaj sınırına gıcık oluyorum.. bi gün forumda adminlik için seçim olursa adaylığımı koyacağım, seçilirsem bu yasakların hepsini kaldıracağımP
yeni birkaç resim ekledim, değerlendirmek isteyenler bakabilir...
resim koymak istemiyorum . o kadar moralim bozukki eşimle bile aram bozuldu. hayattan kendimi soyutladım . doktora kontrole bile gidesim yok. burun dudak mesafem o kadar açıkta ki resmen maymuna benziyorum . eski resimlerime bakamıyorum . 24 saat ağlıyoırum . ölmek istiyorum .
valla ilk ameliyatim olsaydi,o fiyat farkini göze alir ertelerdim.agustosda olmayi hic istemiyorum cünkü ama ben zaten 2 katini ödücem yetmez mi))
selamcanm ben oldum emre beye 15 temmuzda şu an bi sıkıntım yok şükür bende çok kararsızdım bence doğru adrestesin yine kendin git görüş derim benm istediğim buruna benzer yaptı ve kendisi daha iyi bilio hangi burunu yapacağını pek karışmaıdm çok ilgili bi doktor şu anda tatilde olmasına rağmen en az 5 kere aradım saolsun hep konuştuk şikayetlerimi bizzat KENDİ telefonuyla bu kadar ilgili kendisi kliniği bağdat caddesi 342 nolu bina 3.kat kadıköy erenköy otobüs durağı karşısındaydı diye hatırlıom ben kurtuldum daısı başına benimde sağlık sıkıntım vardı baş ağrım oluodu sinüzitten dolayı şimdi şükür olmuo hiç
bende ilk zamanlar kafam bir o kadar karisikdi taa ki kadinlar klubunde arastirma yapana kadar...ve emre beyde karar kildim iyikide oyle yapmisim..emre bey muane ucreti almiyor birde ben gecen sene acibademde oldum ameliyat ....
mrb ben de forumda yeniyin 25 msjı gecemediğim için albümleri göremiyorum henuz. revüzyon ameliyatı olmak istiyorum. fikir vermesi acısından beni de ekler msn arkadaş listene
canım revuzyon ameliyatı olunca fiyat ne kadar oluyor? ben de 2. kez olmak istiyorum da.
Kızlar pazartesi ameliyatım var ve grip oldum! :85:
bu nasıl bir şanssızlıktır? bir sürü ilaç içtim limonata bal karabiber düzelmiyornapıcam?
selam düzelmedi mi hala grip?inş. düzelir.
bende 8 agustos ta randevu aldım tam senin ameliyat olacağın gün sanırım.
Bakalıım neler diyecek çok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?