emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Tasarım yapmasa bile yaptıgı burunları gordukten sonra umrumda degildi benm :) bir hasta ameliyatını iptal ettirmişti hatta çok ani oldu benim ama çok mutlu gittim apar topar :) ameliyat sabahı incesaz dinleyip şarkı soyluyordum minik yegenimle dans ediyordum başhekim ziyarete gelmişti anestezistle birlikte ne kadar neşeli bir hasta demişti :) zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır canım benim felsefem budur tabiki herseyin bir riski var bazen de bedeli.. Ama yasamak bu değil mı zaten

benimde iptal edilen bir hastanın yerine olucak ameliyatım. ya evt aynen bende çok sevinçliyim ama ne biliyim böyle bi korku bastı kötü değil ama yinede heyecan korkuya dönüştü galiba :) hayırlısı olsun çok zor bir karar burun estetiği ve nasıl olucam nasıl karşılanıcam sorular kafamda durmadan dolaşıyo....

nasıl karşılanıcam sorusunu en baştan sil kafandan...bedenin hakkında vereceğin kararlar yalnızca seni ilgilendirir canım.Allah(c.c) her birimize kendi tercihlerimize göre şekillendireceğimiz birer hayat bahşetmiş... Senin hayatın seni bedenin senin kararın...ben şahsen bemle uğraşanlara gülüp geçiyorum :) aynaya baktığımda gördüğüm görüntü bana mutluluk veriyorsa gerisinin bir önemi yok diyorum susuyorlar :)
Kafanda büyütme ameliyattan çıktığın an dışında sıkıntı yaşamayacaksın inşallah.. korkuyu da at kafandan sadece sonrasını düşün, olumlu düşün olumlu olsun..Emre Beyin felaket yarattığı görülmemiştir sanırım :) beklentilerin mantık dışı olmasın sadece optimumu iste, mükemmeli değil. yüzüne yakışacak olan için doktor bey elbetteki elinden geleni yapacaktır. bak ben kendi hocalarıma güvenemedim kalktım istanbula geldim :) ve iyiki diyorum iyiki gelmişim
sakin ol, pozitif ol, hayırlısıyla amacına ulaşacağını düşün sadece :)

selamcanm ben oldum emre beye 15 temmuzda şu an bi sıkıntım yok şükür bende çok kararsızdım bence doğru adrestesin yine kendin git görüş derim benm istediğim buruna benzer yaptı ve kendisi daha iyi bilio hangi burunu yapacağını pek karışmaıdm çok ilgili bi doktor şu anda tatilde olmasına rağmen en az 5 kere aradım saolsun hep konuştuk şikayetlerimi bizzat KENDİ telefonuyla bu kadar ilgili kendisi kliniği bağdat caddesi 342 nolu bina 3.kat kadıköy erenköy otobüs durağı karşısındaydı diye hatırlıom ben kurtuldum daısı başına benimde sağlık sıkıntım vardı baş ağrım oluodu sinüzitten dolayı şimdi şükür olmuo hiç

Evet arkadaşlar bu günü saymazsak son iki gün , ölücem heyecandan birşeyler sorucam yardımcı olursanız sevinirim.

ameliyat ücretini emre beye mi veriyoruz yoksa hesaba mı havale edeceğiz o kadar parayı yanımda taşımak istemem şahsen.
ameliyat günü hastenede nelere ihtiyaç duyuluyor tecrubeleriniz varsa paylaşırmısınız benimle, ve sizin hatırlatmak istediğiniz şeyler var mı?
ameliyattan bir gün önce akşam randevum var, muhtemelen bunlarla ilgili bilgi verilecektir ama eğer ameliyatım sabah erken saatte olursa belki almam ve hazırlamam gereken şeyler vardır yetiştiremem diye yardım istedim sizden.
(bir önceki randevum saat 19:00 du ama ben emre beyle 23:00 te görüşebildim.. yani öyle olursa ertesi gün sabaha birşey yetişmez)

mrb ben de forumda yeniyin 25 msjı gecemediğim için albümleri göremiyorum henuz. revüzyon ameliyatı olmak istiyorum. fikir vermesi acısından beni de ekler msn arkadaş listene

canım gecmiş olsun ama üzülme herşeyin vardır mutlaka caresi. Bu sefer secim yaparken dikkatli davran. doktorun ünlü olması iyi oldugu anlamına gelmiyor. ben de revuzyon ameliyatı olmak istiyorum. Bize de bi fikir vermesi acısından solersen sevinirim doktorun kimdi? tekrar gecmiş olsun.

Teşekkür ederim ilgin için ve verdiğin bilgiler için artık benimde birebir gidip görüşmem lazım ancak Eylül'e kaldı izindi falan derken bakalım hayırlısı herşeyin :18: bide seni eklesem resimlerini merak ettim eski ve yeni halini sence sakıncası yoksa

Bir de sen yakın zamanda ameliyat olmuşun.Senden bi kaç merak ettiklerimi öğrenmek istiyorum bana yardımcı olursan sevinirim. cevaplarını bekliyorum.

bende ilk zamanlar kafam bir o kadar karisikdi taa ki kadinlar klubunde arastirma yapana kadar...ve emre beyde karar kildim iyikide oyle yapmisim..emre bey muane ucreti almiyor birde ben gecen sene acibademde oldum ameliyat ....

ben de burdan okuduklarımdan cok etkilendim herkese cok teşekkürler. Revuzyon ameliyatı olmak istiyorum ve doktor araştırıyorum. Ekleme talebimi kabul edersen sevinirim resimlerine bakmak isterim

Kızlar pazartesi ameliyatım var ve grip oldum! :85:
bu nasıl bir şanssızlıktır? bir sürü ilaç içtim limonata bal karabiber düzelmiyor napıcam?

Kızlar pazartesi ameliyatım var ve grip oldum! :85:
bu nasıl bir şanssızlıktır? bir sürü ilaç içtim limonata bal karabiber düzelmiyor napıcam?

selam düzelmedi mi hala grip?inş. düzelir.
bende 8 agustos ta randevu aldım tam senin ameliyat olacağın gün sanırım.
Bakalıım neler diyecek çok heyecanlıyım...

selam düzelmedi mi hala grip?inş. düzelir.
bende 8 agustos ta randevu aldım tam senin ameliyat olacağın gün sanırım.
Bakalıım neler diyecek çok heyecanlıyım...

Kızlar tekrar selam. artık klişe ama ya ben burun ameliyatı olmak istiyorum yukarıda da yazdım randevumu da aldım emre ilhandan kontrol için fakat okadar çok terslikler okudum ki(burun ameliyatları ile ilgili çöküntüler vs. Emre ilhan ile ilgili değil tabikideeeee).keşke okumasamıydım hani bilmeden gidince tüm aksilikleri düşünmez miydim acaba:)...
Bide kasım ayında fln olsam hanı havada bukadar sıcak olmayacagı ıcın daha mı ıyı..destek ltfnnnn..bu cesareti nerdn bulacağım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…