emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre beye ameliyat olmuş arkadaşlar ameliyattan sonra nefes alabiliyomuydunuz azda olsa, ve ameliyat sonrası nasıl geçti kısa bi anlatırsanz sevinirim

canım emre beye ameliya olmadım veli beye ameliyat oldum boğaziçi tıp merkezinde ama benm burnuma hortum sokmuşlardı gayet güzel nefes alıyordum.

son bir kaç gündür sol burun içinde sızlama var temizleyemiyorum bile ..dünde deligin alt kısmında sızlama ve kaşıntı oldu bugün kırmızı çatlaklar oldugunu farkettim (1 aylık burnum) sizdede bunlar oldumu yardım edin kızlarrr.. sorunlarım bitmiyo bir türlü :95:

Benim oluyordu canım hatta bir buçuk ayı yeni gecmiştim cooook kendiliginden kanama oldu. Kontrolde emre bey herseyin normal olduğunu söyledi icine papiksle bephantene sürmemi önerdi. Kaşıntı konusuna gelince o zaten had safhada :)) yara iyileşmesi surdukce de devam edecek...

Benim su an 2,5 aya yaklaşıyor. Burnumun üzerindeki siyah noktaların artısı dısında herhangi bir cilt problemi yasamadım ameliyat sonrasında canım

Benim su an 2,5 aya yaklaşıyor. Burnumun üzerindeki siyah noktaların artısı dısında herhangi bir cilt problemi yasamadım ameliyat sonrasında canım

çok saol cewap verdiğin için cnm bende de siyah nokta diil az yağlanma oldu sebebi ne acaba?

arkadaşlar başlığı takip etmeye çalışıyorum uzun zamandır ben de emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama istanbula uzak bir yerde oturuyorum kontrollere gelmem mümkün değil işimden ötürü eylül gibi de ameliyat düşünüyorum döndükten sonra kanama vs gibi sorunlar olursa bulunduğum yerde benle ilgilenecek doktor da olmıcak ne yapmalıyım yardım edin

ben de senin gibi istanbulda oldum ve memleketime geri döndüm burda da doktor yok alçım alındı hemen döndüm hiç kontrole gitmedim hiç bi sorun yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı tabiiiki

inşallah dediğin gibi olur benimki de 0505. Ayrıca ben de merak ediyorum bu testler ameliyattan kaç gün önce yapılıyor

0505 senin burnuna estetik dışında bi işlem yapıldı mı et ya da kemik alma gibi yani nefesle ilgili sıkıntıların falan da var mıydı.Benim bi de ekstra sorunlarım var o yüzden korkuyorum memelekete döndükten sonra sorun yaşar mıyım diye

ya bişey sorucam. bu hastane acibadem ataşehir kozyatağı hastanesimi yoksa acıbadem ataşehir cerrahi tıp merkezimi ismi tam olarak.ve ben e5 den gidicem pendik istikametinden kozyatağı carrfurede inip karşıya geçip dolmuşa yada taksiye binicem doğrumu anladm acaba . hastanenin tarifini çok acilll

ewt ben de et ve kemik eğriliğide vardı. memlekete döndüğümde hep sümkürdüm o yüzden tıkanmada yaşamadım hep yaralar çıktı burnumdan şimdi herşey iyi şükürler olsun 3 aylık olunca gitcem istanbula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…