emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ankarada oturduğum için çok zor işte bu istanbuldaki doktorlarla görüşmeler benim için.tatil olmasını beklerim artık.
Zaten şimdi randevu alsanız anca yaza verebiliyor. Cok fazla yogun, cok talep var. Bu yüzden şimdiden randevunuzu alın tatilde de görusursnz. Ben memnun kalacagnzdan eminim. 3. seferde lütfen yanlış bi doktora olmayın iyice araştırın

Canim iyiki emre beye birakmissin bu hic aklima gelmemisti, kizada yazik valla en korktugum seylerden biride burun cökmesi ufff aman Allah korusun bende yanimda bi kac resim götürüp istediklerimi o sekilde tarif etmeye calisirim ama illa bu burun olsun gibi bir istekte bulunmayacagim, tavsiyelerin icin cok tesekürler canim söyledigin gibi yapicam insallah, off meraktan catlicam bi ameliyat tarihimi alabilsem :18: mart ayinda beli olurmus ameliyat tarihi ismimi aciga yazdirmistim, emre beyin assistani öyle söyledi, galiba bi ay öncesinden ameliyat olucak kisilerin iptal edip etmeyecegi belli oluyor...

canim senin burnun gercekten cok güzel masallah ben tarif edemem diye biraz endiselendigim icin yanimda resim götürmeyi düsünyorum ama sonucta emre beye birakicam, ne isteyip ne istemedigimi acikca anlatmaya calisicam insallah kendimi iyi ifade edebilirim.

Resim goturmen su acidan iyi nasil bir burun istedigini az cok anlar emre bey ama sen yine de fikrini sor sizce bana nasil bir burun yakisir diye:) ben su yuzden resim goturdum kalkik iddiali burun istedigimi gorsun diye dogal istemedim cunkh gerci gorenlerin cogu cok dogal diyor hem kalkik hem dogal cunku domuz burnu gibi yapmadi diger doktorlar gibi:) dogal mi istiyorsun kalkik mi onu kesinlikle belirt ama bana kalirsa kesinlikle duz isteme pisman olursun biraz da olsa kavis olmali ona da emre beyle karar verirsin. Insallah en kisa zamanda ararlar ameliyat tarihi icin tatli heyecanlar bunlar ben yerimde duramiyordum:)

arkadaslar bugün ameliyatan sonraki 15 günüm sislikler var tabi hala ama yinede cok tatli duruyor bende birde sag taraftaki sislik sol taraftan biraz daha fazla bu ama ameliyat esnasinda iki tarafda degisik müdale edildi icin kaynaklaniomus benim burunm biraz zor bi burundu artik sabirsizlikla sisliklerin inmesini bekliyorum ama hala fazla mimikten felan kaciniyorum :S belki korktumdan haha
birde kizlar burnum acildindan itibaren sabunla felan yikiyabiliyormuyum cok yaglaniyor ya nezaman gecer :S????

mrh azra benimde bir bucuk ay oldu ben on besici gunden sonra ilk once yikayip sonrada tonikle yüzümün tamamini siliyorum ve bnu gunde iki efa yapiyoum son iki haftadirda nemlndirici kllaniyorum

bende düz istemiyorum senin ve kardesinin burnunuda cok begendim, düz istersem kesin pisman olurum, hayalimde hep kavisli kalkik bi burun vardi, bunu emre beye söylicem tabii kendisininde fikrini alirim, bide suanki burun ucum cok top, senin burun ucun harika mesela, iddali ama cok güzel veee evet hicde diger doktorlarin yaptigi gibi domuzcuk degil cok hosuma gitti ben bayildim sizin burunlariniza. Senin burnun yüzüne cok yakismis, herhalde istedigimiz burun yüzümüzle uyusmayacak olursa zaten sanirim emre bey uyarir tasarim felan yaparken. Bende yerimde duramiyorum valla offf o kadar zaman var neredeyse bi ay beklicem hayirlisi bakalim insallah sevindirici bi haber alirim ve ameliyatimi olurum hazir cesaretimde yerindeyken. Ameliyata resmen sevinerek gidecegim, duyanda ameliyata degilde dügüne gidiyor sanicak beni

8000 TL oldu fiyatlar

çok para yaa aslında emre beyle iletişimde olan arkadaşlar emre beyle konuşsa nakit yerine kredi kartı yada senetle taksit yapılabilme şansınız var mı diye sorsa iyi olurdu hem emre bey acısından hem bizler acısından daha güzel olur Emre bey niye bu konuya bir çözüm düşünmüyor acaba? kimileri kredi kartıyla tabi çekim yapmaz lükse kaçıyor falan diyor fakat gercekten sağlık sıkıntısı olupta estetik yaptıracak olanlarda nakit para bulamadıkları için burunlarını güvensiz ellere bırakmak zorunda kalabiliyor daha makul çözümler bulunması için gönüllü bir arkadaş emre beyle yüzyüze konustuğu vakit bu konuyu bizler adına açsada bizide bilgilendirse çok iyi olur.

Bana duz burunlar erkeksi geliyor ne biliyim bayanda kavis olmali ama kiminin de yuzune duz yakisiyor tabi:) emre bey uyarir tabiki o yuzden mutlaka fikrini sor sizce bana kalkik yakisirmi ya da nasil bir burun gider diye. Ben cok memnunum burnumdan benim eski burun ucumda yuvarlakti ve biraz genisti o yuzden oldum zaten:) emre beye dedimki yine oval olsun sivri burun hic sevmiyorum diye o da dediki sana istesemde sivri yapamam derin kalin ve burun ucun yuvarlak sadece biraz yuvarlakligini alip yine oval birakicam daha kadinsi daha guzel olur yuz hatlarini yumusatir dedi gercektende oyle oldu seninde burun ucun yuvarlaksa benimki gibi yapabilir ucunu:) simdiki halinin resmini koysanda biz de yorum yapsk nasil yakisr diye merak ettm burnunu:) insallh en yakin zamanda ararlar bekleyincede gunler gecmiyor gibi oluyor bende cok sevinerek gitmistim taa ki o ameliyat onlugunu giyene kadar biraz korku sardi tabi:))

Selam iyi pazarlar:) ben 5. Ayıma girdim burun ucum hala çoookkk şişşş onun dışında çok memnunum, bu hafta bi kontrole gidicem içlerde çok şiş nefesimi etkiliyor. Umarım benim kadar kimse şişmez(

Birde arkadaşlar gerçekten fotoğrafla gitmemek çok mantıklı Dr daha doğru anlıyor, ben mesela dg62 ve kızkardeşini söyledim ikisinin ortasında olsun dedim ve tamamen isteğimi anladı ilk görüşmede ve tabi tam istediğim gibide oldu, tavsiyem fotoğraf ile gidin..

Findik burun tam da kardesimle benim burnumun arasinda oldu burnunu canli gormus biri olarak soyluyorumkiiii havali vee cok guzel oldu:) yeni resimler paylas bizimle:)

Findik burun tam da kardesimle benim burnumun arasinda oldu burnunu canli gormus biri olarak soyluyorumkiiii havali vee cok guzel oldu:) yeni resimler paylas bizimle:)

:)) ah çeken olsa dilekcim hep Çek beni Çek beni , bikaç fotoğraf atacağım bugün yarın. Senin benim kadarken nasıldı benim uca doğru ciddi bi şişlik var, kavisim tam istediğim gibi ama o şişliktenmi ne kesiliyor gibi duruyor. Kalın derili olmanın en kötü yanı galiba ama en sağlam burun olur dedi Emre bey sabır

Beni de cek beni de cek biz de seni cekelim kiyamam benim ozel albumumde 6 aylik fotografim var bir bak sonra rahatlayacaksin:)) 6 aylik burnumla simdiki burnumun alakasi yok kalin derili olunca sabretmek lazim 1 sene dolmadan o sorunlar pek gitmiyor benim 1 sene bittikten sonra tam istedigim gibi oldu emre bey bana da sabret diyordu kiziyordum sabret sabret nereye kadar ya diye:) ama gercekten sabret:) burnun sekil olarak cok guzel cok duzgun tek sikayetin ucundaki sislik olsun:)

Tabi götür daha iyi anlatırsın nasıl bir burun istediğini. Ama kesinlikle Emre Bey'in önerilerini de önemse ve ona bırak Umarım istedigin gibi bi burnusun olur:)

hahaha çekeriz anam senide çekeriz çok şükür ya sorunum yok nefesim iyi, demek seninde vardı şişlik bakıyorum du bu hafta bi kontrole mutlaka gitmem gerek içinde çok kabuklanma var yıkıyorum bolca ama nafile, öyle oluncada nefes sorunu çıkıyor ama bazen varya öyle güzel alıyorum nefes beynim oynuyo 1 sene dolsuuuuuuuuunnnnnnnnnn allam hemen

Sisliklerden oluyordur canim bende kalin deriliyim iyi bilirim biraz sabir lazim:) benimki senden sisti bak fotografa anlarsin:) bende bu hafta gidicem yarin aksam ve carsamba sabahtan muaynehanedeymis emre bey sonra yokmus bir dahaki haftaya kadar haberin olsun:)

kizlar peki sislikler cekilince burnun uzunlugunda bi degisiklik oluyormu ? benm burnm profilden cok hosuma gidiyorr daha 16 günüm ama önden tabi dogal olarak daha cok sis hani sisler cekildikce dhada kücülüyomu burun?

mesaj sayim 50 olmadigi icin özel mesaj atamiyorum, resmimi özelden yollicaktim olmadi pffff düz burun istemiyorum valla ne yalan söylim ameliyat olmusken söyle tatli kavisli bi burun olsun:) hic narkoz almadim hayatimda beni korkutanda bu biraz ama ilersini düsününce tekrar cesaretleniyorum, sonundaaaa koca burnum ve kepce kulaklarimdan kurtulucam

Tabi götür daha iyi anlatırsın nasıl bir burun istediğini. Ama kesinlikle Emre Bey'in önerilerini de önemse ve ona bırak Umarım istedigin gibi bi burnusun olur:)

saol canim tavsielerine uyacagim insallah cok tesekürler, bende aynen Emre beye birakma taraftariyim,... insallah bende KK´nin güzel burunlu dünya güzelleri kervanina katilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…