emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selam düzelmedi mi hala grip?inş. düzelir.
bende 8 agustos ta randevu aldım tam senin ameliyat olacağın gün sanırım.
Bakalıım neler diyecek çok heyecanlıyım...

malesef canım düzelmedi.çok canım sıkıldı bu duruma.kış boyu hasta olmadım ben.heyecan yapmıyım diyorum ama vücut dayanamadı tepki verdi herhalde

bu arada forumda çöküntüler vs. okumuşsun.o tamamen kişiye ait yapıdan oluşuyor.mesela benimde kalın derili burnum ama kıkırdaklarımçok inceymiş.yani yapıyla ilgili.
bunu 8 ağustos ta emre bey'e sorarsan çok daha iyi açıklar.çekinme istediğini sor.aklında birşey kalmasın.ben sorucaklarımı yazmıştım hatta =))

selam arkadaslar,

daha önce buraya yazmistim... bende ameliyat olmayi düsünüyorum ama bir türlü kararimi veremedim ve hangi doktora yapacagimi da.... cok zormus bu karari vermek.... emre beyin yaptigi burunlar cok hosuma gidiyor... ayni zamanda izmirde cemil beyi de düsünüyorum

ben Almanyadan gelecegim icin biraz zor olacak.... Emre beyde ekimde ameliyat olmayi düsünüyorum... fakat biraz da korkuyorum...sonucta tekrar almanyaya dönmem gerekecek...eh ondan sonra birsey olunca tekrar kendisiiyle görüsemicem....

ütelik kalacak yerimin olmamasindan otelde kalmam gerekecek ve yanimda kimse de olmayacak...
ne yapacagimi bilmiyorum..

ekimde baska ameliyat olacak var mi

Aa haklısın bende sıra sıra sorucam. Doğru belkide benim yapım daha farklı. Ameliyat için başarılar heyecan yapma ayrıca 4 gun var daha koca 4 gün evden çıkma kesin düzelir mikrobik birşey değilfdir muhtmelen gribin. soğuk almışsındır o yüzden çok sürmez diye tahmin ediyorum.
İnş. güzel olurrr.

canım sende acibadem de mi olucaksın? acaba farklı bir hastane seçsem Emre ilhan ın bana verdiği fiyat düşer mi(gerçi daha hiç görüşmedim ama kafada sorularrrr sorularrrrr)?:)

canım sende acibadem de mi olucaksın? acaba farklı bir hastane seçsem Emre ilhan ın bana verdiği fiyat düşer mi(gerçi daha hiç görüşmedim ama kafada sorularrrr sorularrrrr)?:)

canım herkesi acıbademde yapıyor.bunu sormamıştım emre bey'e ama farklı bir yerde yapacağını sanmam.sonuçta anlaşması var hastane ile.
bu arada bugun acıbademe gidip kan veriyim dedim bayılıp kaldım daha 4 tüp kanı veremedim.karnım aç gitmiştim.aç olmaya gerek yokmuş meğerse! cumartesi yine gidicem.emre bey ile de görüşmem var cumartesi günü.
bu arada anestezi uzmanı ameliyat sonrası burnunda nefes alamıcaksın heyecan yapma sakın dedi biraz korktum.inşallah zorluk çekmem bu konuda :)

Emre beye ameliyat olmuş arkadaşlar ameliyattan sonra nefes alabiliyomuydunuz azda olsa, ve ameliyat sonrası nasıl geçti kısa bi anlatırsanz sevinirim

konuyla alakasız ama ben veli aslana burun ameliyatı oldum 45 gün önce. ameliyat olanlara bi sorum olucak. burnumdan çoook memnunum ama cildimde aşırı yağlanma oldu sizde de olmuşmuydu lütfen cewap yazıııııııııın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…