- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.681
kızlar ben mayıs'a almıştım ilk muayene tarihim bu olucak yani.ameliyat tarihim en erken ne olabilir sizce? ortalama tarih ne olur ya da en geç ne olur(
Anladim cok tesekkurler.Peki simdiden ameliyat tarihi almamin bir dezavantaji var midir? Vazgecmeyi dusunmuyorum ama diyelim ki bir sey oldu ve o tarihte ameliyat olamiycam.benim zararima bir sey olur mu mesela? Henuz emre beyle hic gorusmedigim icin ameliyat tarihi alma olayini garipsemistim ama eger alicaksam telefonla sekreterinden mi alicam nasil olucak tum bunlar lutfen bilgi.simdiden sagolun
Anladim cok tesekkurler.Peki simdiden ameliyat tarihi almamin bir dezavantaji var midir? Vazgecmeyi dusunmuyorum ama diyelim ki bir sey oldu ve o tarihte ameliyat olamiycam.benim zararima bir sey olur mu mesela? Henuz emre beyle hic gorusmedigim icin ameliyat tarihi alma olayini garipsemistim ama eger alicaksam telefonla sekreterinden mi alicam nasil olucak tum bunlar lutfen bilgi.simdiden sagolun
ameliyat tarihini iptal edersen, acik listede bekleyen birine verirler, bence bise olmaz. Evet canim Emre beyin assistanindan aliyorsun seni bilgilendiriyor, Emre beye mail atmistim assistanimdan alabilirsiniz yazmisti,...
Aa pardon mesajınızı yeni gördüm bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama bende mi alsam bu durumda benim ağustosta çünkü ağustosta gidersem ne zamana randevu alabilirim
Aa pardon mesajınızı yeni gördüm bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama bende mi alsam bu durumda benim ağustosta çünkü ağustosta gidersem ne zamana randevu alabilirim
Tabi götür daha iyi anlatırsın nasıl bir burun istediğini. Ama kesinlikle Emre Bey'in önerilerini de önemse ve ona bırakUmarım istedigin gibi bi burnusun olur:)
ilknur oncesi sonrasi fotografini atarmisin??
Ztn Emre Bey hiç görüşmeden ameliyat tarihini verecegını zannetmıorm. Agustosta bir görusun ve aynı gün alın ameliyat tarihinizi. Kışa dogru verir buyuk ihtimal ama beklemeye değer
Ekledim cnm bakabilirsin albümümdenTeşekkürler ilknur bu arada bende görmek isterim resimlerini ortalama ne kadar fiyat veriyor?
canlar bende görebilir miyim resimlerinizi
ahhh kizlar cok kötü durumdayim amaliyattan iki ay sonra yüzüm oldugu gibi disari Verdi o Kadar kötü olduki anlatamam.Türkiyeden aldigim tonik bitince evdekilerini kullanmaya basladim iki gün sonra yüzüm sivilcelenmeye basladi sonra gidip iki tane daha ayri markalardan yüz yikama jeliyle tonik aldim ama hic bir ise yaramadi. birde her seye karsi alerjisi olan birisim onunda etkisi oldu.tabi bide Burda cilt doktorlarindan randevu almak o Kadar zorki acil diyorum iki ay sonrasina randevu veriyorlar.neyseki bir hafta sonrasina buldum.ne yapmam gerekiyo sizlerde bana bir fikir verin.
ahhh kizlar cok kötü durumdayim amaliyattan iki ay sonra yüzüm oldugu gibi disari Verdi o Kadar kötü olduki anlatamam.Türkiyeden aldigim tonik bitince evdekilerini kullanmaya basladim iki gün sonra yüzüm sivilcelenmeye basladi sonra gidip iki tane daha ayri markalardan yüz yikama jeliyle tonik aldim ama hic bir ise yaramadi. birde her seye karsi alerjisi olan birisim onunda etkisi oldu.tabi bide Burda cilt doktorlarindan randevu almak o Kadar zorki acil diyorum iki ay sonrasina randevu veriyorlar.neyseki bir hafta sonrasina buldum.ne yapmam gerekiyo sizlerde bana bir fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?