emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

0505 umarım dediğin gibi ben de sorun yaşamam ameliyattan 15 gün sonra okula dönmem gerek.Öğretmenim ödüm kopuyo çocuklar koşarken çarparlar burnuma da bişey olur diye ders anlatırken de problem yaşamam umarım.Dinlenecek vakit bulamıcam sanırım

çocuklar koşarken dedin yoksa sen de benm gibi beden eğitimi öğretmenimisin?? bişi olmaz benm kardeşim küçücük sert topları attı burnuma kan içinde kaldım şişti heryerim ertesi gün bi baktım hepsi geçmiş doktoru aramadım bile. çok sakınan göze çöp batar unutma. rahat ol. 1 hafta sonra bile hafif morluk dışında bi sorunun kalmıo ben gedim yani hep

benimde pazartesi ameliyat yarın akşam hastaneye yatıcam.bugun son kez konuştuk emre bey'le inşallah herşey çok daha güzel olucak allah'ın izniyle!

0505 özelden mesaj şeklinde yazdım bunları ama mesaj sayım 100 olmadığı için göndeemedim ben edebiyat öğretmeniyim canım. Lisede olmama rağmen o kadar haşarı ki öğrenciler sadece koridorda koşuşları aklıma geliyo korkuyorum :) eylülün 10 undan sonra ravdevu aldım emre beyden ama ne zaman ameliyat yapar bilmiyorum eğer o hafta içinde olursa rapor alırım 10 günlük .Memlekete dönünce de ne yaparım bilmiyorum bulunduğum yerde estetik uzmanı kimse yok kontrollere de gidemem istanbula kafam karışık 15 gün içinde ameliyat olup memlekete dönmeyi ve sonraki süreci göze almalı mıyım bilmiyorum

merhaba nefertiti23 merak edip resimlerini görmek istedim ama link yapısı değiştirildiği için anasayfadaki başlıklardan konuyu bulun dedi site yönetimi resimlerini göremedim umarım istediğin gibi olmuştur herşey

canım bildiğim kadarıyla emre bey çok yoğun. eylül onunda randevun varmış, yani o hafta yapacağını zannetmem ameliyatı. emre beyle konus bence belki daha erkene alabilirsin

nefertiti23 tşk ederim resimlerini gördüm ameliyat ollaı tam olarak ne kadar zaman oldu burnunu çok beğendim.Eğer daha da oturucaksa gerçekten çok iyi görünüyor

Lavanta 84 Emre bey daha erkene alsa bile ben daha önce gidemem ki.Keşke daha önce halledebilseydim.Ameliyatımı yaparsa 15 günde toparlayabilir miyim dersin

şimdiden geçmiş olsun canım.sakın endişelenme.yatıp kalkacaksın ve herşey daha güzel olacak.

Allah yardımcın olsun canım, şimdiden geçmiş olsun :)))

çok teşekkür ederim.ben heyecan yapmamaya çalışıyorum.ama annem sağolsun benden fazla heyecanlı.Olaya uyuyup uyanıcam gözüyle bakıyorum asıl zor olan iyileşme süreci!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…