emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben sana ozelden mailimi yollayayim oraya yolla olur mu:) tabi ya olmusken kalkik olsun :) narkozdan korkma ben 2 3 kez aldim 1 saniye gibi geciyor olay bi uyaniyosun uyku odasindasin ne oldu bana diye algilamaya calisiyosun:))) agri sizi zaten sifir:) kulak biraz sizliyor tabi ama burunda hic yok ben kendimi aynada gorunce gozlerim acilmisti bu ne diye inanilmaz sistim morardim bugune kadar benim gibisini gormedim o derece:) ki benim eski burnim kemerli degildi kemik yoktu oyle duzdu ucu genisti ben hic morarmam diyodum emre bey de oyle deme o belli olmaz dokularinla alakali dedi gercekten oyleymis yolda beni gorenler 1 adim geri kaciyodu kardesimin de burnu buyuk kemerli bir burundu onda cok az sisme oldu morarma da cok cok az oldu demekki burunla alakasi yokmus:) korkma eger sisip morarirsan:) sonra heyecanla bekliyosun iste:)

kizlar peki sislikler cekilince burnun uzunlugunda bi degisiklik oluyormu ? benm burnm profilden cok hosuma gidiyorr daha 16 günüm ama önden tabi dogal olarak daha cok sis hani sisler cekildikce dhada kücülüyomu burun?

Uzunlugu kisalir mi diye mi soruyorsun:) pek degismez sadece sislikler uca dogru inince ucu kaba gozukucek bir kac ay o sislikler gidince burun ucun kibarlasicak :) ama burnun su an sis genislik olarak tabiki kuculcek:)

selam benı ekleyebılırmısın fotolarını gormek ıstıyorum bende emre beye ameliyat olucam senın burnunu cok met ettiler bi bakıyım bende hıc degılse bılgı sahıbı olurum

Daha çok yeni burnun cnm:) 6 aya kadar ödemlerinden orantısızlıklar olabilir sabretmen gerek. Benim 5. ayım kalın deriliyim hala burun deliklerim ödemden dolayı farklı. Burnun oturması 1 sene biliyosun ki Çok gülme bncede mimikten kacın. Yaglanmasına gelince tonik kullanabilirsin acıldıktan snra burnun. Ben Clinique ve Yves Rocher ın bir tonigini kullanmıştm baya yagı emiyor. Ürünlerini tavsiye ederim. 1 ay sonra fln hatta şimdi de yaptıgım hftada 1 kil maskesi yapıorm o da yumuşacık yapıyor cildi. Ama şimdilik tonik kullanabilirsn sabah akşam sürebilirsn

tamam canim o zaman özelden yaz bana resim yollayim, bak bakalim sence bana kavisli kücük bi burun yakisir mi ayyy canim o morarma yok mu o morarma insan öcü gibi oluyor, bi kac kisiden görmüstüm, insan ameliyat olmaktan korkuyor valla, aceba bende balon gibi sisermiyim cok merak ediyorum, kesin domuzcuk gibi olurum ameliyattan sonra bol bol resim cekinip buraya koyarim ameliyat olmak isteyenlere örnek olsun peki canim ameliyatdan sonra hapsurmam gerekirse nolcak? ayyy Allah korusun dikisler felan patlar:26:

Yolladim canim mailimi bekliyorum fotografini:) iste o morarma hic belli olmuyor beni goren hasta yakinlari fotografini kapiya as kimse gelmez demisti diyorum ya benim kadar siseni morarani hic gormedim genelde az sisip morariyorlar benim gozlerim kapanmisti goremiyodum onumu 2 gun hic abartmiyorum:) benle ayni gun olan kizda ne sislik ne morluk hicbisey olmadi azcik kizariklik gibi oldu mor bile degil o da 1 gun sonra gecmisti:) iste dokularla alakali birsey insallah sende olmaz:) olsa bile 1 haftada gidiyor tabi benim 1. Ayimda bile goz altimda belli belirsiz morluk kizariklik vardi goz alti kapaticilariyla kapatiyodum diyorum ya ben tek kendimi oyle gordum ekstra bi vakaydim ben:))) emre beye hala derim bana naptiniz digerleri morarmazken ben boyle oldum diye:) gerci olsun sonucundan cok cok memnunum degmis o kadar sisip morarmama:) ameliyattan sonra hapsurmak cok stresli bir olay ya ama hapsuruyosum mutlaka hemde defalarca:) artik ameliyatla mi ilgili psikolojik mi bilmiyorum ben 1 gun direndim hapsurmamaliyim diye annem kizdi cok tehlikeli yapma falan diye zaten 1 gun dayanabildim :) agzindan hapsurcaksin agzini acip bagira bagira hahaha:) baska turlu olmuyor burna zarar verirsin ama korkulcak bisey degil istemeden agzindan hapsurursn zaten:)

Evet kabuklanma olabiliyor ilk zamanlar tonimer sık devamlı cnm. Ama ilk zamanlar aksatma kontrollerini önemli Evet 1 senemiz dolsa çok mutlu olucammm bendeee :)

resimlerimi yolladim canim, yorumunu merakla bekliyorum:) o morarma gercekten belli olmuyor demekki, bi tanidik kizda ameliyat olmustu cok az bi morarma vardi gözünün altinda ama oda bir iki güne kalmaz gecti sadece burnu bantliydi, gerci pek fazla bi degisiklik yapmamisti onun doktoru dümdüz bi burun yapmisti, pek begenmemistim ne yalan söylim, ameliyat olmaya bile degmez bana göre, suanda burnu biraz cökmüs, doktor secimi cok önemli gercekten. Emre bey icine sinene kadar ugrasiyor belkide cok güzel yapmak istedi senin burnunu o yüzden fazla morardin:) Kac saat sürmüstü ameliyatin? Morarmanin pek önemi yok sonuc güzel olsun yeterki, veee senin burnun süper degmis gercekten mor mor gezmene:) keyfini cikaricam ben galiba mos mor olursam bilincli bi sekilde insanlar korksun diye sokaga cikicam, kesin öcüüü görmüs gibi bakarlar ayy evet hapsurmamakda tehlikeli gercekten annen hakli, hemen mart olsun nolurrrrr aranmak istiyorummm...
Ne zaman sonra makyaj yapmaya basladin canim? Ben genelde gözlerime kapatici ve rimel sürerim fazla makyaj yapan biri degilim günlük hayatta gerci, aceba hic bise sürmesem daha mi iyi olur ki

Gordum resimlerini hic de kocaman degil burnun abartiyosun:) kemerli ve ucu dusuk evet ama cok kotu degil emre bey burnunu harika yapar:) valla canim morarmanin kimde nasil olacagi belli olmaz tamamen dokularla alakali benim ameliyatim kisa surdu 1 bucuk saat falan:) kardesimin 4bucuk saat surdu ben mosmor oldum onda pek bisey yoktu :) insallah sende de olmaz olursa da 1 haftada geciyor yolda gorenlerin aci dolu bakislarina maruz kalirsin bir kac gun o kadar:))) ben pek makyaj yapmam benim de tek makyajim eyeliner o kadar:) ten rengim zaten koyu fondoten falan hic kullanmam eger kullaniyorsan bir sure kullanma burun ustu zaten biraz sivilceleniyor kapali kaldigi icin cildin nefes almasi lazim ama rimel ve goz alti kapaticisindan birsey olmaz 2 3 gun sonra surmeye baslarsin ben 1 ay hicbisey surmemistim gozlerim 1 hafta balon gibiydi bir de eyeliner ceksem neye benzerdim acaba:)))) sen bu hafta bir daha ara liste ne durumda ogren:)olmazsa yaz ayina al ameliyat tarihini bekledigin zaman da diger gunler doluyor

bana burnum inanilmaz büyük geliyor sanki yüzümü tamamen kapliyormus gibi ameliyati olsamda bi kurtulsam:) bende en iyisi hicbise sürmeyim bi kac hafta iyce iyilesene kadar beklicem, of canim ya sen cok sismissin o zaman, ayyy o halde insanin aklina eyeliner felanda gelmez zaten dimi burcu hanimi gecen hafta aramistim, mart ayinda belli olur o zaman arariz simdi belli olmaz ki dedi :26:

o zaman bekle 2 hafta daha mart ayında ararsın sen açığa mı yazdırmak istiyorsun adını anlamadımki ben :) açıkta sıra çok uzundur ben senin yerinde olsam en yakın hangi tarihe verebiliyorsa o tarihe alırım ameliyat gününü büyük ihtimal yaz aylarına vericektir:)

Arkadaşımında Emre beye ameliyat olduğunu yazmıştım söz verdiğim gibi fotolarını paylaştım yeni burun görmek isteyenler bakabilir :)) albüm herkese açık şuan bantlı ama şişlikleri azaldıkça paylaşıcam canlı gördüm tahmin ettiğimdende güzel olmuş maşallah :) kendiside çok memnun.. Benim burnumu görüp ameliyata karar verdi kendisine ameliyat olması için çok destek oldum neyseki sorunsuz bi şekilde atlattı kötü olsaydı kendimi sorumlu hissederdim gerçekten ama Emre beyin kötü burun yapma ihtimali sıfır

adimi aciga yazdirdim, burcu hanim biraz bekleyin iptal eden olursa sizi arayacagiz dedi, görevimden dolayi mecbur nisan ayinda olmam gerektigini anlattim kendisine. Nisanda olamazsam belki bu sene hic olamayacagim
sonrasinda tekrar aradim ve listenin ne halde oldugunu sordum, simdi belli olmaz siz en iyisi mart ayini bekleyin dedi o zaman anca belli olur dedi...

Yaa kizlar. Ince derililerin daha cabuk toparladigini kalin derililerin daha cok morarma ve sislik (daha uzun süre) yasadigini ögrendim. Ama ben bilmiyorumki kalin derilimiyim ince derilimiyim? Nerden anlasiliyorki? Yoksa bunu sadece doktorumuzmu görebiliyor?
Ha bide ameliyat olacaklarin deride yag bezesi sivilce siyah nokta vb. daha az olmasi iyi degilmis - Ameliyattan önce 1-2 cilt bakiminami gitsek acaba>? Benim derim yagli ve siyak nokta ve sivilcelerlede aram iyi sayilmaz<...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…