- Konu Sahibi EstetikEditor
-
0505 umarım dediğin gibi ben de sorun yaşamam ameliyattan 15 gün sonra okula dönmem gerek.Öğretmenim ödüm kopuyo çocuklar koşarken çarparlar burnuma da bişey olur diye ders anlatırken de problem yaşamam umarım.Dinlenecek vakit bulamıcam sanırım
burnumun son halini ekledim bakmak isterseniz özel albümde...
benimde pazartesi ameliyat yarın akşam hastaneye yatıcam.bugun son kez konuştuk emre bey'le inşallah herşey çok daha güzel olucak allah'ın izniyle!
benimde pazartesi ameliyat yarın akşam hastaneye yatıcam.bugun son kez konuştuk emre bey'le inşallah herşey çok daha güzel olucak allah'ın izniyle!
burnumun son halini ekledim bakmak isterseniz özel albümde...
0505 özelden mesaj şeklinde yazdım bunları ama mesaj sayım 100 olmadığı için göndeemedim ben edebiyat öğretmeniyim canım. Lisede olmama rağmen o kadar haşarı ki öğrenciler sadece koridorda koşuşları aklıma geliyo korkuyorum :) eylülün 10 undan sonra ravdevu aldım emre beyden ama ne zaman ameliyat yapar bilmiyorum eğer o hafta içinde olursa rapor alırım 10 günlük .Memlekete dönünce de ne yaparım bilmiyorum bulunduğum yerde estetik uzmanı kimse yok kontrollere de gidemem istanbula kafam karışık15 gün içinde ameliyat olup memlekete dönmeyi ve sonraki süreci göze almalı mıyım bilmiyorum
Arkadaşlar son zamanlarda Emre beye ameliyat olan varmı? Fiyat nedir? Hangi hastenede yapıyor ameliyatı. Lütfen yardım edin
Arkadaşlar son zamanlarda Emre beye ameliyat olan varmı? Fiyat nedir? Hangi hastenede yapıyor ameliyatı. Lütfen yardım edin
emre bey amelıyatlarını acıbadem ataşehir hastanesınde yapıyor fiyat 5500 yada 6000 olucak eylülden itibaren
şimdiden geçmiş olsun canım.sakın endişelenme.yatıp kalkacaksın ve herşey daha güzel olacak.
Allah yardımcın olsun canım, şimdiden geçmiş olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?