- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kizlar, Emre beye amaliyat olan arkadaslarimiz armaizda kimler var??? Mumkunse resimlerine bakmak istiyorum :)
Benim 2,5 aya yaklaşmak uzere canım bakabilirsin istersen
Merhaba ben resimleri göremiyormne yapmam gerekli kızlar.?Bende emre ilhana randevu aldm ve ameliyat olmk istoyrum...
selam düzelmedi mi hala grip?inş. düzelir.
bende 8 agustos ta randevu aldım tam senin ameliyat olacağın gün sanırım.
Bakalıım neler diyecek çok heyecanlıyım...
Kızlar pazartesi ameliyatım var ve grip oldum! :85:
bu nasıl bir şanssızlıktır? bir sürü ilaç içtim limonata bal karabiber düzelmiyornapıcam?
emre ilhan'ın güncel ameliyat fiyatlarını bilen var mı benimle paylaşır mısınız? randevusu ücretli mi*,
gecmis olsun canim ama pazartesine daha cok var..kendine cok iyi bakarsan iyilesirsin bence...
Mesaj sayini arttırman gerekiyor canım 25 meajdan sonra görebiliyorsun sanırım
malesef canım düzelmedi.çok canım sıkıldı bu duruma.kış boyu hasta olmadım ben.heyecan yapmıyım diyorum ama vücut dayanamadı tepki verdi herhalde
bu arada forumda çöküntüler vs. okumuşsun.o tamamen kişiye ait yapıdan oluşuyor.mesela benimde kalın derili burnum ama kıkırdaklarımçok inceymiş.yani yapıyla ilgili.
bunu 8 ağustos ta emre bey'e sorarsan çok daha iyi açıklar.çekinme istediğini sor.aklında birşey kalmasın.ben sorucaklarımı yazmıştım hatta =))
Aa haklısın bende sıra sıra sorucam. Doğru belkide benim yapım daha farklı. Ameliyat için başarılar heyecan yapma ayrıca 4 gun var daha koca 4 gün evden çıkma kesin düzelir mikrobik birşey değilfdir muhtmelen gribin. soğuk almışsındır o yüzden çok sürmez diye tahmin ediyorum.
İnş. güzel olurrr.
canım sende acibadem de mi olucaksın? acaba farklı bir hastane seçsem Emre ilhan ın bana verdiği fiyat düşer mi(gerçi daha hiç görüşmedim ama kafada sorularrrr sorularrrrr)?:)
Eki Görüntüle 234312 ben resim eklyebildim mi bilmiorum ama aynı böyle bir burun istiorum küçücük kavisli ve ucu kalkık..emre beyin böyle bir ameliyatı varmı aranızda?
bak buda emre beyin hastasi ve resimdeki buruna cok benziyo...(resmi yükledi mi bilmiyorum
/Users/eylemsutlu/Desktop/images.jpeg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?