emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

eylülde artıcak demişlerdi forumdakiler ben 3 gün önce arayıp sordum eylül ayı için 5500 dediler ( emre beyin sayfasından ulaştığım irtibat telefonunun aradım teldeki bayanın söylediği 5500

eylülde artıcak demişlerdi forumdakiler ben 3 gün önce arayıp sordum eylül ayı için 5500 dediler ( emre beyin sayfasından ulaştığım irtibat telefonunun aradım teldeki bayanın söylediği 5500

şöyle 20 günlük falan olunca kimse ameliyat olduğunu anlamaz herkesin şişlik de bahsettiği olay burunun daha oturmamış hali yani dışarı çıkılmıcak bi şişlik diil. ilk ameliyat olduğunda tuhafına gidicek ama onu söliim utanabilirsin biraz çıkarken ben öle oldum ama şuan 45 günlük güle oynaya geziorum fotolarıma bakabilirsin ilk günden bugüne kadar hergünümü koydum nerdeyse cnm.

0505 sayende ameliyat için destek buluyorum .Resimlerini merak ediyorum albümün açık değil arkadaşlık isteği gönderdim beni eklersen görebilirim

arkadaşlar bu akşam hastaneye yatıcam da yanıma neler almalıyım? gerekli olur dediğiniz ne var mesela?

kutluyorum seni ,senin fotraflarina nasil bakabilirim?
selam Ayloo

bana revizion gerekiyor ,türkcem zaif, oyüzden burada kontakt ariyorum.
selam

Ayloo sorabilirsin bizlere. Burada yazanların cogu Emre ilhan'in ameliyat ettigi insanlar. Ben ve arkadaslarım sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Sen arkadas listene ekle bizleri. Fotograf albümlerimizde burnumuzu görebilirsin bu sekilde.
Emre bey revizyonda çok basarilidir bu arada duymussundur belki. Neyse sen merak ettiklerini sor...

forum dan ciktim seni kaybetim ,kusura bakma,simdi forumu tekra buldum

Kızlar merhaba. Ben ameliyat olmuş arkadaşlara birşey soracağım. Estetiğin yanında nefes problemi olan ve onu da düzelteniniz oldumu? Ameliyattan sonra ne gibi değişiklikler oldu sağlık ve nefes açısından? Mesela benim burun etlerim çok şiş, burnum genelde tıkalı ve geniz akıntısı sorunum var. Böyle sorunları olup da ameliyattan sonra düzelen oldu mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Canım Emre bey kemik eğriliğimi düzeltti benim rahatım su an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…