emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Çok yararlı olmuş Teşekkürler:)

Siz randevu aldınız mı peki? Yani haziran da nikahınız varsa eğer yetişmez gibi geliyor. Çünkü şimdi randevu alırsanız zaten bi kaç ay sonrasına ancak verebiliniyor yoğunluktan dolayı.

Siz randevu aldınız mı peki? Yani haziran da nikahınız varsa eğer yetişmez gibi geliyor. Çünkü şimdi randevu alırsanız zaten bi kaç ay sonrasına ancak verebiliniyor yoğunluktan dolayı.

Hayır ona endişeliyim.Bugün arıyacağım bir.Bakalım durum ne.Formda gördükten sonra şaşırdım bu kadar yoğunluk beklemiyordum.Mayıs'a bulsam toparlar mı ki yüzüm

Hayır ona endişeliyim.Bugün arıyacağım bir.Bakalım durum ne.Formda gördükten sonra şaşırdım bu kadar yoğunluk beklemiyordum.Mayıs'a bulsam toparlar mı ki yüzüm

Zannetmiyorum o kadar çabuk ameliyat olabileceğinizi ama bir arayın bakalım. Benden size tavsiye düğünden sonra olun. Düğün fotoğraflarınız da yüzünüz şiş çıkar yoksa ben olsam öyle yapardım Zaten randevuyu ancak mayıs ya da hazirana verirler diye tahmin ediyorum. O kadar çok hastası var ki Emre Bey'in nasıl yetişiyor insan şaşırıyor gerçekten:)

kızlar ben mayıs'a almıştım ilk muayene tarihim bu olucak yani.ameliyat tarihim en erken ne olabilir sizce? ortalama tarih ne olur ya da en geç ne olur (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…