- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Emre beye ameliyat olmuş arkadaşlar ameliyattan sonra nefes alabiliyomuydunuz azda olsa, ve ameliyat sonrası nasıl geçti kısa bi anlatırsanz sevinirim
son bir kaç gündür sol burun içinde sızlama var temizleyemiyorum bile ..dünde deligin alt kısmında sızlama ve kaşıntı oldu bugün kırmızı çatlaklar oldugunu farkettim (1 aylık burnum) sizdede bunlar oldumu yardım edin kızlarrr..sorunlarım bitmiyo bir türlü :95:
konuyla alakasız ama ben veli aslana burun ameliyatı oldum 45 gün önce. ameliyat olanlara bi sorum olucak. burnumdan çoook memnunum ama cildimde aşırı yağlanma oldu sizde de olmuşmuydu lütfen cewap yazıııııııııın:))
Benim su an 2,5 aya yaklaşıyor. Burnumun üzerindeki siyah noktaların artısı dısında herhangi bir cilt problemi yasamadım ameliyat sonrasında canım
Eki Görüntüle 234312 ben resim eklyebildim mi bilmiorum ama aynı böyle bir burun istiorum küçücük kavisli ve ucu kalkık..emre beyin böyle bir ameliyatı varmı aranızda?
arkadaşlar başlığı takip etmeye çalışıyorum uzun zamandır ben de emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama istanbula uzak bir yerde oturuyorum kontrollere gelmem mümkün değil işimden ötürü eylül gibi de ameliyat düşünüyorum döndükten sonra kanama vs gibi sorunlar olursa bulunduğum yerde benle ilgilenecek doktor da olmıcak ne yapmalıyım yardım edin
ekledim cnm bakabilirsin
arkadaşlar Emre İlhanmı Aldülkadir Göksel mi ? Kararsızım
0505 senin burnuna estetik dışında bi işlem yapıldı mı et ya da kemik alma gibi yani nefesle ilgili sıkıntıların falan da var mıydı.Benim bi de ekstra sorunlarım var o yüzden korkuyorum memelekete döndükten sonra sorun yaşar mıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?