- Konu Sahibi EstetikEditor
-
nefertiti23 tşk ederim resimlerini gördüm ameliyat ollaı tam olarak ne kadar zaman oldu burnunu çok beğendim.Eğer daha da oturucaksa gerçekten çok iyi görünüyor
cnm 38 gün oldu yüzüm şiş hala, oturucak zamanla.. tşk ederim beğendiğin için
eylülde artıcak demişlerdi forumdakiler ben 3 gün önce arayıp sordum eylül ayı için 5500 dediler ( emre beyin sayfasından ulaştığım irtibat telefonunun aradım teldeki bayanın söylediği 5500
0505 özelden mesaj şeklinde yazdım bunları ama mesaj sayım 100 olmadığı için göndeemedim ben edebiyat öğretmeniyim canım. Lisede olmama rağmen o kadar haşarı ki öğrenciler sadece koridorda koşuşları aklıma geliyo korkuyorum :) eylülün 10 undan sonra ravdevu aldım emre beyden ama ne zaman ameliyat yapar bilmiyorum eğer o hafta içinde olursa rapor alırım 10 günlük .Memlekete dönünce de ne yaparım bilmiyorum bulunduğum yerde estetik uzmanı kimse yok kontrollere de gidemem istanbula kafam karışık15 gün içinde ameliyat olup memlekete dönmeyi ve sonraki süreci göze almalı mıyım bilmiyorum
şöyle 20 günlük falan olunca kimse ameliyat olduğunu anlamaz herkesin şişlik de bahsettiği olay burunun daha oturmamış hali yani dışarı çıkılmıcak bi şişlik diil. ilk ameliyat olduğunda tuhafına gidicek ama onu söliim utanabilirsin biraz çıkarken ben öle oldum ama şuan 45 günlük güle oynaya geziorum fotolarıma bakabilirsin ilk günden bugüne kadar hergünümü koydum nerdeyse cnm.
hani sen diyosunya ben çok güzeldim mahvettiler beni işte bende onan korkuyorum herkes cok güzelsin güzellıgını bozma dıo ama bende bu sekılde mutlu değilim ben suan birini tahmın edıyorum ama yazmıcam sen kesın ona yaptırdın yoksa benım soledıgım merkezmi yaa iyicene takıntılı oldum ben emre beyi istiyorum ama onun yeride bıze uzak gidip gelmek sorun olucak.bende dıyorum işte ya eskısınden kötü olursa ben ne yaparım zaten ailem karsı yaptırmama iyicene arada kaldım:44::44::44:[/QUOTE
bende senle aynı durumdayım canım..ailem erkek arkadasım istemiyorlar olmamı..çok fazlada sorun yok aslında sadece iki kemik cıkıntısı var onları törpületmek istiyorum
sen kimde amilyat oldun?
selam
Slmlar, Emre İlhan kaça yapıyo acaba?? bilen varsa lütfen paylaşsın acill?
bana revizion gerekiyor ,türkcem zaif, oyüzden burada kontakt ariyorum.
selam
Ayloo sorabilirsin bizlere. Burada yazanların cogu Emre ilhan'in ameliyat ettigi insanlar. Ben ve arkadaslarım sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Sen arkadas listene ekle bizleri. Fotograf albümlerimizde burnumuzu görebilirsin bu sekilde.
Emre bey revizyonda çok basarilidir bu arada duymussundur belki. Neyse sen merak ettiklerini sor...
kutluyorum seni ,senin fotraflarina nasil bakabilirim?
selam Ayloo
Tamam senin arkadisin olmak istiyorum.sagol
Kızlar merhaba. Ben ameliyat olmuş arkadaşlara birşey soracağım. Estetiğin yanında nefes problemi olan ve onu da düzelteniniz oldumu? Ameliyattan sonra ne gibi değişiklikler oldu sağlık ve nefes açısından? Mesela benim burun etlerim çok şiş, burnum genelde tıkalı ve geniz akıntısı sorunum var. Böyle sorunları olup da ameliyattan sonra düzelen oldu mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?